Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE KETTINGHANGERS VOOR MANNEN
Uiteraard is een ketting niet compleet zonder bijpassende hanger. Een aantal van onze heren hangers wordt geleverd zonder ketting, maar er zijn ook hangers met kettingen die als set worden aangeboden. Hangers in de vorm van een voetbal, met een Medical Alert, een naamplaatje of een as-houder: in allerlei uitvoeringen en diverse prijsklassen bieden wij u een keur aan mogelijkheden. Sommige hangers zijn voorzien van een standaard gravure, maar er zijn er ook veel waarop u uw zelf ontworpen afbeelding, logo, foto, datum, naam of tekst of een combinatie van deze door ons kunt laten aanbrengen. U krijgt uw hanger dan aangepast aan uw persoonlijke voorkeur toegestuurd. Perfect voor uzelf of om cadeau te doen.

EEN DIVERS AANBOD KETTINGHANGERS VOOR MANNEN
Kettinghangers zijn er in alle vormen en maten, voor zowel dames en heren, maar op deze pagina tonen we “slechts” de meer dan 300 unieke kettinghangers die we voor heren aanbieden. Dit aanbod bestaat uit uiteenlopende ontwerpen en de hangers voor mannen zijn gemaakt van verschillende materialen zoals edelstaal, zilver en goud. De hangers verschillen sterk qua vorm. Zo zijn er hartvormige hangers met een opengewerkt vlak die voorzien kunnen worden van een initiaal naar keuze, dog tag-vormige hangers, ronde hangers, hangers met een ovaalvorm en meer. Er zijn zelfs hangers in de vorm van een letter, een anker of zelfs de kop van een herdershond. En zo zijn er nog veel meer. Met een aanbod van meer dan 300 unieke hangers voor mannen durven wij te garanderen dat er voor nagenoeg iedere man wel een geschikte kettinghanger tussen zit. Neem dus snel een kijkje en shop vandaag nog een heren ketting met hanger!

KETTINGHANGERS VOOR MANNEN VAN DE BESTE MATERIALEN
Niet alleen kennen de kettinghangers een sterk uiteenlopend aanbod qua vorm en ontwerp, maar ook qua materiaal hebben de ontwerpers niet voor de makkelijke weg gekozen. Zo hadden ze makkelijk alle hangers van edelstaal kunnen maken. Deze zijn mooi stevig, hebben een mooie glans en dit materiaal is dan ook veelvuldig gebruikt bij het ontwerpen van de hangers. Daarnaast zijn er ook hangers van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en van 14 karaats goud. De zilveren hangers hebben een mooie glans en zijn dus gemaakt van een edelmetaal, maar zijn vaker dan niet alsnog goed betaalbaar. De gouden hangers hebben natuurlijk een veel hogere waarde, maar dat ziet u er ook echt aan af!

PERSOONLIJKE KETTINGHANGERS VOOR MANNEN
Naast dat de hangers voor mannen van zichzelf al een mooi ontwerp hebben waar u niet snel op uitgekeken zult raken, zijn deze vaak ook nog eens te voorzien van een persoonlijke gegraveerde tekst of zelfs een foto! Zo bent u verzekerd van een persoonlijk en uniek sieraad. Als het mogelijk is om een hanger te voorzien van een gravering, dan staat dit altijd bij de hanger vermeld. Mocht u een hanger wensen te graveren waarbij niet staat aangegeven dat dit mogelijk is, stuur dan gerust een e-mail met uw vraag, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. We helpen u graag!
 

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss