BOCCIA TITANIUM SIERADEN VOOR HEREN
Behalve stoere Boccia Titanium Horloges voor Heren, heeft Boccia Titanium ook Sieraden voor Heren. Ook hiervoor geldt, dat de sieraden zijn gemaakt van het zeer huidvriendelijke titanium: Een ultra hypoallergeen materiaal, dat garant staat voor een comfortabel gevoel, zijn huidvriendelijkheid en licht in gewicht is.

HET ASSORTIMENT VOOR HEREN
Het assortiment voor herensieraden van Boccia Titanium bestaat uit: Armbanden, Manchetknopen en Ringen. Deze categorieën zijn onderling perfect met elkaar te combineren, waardoor u in een handomdraai van stijl kunt wisselen. Hierdoor hebt u altijd een passende sieradenset voor elke gelegenheid: of u nu zakelijk of casual gekleed gaat of juist sportief en of u nu naar een uw werk gaat of gaat sporten.

WAAROM ZOU IK KIEZEN VOOR MANCHETKNOPEN VAN BOCCIA TITANIUM?
Het grote voordeel van de manchetknopen van Boccia Titanium is, dat u alleen maar hoeft te kiezen uit de kleur. Draagt u iets dat zich goed laat combineren met zwart? Dan kiest u voor de manchetknopen van titanium met carbon. Bij bijvoorbeeld een zwart kostuum passen deze manchetknopen perfect. Draagt u bijvoorbeeld over het algemeen een ander kleur pak, dan kunt u altijd veilig kiezen voor de compleet in zilverkleur uitgevoerde manchetknopen. Maar ook bij een zwart kostuum passen deze manchetknopen perfect.

UIT WELKE KLEUREN KAN IK KIEZEN?
Wellicht denkt u dat u alleen maar kunt kiezen voor zilverkleurige sieraden, maar niets is minder waar. Ook (rosé) goudkleur, bicolor of zwart behoren tot de mogelijkheden. Bovendien wordt titanium ook gecombineerd met bijvoorbeeld rubber  of emaille voor precies de goede uitstraling.

VAN WELKE SLUITINGEN MAAKT BOCCIA TITANIUM GEBRUIK BIJ DE HERENARMBANDEN? De Boccia Titanium armbanden zijn voorzien van een bajonetsluiting, waardoor ze eenvoudig in en uit elkaar gedraaid kunnen worden en bovendien niet zomaar kunnen losschieten. Schakelarmbanden van Boccia Titanium worden gesloten met behulp van een klapsluiting. Dit geldt ook voor de meer massieve armband.

GAAT TITANIUM LANG MEE?
Wanneer u rekening houdt met het feit dat titanium erg krasbestendig is en bovendien corrosiebestendig is en u daarnaast ook nog eens lichte krassen meestal gemakkelijk kunt verwijderen van gematteerde oppervlakken met een pennengum of een droge, zachte schuurspons dan valt de keuze al snel op sieraden van titanium. U kunt ze jarenlang met veel plezier blijven dragen.

ZIJN ER OOK TITANIUM TROUWRINGEN TE KOOP?
Doordat titanium verkrijgbaar is in zilverkleur, goudkleur, rosé goudkleur en zelfs bicolor of met zwart emaille of diamanten  is er volop keuze in allerlei ringen. Zo kunt u twee dezelfde ringen bestellen als relatiering, maar ook verschillende ringen door bijvoorbeeld de ene wel en de andere niet te laten voorzien van een diamant.

WAT MAAKT BOCCIA TITANIUM ANDERS DAN ANDERE HEREN SIERADEN?
Boccia Titanium maakt heel slim gebruik van de rechtere en hoekigere vormen bij de designs voor heren. Dat zorgt ervoor dat verschillende sieraden nog gemakkelijker gecombineerd kunnen worden. Door gebruik te maken van voornamelijk zilverkleur in combinatie met zwart zorgt Boccia Titanium ervoor dat alle armbanden met alle ringen en manchetknopen gecombineerd kunnen worden. Dat maakt de keuze voor Boccia Titanium óók voor heren ideaal!

VOOR EEN RUIME KEUZE KUNT U BIJ IT’S BEAUTIFUL TERECHT
Zoekt u nog een aanvulling voor uw sieraden of wilt u iemand verrassen met een sieraad dat lang meegaat? Klik dan hier snel verder voor ons volledige assortiment!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss