BLACK FRIDAY TIPS & TRICKS 

WANNEER IS HET BLACK FRIDAY? 

In 2023 valt Black Friday op vrijdag 24 november. Black Friday is altijd de dag ná Thanksgiving, een Amerikaanse nationale feestdag, die altijd op de vierde donderdag in november valt. En weet je wat daar zo fijn aan is? Het is de vrijdag nadat de Sint is aangekomen in Nederland. Dus maak gebruik van de verlanglijstjes van kinderen, maar ook van de (stiekeme) wensen van volwassenen om zoveel mogelijk mooie spulletjes te scoren voor een zo laag mogelijk budget!

WAAR KOMT DE NAAM BLACK FRIDAY VANDAAN? 

Misschien denk je dat Black Friday iets negatiefs betekent, vanwege het feit dat black zwart betekent. Maar niets is minder waar. Het enige “zwarte” aan deze dag zijn de verkoopcijfers van de winkeliers. Bovendien geven winkeliers op Black Friday vaak hoge kortingen op hun producten. Dus wat dat betreft hoeft het zwarte van Black Friday je dus niet tegen te houden om juist dán cadeautjes in te slaan.

WELKE TIPS & TRICKS HEEFT JUWELIER IT’S BEAUTIFUL VOOR BLACK FRIDAY? 

Wanneer je verwacht dat er nu alleen een rijtje met tips komt over sieraden dan raden we je echt aan om verder te lezen en je te laten verbazen. Wij geven algemene tips voor iedereen en elk budget. Dus ook met een klein budget kun je hiermee aan de slag. Natuurlijk heeft It’s Beautiful straks ook Black Friday deals voor sieraden en horloges. Wanneer jij je nu aanmeldt voor onze nieuwsbrief (www.its-beautiful.nl/newsletter), blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen voor BLACKFRIDAY sieraden en BLACKFRIDAY horloges. Maar nu eerst onze BLACK FRIDAY TIPS & TRICKS:

TIP # 1: Stel een budget vast. Bepaal ruim van tevoren hoeveel je kunt en wilt uitgeven aan cadeautjes en andere items op Black Friday. Om zeker te zijn dat je genoeg geld hebt om je aankopen te doen, zou je alvast onmiddellijk ná Black Friday iedere maand of zelfs iedere week een vast bedrag kunnen reserveren voor de volgende Black Friday. Je kunt hiervoor een ouderwetse spaarpot gebruiken of een digitaal spaarpotje. Met een van tevoren vastgesteld budget voorkom je ook dat je financieel in de knoei komt.

TIP # 2: Maak een lijstje van één of meerdere items waar jij voor wilt gaan op 24 november. Stel je voor dat jij al heel lang een slowcooker wilt of een koelvriescombinatie, dan kun je je aandacht daarop vestigen. Maar ook wanneer je een paar leuke kinderoorbelletjes wilt scoren of die gekke sokken voor je pa, dan kun je vóór Black Friday kijken waar je moet zijn voor de beste deals.

TIP # 3: Sommige items kun je online prima aanschaffen, maar in een aantal gevallen zul je toch echt een fysieke winkel moeten bezoeken. Gewoon omdat sommige dingen alleen met korting worden verkocht in een fysieke winkel. In de meeste winkels loopt het op Black Friday storm tussen 09:00 en 11:00 uur. Wanneer je er niet tegen kunt als mensen aan alle kanten in bakken zitten te trekken, andere mensen aan de kant duwen en je geen meter kunt lopen dan is het verstandig om buiten deze tijden om naar de winkel te gaan. Je loopt dan alleen wel het risico dat het item waar jij je hoop op had gevestigd is uitverkocht.

TIP # 4: Wanneer je jouw favoriet hebt gescoord, vooral wanneer deze bedoeld is voor iemand anders, wil je deze natuurlijk leuk ingepakt hebben. Kijk eens bij welke winkels ze gratis inpakservice bieden! Dat scheelt jou veel tijd, want je hoeft er niet eerst YouTube of TikTok filmpjes voor te kijken of van alles voor aan te schaffen. We kunnen je alvast verklappen dat Cadeauwinkel Ommen, waar juwelier It’s Beautiful is gevestigd, zo’n leuke en unieke service biedt. Maar mocht jij het zelf veel te leuk vinden om zelf creatief bezig te gaan, laat je dan vooral niet door ons daarvan weerhouden. Leuke inpaktips kun je trouwens ook op Facebook en Pinterest vinden.

TIP # 5: Een leuk cadeau hoeft niet duur te zijn. Heb je geen of amper budget? Kijk dan eens in je kasten of je misschien nog een lekkere douchegel, een paar nieuwe handdoeken, een amper gebruikte pan hebt liggen. Natuurlijk kun je ook iets maken, zoals kinderkleding van een broek of bloes, die jij of je partner niet (meer) draagt. En van leuke, bijzondere sokken kun je met wat kussenvulling en een beetje fantasie een leuke kerstgnoom maken. Of je maakt (breit, haakt of naait) een muts met een bijpassende sjaal! Je kunt zelfs al een leuk portemonneetje maken van alleen een rits en wat garen.

TIP # 6: Wil jij eigenlijk net zo graag verrast worden als degene, voor wie het cadeautje is aangeschaft? Kies dan eens voor een leuke Kerst Goodiebag. Hierin zitten sieraden, kortingsbonnen en vouchers ter waarde van ten minste € 60,00. Zo’n goodiebag kost jou slechts € 20,00. En je maakt ook nog eens kans (1 op 25) op een bijzonder sieraad, zoals bijvoorbeeld een Tommy Hilfiger horloge ter waarde van € 169,00. Kijk hier voor meer informatie: www.its-beautiful.nl/kerst-goodiebag-t-w-v-60-euro

GOED VOORBEREID NAAR DE WINKEL 

Mocht je van plan zijn om naar veel verschillende winkels te gaan, denk dan ook aan voldoende (grote) stevige tassen. Want wat je zelf alvast meeneemt, scheelt in de winkel een boel extra (kleine) onvoorziene kosten. Denk er ook aan dat je je verlanglijstje meeneemt, zodat je niets vergeet. Voor de chaoten onder ons nog een extra tip: Leg de avond voor Black Friday alvast de tassen klaar en zet je verlanglijstje in je mobieltje. Dat scheelt een boel zoekwerk en frustratie.

VEEL SHOP PLEZIER! 

Juwelier It’s Beautiful hoopt dat je met deze tips & tricks met meer plezier je inkopen kunt doen op Black Friday. En mocht je je alvast online willen voorbereiden, shop dan lekker in onze webwinkel. Wie weet brengen onze producten je nog op (onverwachte) ideeën. Het voltallige team van its-beautiful wenst je veel voorpret en plezier!


Geschreven op 13 oktober 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss