HORLOGEBATTERIJ VERVANGEN IN OMMEN

HELP! MIJN HORLOGE LOOPT NIET MEER OP TIJD. WAT NU?
Het overkomt ons allemaal wel eens: Ineens loopt ons horloge niet meer op tijd. Of nog erger: Ons horloge staat stil! Wat moet je dan doen? Wanneer je een quartz-horloge hebt, zal het meestal zo zijn dat er sprake is van een een lege batterij. Je kunt natuurlijk zelf proberen om zo’n batterijtje te vervangen, maar besef dan wel dat daarmee de garantie kan komen te vervallen!

HOE VERVANG IK MIJN HORLOGEBATTERIJ MET BEHOUD VAN GARANTIE?
Het antwoord hierop is simpel: Laat je horlogebatterij vervangen door een juwelier. En ben je in of kom je uit Ommen? Kom dan langs bij Cadeauwinkel Ommen aan de Varsenerstraat 4. In Cadeauwinkel Ommen zit namelijk ook Juwelier It’s Beautiful gevestigd. En deze kan je horlogebatterij vakkundig, veilig en snel vervangen.

WAT KOST HET VERVANGEN VAN EEN HORLOGEBATTERIJ IN OMMEN?
Wanneer je alleen horlogebatterij in Cadeauwinkel Ommen laat vervangen dan wordt hiervoor een bedrag gerekend vanaf € 7,50. De precieze prijs hangt af van het merk en het soort horloge. Bij het ene horloge is het vervangen van een batterij nu eenmaal eenvoudiger dan bij het andere. Het grote voordeel van het laten vervangen van je horlogebatterij is, dat je horloge weer op tijd zal lopen. Tenminste, wanneer het niet (goed) op tijd lopen van je horloge wordt veroorzaakt door een (bijna) lege batterij! 

HORLOGEBATTERIJ VERVANGEN IN OMMENLaat voor €7,50 je horlogebatterij vervangen bij It's Beautiful - Cadeauwinkel Ommen

HOE LANG GAAT DE BATTERIJ VAN EEN HORLOGE MEE?
Het valt nooit precies te zeggen hoe lang een batterij meegaat. Dat geldt dus ook voor een horlogebatterij. Gemiddeld zal deze ongeveer een jaar meegaan. Een van de redenen waardoor een batterij sneller leeg kan raken, is de temperatuur. Het is daarom verstandig om een horloge niet in de brandende zon te laten liggen, maar ook niet in de vrieskou. Maar ook het type horloge, het gebruik en andere omstandigheden spelen hierin een belangrijke rol. Om er zeker van te zijn dat jouw horloge op tijd blijft lopen, raden wij je aan om in ieder geval eenmaal per jaar het batterijtje van je horloge door ons te laten vervangen.

IS IEDER HORLOGE VOORZIEN VAN EEN BATTERIJ?
Ieder quartz-horloge is voorzien van een batterij. Datzelfde geldt echter niet voor een mechanisch of automatisch horloge. Deze twee laatstgenoemde horlogetypes bevatten een uurwerk dat werkt op beweging. Nadeel van zulke horloges is wel,dat je ze niet zomaar langere tijd kunt wegleggen. Hierdoor zullen deze types horloge gaan stilstaan. Een quartz-horloge kun je zonder probleem een week of langer wegleggen, terwijl deze dan nog gewoon op tijd zal lopen.

HOE NOEM JE EEN HORLOGEBATTERIJ?
Wanneer je goed kijkt naar de vorm van een horlogebatterij zul je zien dat deze eruitziet als een knoop: Klein en rond. Vandaar ook dat de naam “knoopcelbatterijen” wordt gebruikt voor de batterijen in horloges. Nu is het niet zo, dat er maar één soort knoopcelbatterijen bestaat. Er zijn er bijna net zoveel als dat er types horloges zijn. Om jouw horloge goed te laten lopen, heb je dus een specifieke knoopcelbatterij nodig. Juwelier It’s Beautiful zorgt ervoor dat bij vervanging van de horlogebatterij het juiste type hiervoor wordt gebruikt.

HOE LANG DUURT HET OM EEN HORLOGEBATTERIJ TE LATEN VERVANGEN?
Aangezien wij over het juiste gereedschap beschikken en ook nog eens veel ervaring hebben in het vervangen van horlogebatterijen, duurt dit in onze winkel over het algemeen niet langer dan een half uurtje. Wanneer wij van tevoren kunnen inschatten dat de vervanging langer zal duren, dan zeggen wij je dat onmiddellijk. En ach, een half uurtje is niet zolang. In onze winkel valt genoeg te ontdekken in de tussentijd. En anders zijn er voldoende andere winkels en terrasjes in de buurt om de tijd door te brengen!

WAAROM KAN IK HET BESTE BIJ JULLIE TERECHT?
Hieronder staan al jouw voordelen nog even kort samengevat:

 1. Binnen een half uur een nieuwe batterij;
 2. Kosten vanaf € 7,50;
 3. Meer dan 15 jaar ervaring;
 4. Geen afspraak nodig – wel afspraak mogelijk;
 5. Professionele en veilige werkwijze
 6. Goede service
 7. In Cadeauwinkel Ommen, aan de Varsenerstraat 4.

HOE ZIT HET MET DE WATERDICHTHEID VAN MIJN HORLOGE?
Om er zeker van te zijn dat jouw horloge net zo waterdicht is als toen je hem kocht, kun je deze laten testen door Juwelier It’s Beautiful. Dit gebeurt op een veilige en vakkundige manier. Het is ook altijd handig om hierom te vragen, wanneer je je horlogebatterijtje laat vervangen door ons. Bovendien komt de garantie op je horloge niet in gevaar, wanneer je je knoopcelbatterij door ons laat vervangen. Wanneer je zelf probeert om het batterijtje te vervangen, is daarna de waterdichtheid niet langer gegarandeerd!

MEER WETEN OVER HET VERVANGEN VAN EEN HORLOGE BATTERIJ?
Wanneer je meer wilt weten over het vervangen van een horloge batterij, lees dan ook eens deze blog: Zelf je horloge batterij vervangen. En heb je andere vragen over je horlogebatterij? Loop gerust binnen in Cadeauwinkel Ommen en stel je vraag aan ons. Wij helpen je graag verder! Tot snel! 


Geschreven op 18 juli 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

Sorteer op
 • Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 319
  Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 319

  Bent u op zoek naar een batterij voor uw horloge? Zoek dan niet verder en shop vandaag nog deze Renata knoopcel horloge batterij – type 319. Zorg er wel voor dat u van tevoren hebt gecontroleerd of deze horloge batterij ook…

  € 2,50
 • Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 377
  Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 377

  Bent u op zoek naar een batterij voor uw horloge? Zoek dan niet verder en shop vandaag nog deze Renata knoopcel horloge batterij – type 377. Zorg er wel voor dat u van tevoren hebt gecontroleerd of deze horloge batterij ook…

  € 2,50
 • Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 399
  Horloge batterij Renata Knoopcel - Type 399

  Bent u op zoek naar een batterij voor uw horloge? Zoek dan niet verder en shop vandaag nog deze Renata knoopcel horloge batterij – type 399. Zorg er wel voor dat u van tevoren hebt gecontroleerd of deze horloge batterij ook…

  € 2,50
 • Horloge Batterij Vervangen en Opnieuw Versturen
  Horloge Batterij Vervangen en Opnieuw Versturen

  Is de batterij van uw horloge leeggelopen en staat uw horloge als gevolg daarvan stil, maar ontbreekt het u aan de know-how en / of handigheid om zelf een nieuwe horloge batterij te plaatsen? Dan laat u dat toch gewoon door ons…

  € 15,00
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss