Horlogebatterij vervangen

Wordt mijn horloge batterij gerecycled? 
Omdat Juwelier It’s Beautiful zoveel mogelijk milieubewust wil zakendoen, kun je de door ons geleverde (zilveroxide horloge-)batterijen altijd terugsturen naar ons. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze batterijen worden teruggestuurd naar onze (horloge)leveranciers, zodat deze ervoor kunnen zorgen voor het recyclen hiervan!

Wat is er nodig om mijn batterijtje te vervangen?
De meeste horloges zijn voorzien van een batterijtje dat, afhankelijk van of het horloge al loopt tegen de tijd dat je het koopt, lange tijd mee zal gaan of na een maand al leeg kan zijn. Daarna is het aan jou om naar de juwelier te gaan voor een nieuw batterijtje of om zelf op zoek te gaan naar een passend batterijtje. Niet alleen dien je het batterijtje te vinden, maar je moet jouw horloge ook nog eens loshalen zonder deze te beschadigen. En zonder de juiste gereedschappen kan dit nog wel eens knap lastig worden. Daarom kun je bij ons het batterijtje van je horloge laten vervangen.

Welke mogelijkheden zijn er om mijn batterij te (laten) vervangen?
Bij een horloge dat een bepaalde waterdichtheid heeft, zijn er twee opties beschikbaar wanneer het gaat om het verwisselen van het batterijtje.

- Je kunt enkel de batterij laten vervangen. Jouw horloge is hierna niet meer waterdicht, maar behoudt wel de spatwaterdichtheid. Indien je dus een horloge boven de 3 bar / 3 ATM hebt, dan zal het bij deze optie zo zijn dat je horloge minder waterdicht zal zijn dan voorheen. De kosten voor het vervangen van het batterijtje van je horloge bedragen € 7,50.

- Daarnaast is het ook mogelijk om zowel het batterijtje alsook de pakking te vervangen. Deze pakking is verantwoordelijk voor de waterdichtheid van je horloge, waardoor de waterdichtheid behouden blijft. De kosten voor het vervangen van het batterijtje van je horloge op deze manier bedragen € 15,-.

Waat kan ik terecht voor het vervangen van mijn horloge batterij?
Jij zult jouw horloge zelf aan ons op moeten sturen of in onze winkel komen – Cadeauwinkel Ommen – aan de Varsenerstraat 4. Nadat je horloge is voorzien van een nieuw batterijtje, sturen wij deze kosteloos terug naar jou of neem je deze weer mee.

Wanneer je zelf de batterij vervangt, zal dit invloed hebben op de (garantie op de) waterdichtheid van het horloge. Wanneer je dit door ons - of een andere juwelier - laat doen, zal de garantie behouden blijven. 

Sorteer op
  • Horloge Batterij Vervangen en Opnieuw Versturen
    Horloge Batterij Vervangen en Opnieuw Versturen

    Is de batterij van uw horloge leeggelopen en staat uw horloge als gevolg daarvan stil, maar ontbreekt het u aan de know-how en / of handigheid om zelf een nieuwe horloge batterij te plaatsen? Dan laat u dat toch gewoon door ons…

    € 15,00
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss