Sorteer op
    1 - 120 van 165 resultaten
  • 1
  • 2

VALENTIJN SIERADEN

DE MOOISTE VALENTIJNSDAG CADEAUS 

Bij juwelier It’s Beautiful shopt u gedurende het hele jaar de mooiste cadeaus, of het nu gaat om een mooi verjaardagcadeau, een tijdloos jubileum geschenk of, en niet geheel het onbelangrijkste, cadeaus voor uw geliefde. Er is absoluut geen reden te verzinnen waarom u uw geliefde niet het hele jaar door zou kunnen verwennen en bij It’s Beautiful raden we dat juist aan! Maar toch is er die ene dag in het jaar, die speciale dag, waarop er toch bepaalde verwachtingen zijn die u, als liefhebbende partner, maar wat graag waar zult willen maken. En die dag is natuurlijk Valentijnsdag! Wij gaan u wegwijs maken op het gebied van Valentijnsdag, hebben een geweldige goodiebag voor uw mannelijke of vrouwelijke geliefde en hebben een pagina vol met superleuke sieraden die zeer geschikt zijn als Valentijnsdag cadeau. 

WAT IS VALENTIJNSDAG? 

Valentijnsdag staat wereldwijd bekend als de dag van de liefde. Op 14 februari viert men ieder jaar de liefde en zoeken singles op romantische wijze toenadering tot diegenen waar zij wat voor voelen, terwijl stelletjes de dag vieren door elkaar liefdevolle geschenken te geven en bijvoorbeeld romantisch te dineren. Maar waarom staat deze dag nu eigenlijk bekend als de dag van de liefde? Het is een beetje een mysterie. Wat wel feitelijk is vastgelegd is dat paus Gelasius van het oude Rome in het jaar 496 de veertiende februari uitriep tot de dag van de heilige Valentijn. Maar om welke Valentijn het precies gaat is niet bekend. Schijnbaar zijn er rond dezelfde periode twee Romeinse priesters geweest die beiden Valentijn heetten en die beiden om het leven zijn gebracht, die wellicht te maken hebben gehad met de dag. Maar er bestaat geen verband tussen hen en de liefdevolle boodschap die 14 februari inmiddels met zich meedraagt. 

HET GEVEN VAN VALENTIJNSDAG CADEAUS 

Ondanks de onduidelijke oorsprong, is het toch ergens onderweg traditie geworden om de liefde te vieren op 14 februari. In Engeland kan men in een museum de oudste Valentijnsdagkaart die nog bestaat vinden. Deze kaart is gemaakt rond het jaar 1400 en het geven van Valentijnskaarten is grotendeels hoe de traditie oorspronkelijk werd gevierd. Maar dit werd steeds uitbundiger en steeds meer winkels en bedrijven wilden hier op inspelen. Ook bij ons treft u de mooiste Valentijnsdag cadeaus. Om deze reden hebben wij dit jaar een superleuke goodiebag samengesteld met daarin een beeldschoon Valentijnsdag cadeau, iets lekkers, een mooie kaart en een cadeaubon zodat uw geliefde zelf ook nog wat uit kan zoeken. De goodiebag is beschikbaar voor dames en heren! 

KIES UW VALENTIJNSDAG CADEAU 

Daarbij hebben wij een complete pagina die volledig is ingericht op de mooiste Valentijnsdag cadeaus, zodat u bij ons altijd kunt slagen voor uw geliefde. Sieraden voor dames en heren, of het nu gaat om ringen, kettingen, armbanden of oorbellen; u vind het allemaal op www.its-beautiful.nl! Daarbij besteld u bij ons zonder enige moeite, dankzij onze smart checkout van Klarna voor een Smoooth ervaring. U laat uw bestelling bezorgen waar en wanneer u wil, zodat uw geliefde niet meteen in de gaten heeft dat er een leuke verrassing aan zit te komen. Neem snel een kijkje bij ons assortiment en bestel vandaag nog een superleuk Valentijnsdag cadeau!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss