Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE GRAVEER HANGERS
Kettingen worden vandaag de dag als sieraad op zich gedragen, maar vanuit de oudheid werd de ketting voornamelijk gebruikt om iets om je nek te hangen. Een voorwerp van betekenis of een voorwerp waarmee je jouw status in het leven aangaf. Toch dragen we kettingen met hangers vandaag de dag voornamelijk omdat we het mooi vinden. Toch houden wij wel van een hanger of iets persoonlijks aan de ketting. Een mooie hanger, met wat voor vorm dan ook, met of zonder een edelsteen of misschien wel gewoon één of meerdere zirkonia’s. Of, en daar gaan we het op deze pagina over hebben, juist een graveerhanger met daarop een persoonlijke tekst of bijvoorbeeld de naam van uw geliefde of de geboortedatum van jullie kind of kinderen. Graveer hangers zijn superleuk en vaak ook bijzonder goed te personaliseren omdat er een vlak (of vlakken) is dat volledig gebruikt kan worden voor de gravering. Ook laten de meeste graveer hangers zich bijzonder goed klemmen in de graveermachines, waardoor er meer mogelijk is dan bij bijvoorbeeld graveer armbanden of graveer ringen.

GRAVEER HANGERS; DE MOGELIJKHEDEN
Bij het laten graveren van een tekst wordt al snel gedacht aan de standaard mogelijkheden die door de jaren heen overigens niet minder leuk of persoonlijk zijn geworden; de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen of misschien wel de naam van jou en je partner met een hartje daartussen. Wel heel leuk en persoonlijk, maar tegenwoordig kunnen we zoveel meer. Denk hierbij aan een foto. Het klinkt misschien wel heel vergezocht, maar tegenwoordig kunnen we zelfs een mooie foto naar keuze op een hanger naar keuze laten graveren. Of juist een mooie lijntekening in de breedste zin van het woord. De tekening van uw zoon of dochter, vereeuwigd op een zilveren of gouden sieraad. Of juist een paar woorden in het handschrift van uw opa of oma, overgenomen van het papier en met de grootste zorg op een zilveren of gouden sieraad gegraveerd voor een tijdloos resultaat dat u maar wat graag bij u zult willen dragen. Wees creatief en laat een werkelijk uniek en persoonlijk sieraad maken bij Juwelier It’s Beautiful.

DIVERSE GRAVEER HANGERS VAN ZILVER EN GOUD
Bij Juwelier It’s Beautiful verkopen altijd stijlvolle, maar vaak ook zeer diverse, graveer hangers die gemaakt zijn van zowel zilver alsook goud. Denk hierbij aan een wat meer traditionele achthoekige hanger van zilver of goud, met bijvoorbeeld twee opengewerkte hartjes ter decoratie of juist een wat minder traditionele hanger in de vorm van een perkamentrol die dan juist weer bijzonder goed samengaat met een handgeschreven tekst. Hartvormige hangers, ovaalvormige graveer hangers en natuurlijk ronde hangers; bij Juwelier It’s Beautiful koopt u de graveerhanger die u voor ogen heeft en laat u deze voorzien van een gravering zoals u deze in uw gedachten heeft.

SHOP EEN GRAVEERHANGER BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Optimaal bestelgemak, een stijlvol doch tijdloos assortiment sieraden van enkel de beste materialen en natuurlijk een geweldige klantenservice met professionele medewerkers die u graag te woord staan. Via de mail beantwoorden we uw vraag al binnen een uur en met een belverzoek nemen we contact met u op nadat wij ons in uw vraagstuk hebben ingelezen. Zo kunnen we u alsnog snel en professioneel verder helpen. 

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss