Sorteer op

DE MOOISTE ZEGELRINGEN VOOR HEREN
Ringen worden steeds vaker ook door mannen gedragen en dat is maar goed ook. Geen enkel mens, man of vrouw, zou het zonder een beeldschone ring moeten stellen. Toch is er nog een groot aantal mannen dat denkt dat een ring niet voor hen is weggelegd. Voor specifiek die heren die van mening zijn dat er geen ring voor hen is, is er de zegelring.

De zegelringen die u bij juwelier It's Beautiful treft zijn allemaal van uitmuntende kwaliteit en zijn allemaal voorzien van een robuust ontwerp dat niet zal misstaan om een stevige mannenvinger. De zegelringen zijn gemaakt van zilver of van goud en enkele zijn zelfs voorzien van een stijlvolle gekleurde edelsteen. De meeste zegelringen kunnen voorzien worden van een gravering zoals een initiaal of bijvoorbeeld een familiewapen, zodat u verzekerd bent van een uniek en persoonlijk cadeau. Dit maakt de zegelringen, met hun brede en stoere uitstraling, meteen een mogelijk erfstuk dat van vader op zoon kan worden doorgegeven. De zegelring werd vroeger veelal gebruikt om documenten te verzegelen en te voorzien van echtheid. Later is daarvoor de handtekening in gebruik genomen, waardoor de zegelring voornamelijk een mode-accessoire is geworden. Toch komt de zegelring als familie erfstuk nog veel voor en blijft het sieraad dankzij de opvallende grootte een echt fashion statement.

ZEGELRINGEN LATEN GRAVEREN
Bij juwelier It’s Beautiful maken we gebruik van de nieuwste graveer technologie om uw sieraden te voorzien van een persoonlijke gravure. Zo bent u verzekerd van een persoonlijk en uniek sieraad waar u niet snel op uitgekeken zult raken. Meer dan andere ringen, kunnen zegelringen uitstekend voorzien worden van bijvoorbeeld een kleine afbeelding zoals een logo of familiewapen. Hierdoor zijn zegelringen nog meer te personaliseren dan andere ringen en ook uitermate geschikt als leuk cadeau.

ZEGELRINGEN MET DE BESTE SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste zegelringen het voordeligst en laat u deze voorzien van de mooiste en meest persoonlijke graveringen. Niet alleen dat, maar onze professionele inpakkers pakken uw bestelling altijd mooi in en u maakt bij ons ook nog eens gebruik van de allerbeste service. Deze service beperkt zich niet tot duidelijke productbeschrijvingen en mooie productfoto’s, maar bevat ook een smart checkout waarmee u uw gegevens razendsnel invult, alsook diverse betaalopties en verzendmethodes. Verder staat ons team van ervaren sieradendeskundigen voor u klaar om u te helpen met uw vragen. Wij beantwoorden uw vragen graag via de e-mail, zodat we u kunnen voorzien van een informatief en goed doordacht antwoord. Op werkdagen tussen 08.00 en 16.00u reageren wij al binnen een uur, zodat u uw bestelling alsnog snel kunt plaatsen en kunt genieten van uw eigen zegelring! Of u nu op zoek bent naar een beeldschone en tijdloze zegelring of toch liever gaat voor een sterk ontworpen horloge voor heren of dames, bij juwelier It’s Beautiful vindt u altijd het sieraad waar u naar op zoek bent. Bij vragen staan we voor u klaar! Bestel vandaag nog een beeldschone zegelring voor heren, met of zonder gravering, en laat u verrassen door het bestelgemak en de uitmuntende service. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss