BOCCIA TITANIUM SIERADEN VOOR DAMES
Behalve prachtige Boccia Titanium Horloges voor Dames, heeft Boccia Titanium ook Sieraden voor Dames. Ook hiervoor geldt, dat de sieraden zijn gemaakt van het zeer huidvriendelijke titanium: Een ultra hypoallergeen materiaal, dat garant staat voor zijn huidvriendelijkheid, een comfortabel gevoel geeft en licht in gewicht is.

HET ASSORTIMENT VOOR DAMES
Het assortiment voor damessieraden van Boccia Titanium bestaat uit: Armbanden, Hangers, Kettingen, Oorbellen en Ringen. Deze categorieën zijn onderling goed met elkaar te combineren, waardoor u eenvoudig diverse sieradensetjes kunt creëren. Hierdoor hebt u altijd een passende sieradenset voor elke gelegenheid: of u nu chique gekleed gaat of juist sportief en of u nu naar een feestje gaat of thuis bent.

UIT WELKE KLEUREN KAN IK KIEZEN?
Wellicht denkt u dat u alleen maar kunt kiezen voor zilverkleurige sieraden, maar niets is minder waar. Ook (rosé) goudkleur, bicolor of zwart behoren tot de mogelijkheden. Bovendien wordt titanium ook gecombineerd met bijvoorbeeld rubber voor een unieke uitstraling.

VAN WELKE SLUITINGEN MAAKT BOCCIA TITANIUM GEBRUIK BIJ HAAR SIERADEN?
De Boccia Titanium Kettingen zijn voorzien van een bajonetsluiting, waardoor ze eenvoudig in en uit elkaar gedraaid kunnen worden en bovendien niet zomaar kunnen losschieten. Hierdoor hebt u nog langer plezier van deze mooie kettingen. Schakelarmbanden van Boccia Titanium worden gesloten met behulp van een klapsluiting of een karabijnsluiting, waarbij sommige exemplaren zijn voorzien van een verlengstukje voor een verstelbare draaglengte. De meer massieve armbanden worden gesloten met een scharniersluiting. Oorbellen worden gesloten met een vlindersluiting of een klapsluiting of worden zonder sluiting door de oorlel gehangen.

HOE DUURZAAM IS TITANIUM?
Wanneer u rekening houdt met het feit dat titanium erg corrosiebestendig is en bovendien krasbestendig is en u daarnaast ook nog eens lichte krassen meestal gemakkelijk kunt verwijderen van gematteerde oppervlakken met een droge, zachte schuurspons of een pennengum dan is de keuze voor sieraden van titanium snel gemaakt. U kunt ze bovendien jarenlang met veel plezier dragen.

KAN IK OOK TITANIUM TROUWRINGEN KOPEN?
Door de duurzaamheid van titanium en de mogelijkheid om titanium te combineren met bijvoorbeeld één of meerdere echte diamanten, kunt u een ring iedere dag dragen of alleen bij bijzondere gelegenheden. Daarom is titanium uitermate geschikt voor trouwringen. Bovendien zijn de Boccia Titanium ringen verkrijgbaar in zilverkleur, goudkleur, eventueel voorzien van emaille en/of edelste(e)n(en). Een ander groot voordeel van titanium is, dat het licht qua gewicht is. Hierdoor voelt u amper dat u een ring draagt. En de ringen zijn zowel glanzend als ook gematteerd qua afwerking. Daardoor is er altijd wel een exemplaar dat perfect bij u past!

WAARDOOR ONDERSCHEIDT BOCCIA TITANIUM ZICH VAN ANDERE DAMES SIERADEN? Boccia Titanium maakt heel goed gebruik van de ronde vormen bij de designs voor dames. Mede hierdoor kunnen verschillende sieraden nog gemakkelijker gecombineerd worden. Hangers zijn voorzien van een karabijnsluiting, een bevestigingsoog of een opening dwars door de hanger heen, zodat de hanger op de juiste en gewenste manier bevestigd kan worden aan een ketting of armband. Ook het spelen met glanzende en gematteerde gedeeltes voegen extra cachet toe.

VOOR EEN RUIME KEUZE KUNT U BIJ IT’S BEAUTIFUL TERECHT
Zoekt u nog een aanvulling voor uw sieraden of wilt u iemand verrassen met een sieraad dat lang meegaat? Klik dan hier snel verder voor ons volledige assortiment!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss