VERLOVINGSRING GOUD 

Ben je op zoek naar de perfecte ring om je geliefde mee te verrassen? Een verlovingsring van goud is de ultieme uiting van eeuwige liefde. In ons assortiment vind je een prachtige selectie gouden verlovingsringen. Van tijdloze klassiekers tot moderne ontwerpen en van geelgoud en witgoud tot roségoud. Elke ring is zorgvuldig geselecteerd. Vind de gouden verlovingsring die jullie liefde symboliseert en een leven lang meegaat.  

EEN VERLOVINGSRING AANSCHAFFEN

Wanneer je in de toekomst wilt gaan trouwen dan geef je dit aan met verlovingsringen. Om je hiermee op weg te helpen, hebben wij er een pagina aan gewijd. In de onderstaande gedeeltes leggen we er iets meer over uit.

EEN VERLOVINGSRING MOET GOED PASSEN

Ofwel: Zorg ervoor dat je de juiste maat ring uitkiest. Met een ringmaatbepaler doe je dat het meest nauwkeurig en het meest eenvoudig. Het is handig om je vinger niet op te meten wanneer deze extreem warm of extreem koud is. Warme vingers zijn namelijk dikker en koude vingers dunner. Maar wanneer het “stiekem” moet, is het opmeten van een ring die al gedragen wordt een aanrader. Wat ook een rol meespeelt, is of de ring aan de binnenkant bol of hol is. Een ring valt kleiner uit, wanneer die aan de binnenkant bol is. En dat geldt ook voor een brede ring.

DE GRAVERING

Wat is er nu mooier dan een gepersonaliseerde verlovingsring voor jouw partner? Aan de binnenkant van een verlovingsring kan meestal de datum (van het aanzoek) in combinatie met een voornaam worden gegraveerd. Of de namen van jullie allebei met een hartje ertussen. Wanneer jij een andere gravure wilt hebben, neem dan eerst even contact met ons op via app, chat of mail: www.its-beautiful.nl/contact. Wij kunnen dan beoordelen of jouw idee uitvoerbaar is.

HET AANZOEK

Jij bent van plan om jouw partner ten huwelijk te vragen. Gefeliciteerd met deze grote stap! Bij zo’n bijzonder moment hoort een bijzonder plek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet of waar jullie elkaar voor het eerst hebben gekust. Misschien plan je een diner of een picknick, maar je maakt er sowieso iets bijzonders van. Wil je de ring aanbieden in een opengeklapt doosje? Wanneer jij dit tijdens de bestelling aangeeft, zorgen wij voor een mooi doosje hiervoor.

EEN SCHITTERENDE VERLOVINGSRING 

Met een assortiment van meer dan 300 unieke verlovingsringen zal de perfecte ring daar vast wel tussen zitten. Zowel met als zonder één of meerdere Diamanten in combinatie met een witgouden, geelgouden of bicolor ring: er is keus genoeg. Het vereist wel wat tijd om alle ringen te bekijken, maar het is de moeite meer dan waard! Bovendien zal de door jou gekozen ring bijdragen aan een gebeurtenis waar je met veel plezier op terug zult kijken.

per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 138 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss