Sorteer op

STIJLVOLLE GEBOORTEBLOEM KETTINGEN 
Van alle graveersieraden gaat onze voorliefde misschien wel het meeste uit naar de Geboortebloem kettingen en hangers. Deze uitzonderlijk mooie productgroep bestaat uit tal van beeldschone gouden en zilveren hangers (met en zonder kettingen) die voorzien kunnen worden van onze eigen ontworpen geboortebloemen. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver of 14 karaats goud en behoren, eenmaal gegraveerd, tot de top van gepersonaliseerde sieraden met een geboortebloem naar keuze aan de voorkant en een gegraveerde naam of datum op de achterkant. Deze sieraden zijn superleuk als geschenk voor uzelf of voor een geliefde of goede vriend of vriendin. 

IEDERE MAAND EEN EIGEN GEBOORTEBLOEM KETTING
De maand januari heeft als geboortebloem een sneeuwklokje. Dit sierlijke witte bloempje staat voor hoop en schoonheid. De viooltjes, die de geboortebloem zijn van de maand februari, staan voor trouw en iedereen die in deze maand geboren is zal dan ook altijd voor je klaar staan. Maart heeft als geboortebloem de Narcis, die staat voor ongeëvenaarde liefde, terwijl madeliefjes, de geboortebloem van de maand april, staan voor onschuld en puurheid. Het lelietje van dalen staat voor lieflijkheid en bescheidenheid. Iedereen die in de maand mei is geboren mag zich deze twee zeer goede eigenschappen eigen noemen. Iedereen die in juni is geboren heeft de roos als geboortebloem. Deze rode roos staat voor liefde (hoe kan het ook anders) en staat als geboortebloem voor een eeuwige en liefdevolle band. De waterlelie is de geboortebloem van juli en deze symboliseert puurheid en elegantie. De verschillend gekleurde klaprozen van augustus staan voor verschillende dingen. Zo staan rode klaprozen voor plezier, witte klaprozen voor troost en staan gele klaprozen dan juist weer symbool voor rijkdom en succes. September heeft als geboortebloem de dagbloem, die staat voor krachtige liefde en genegenheid. De goudsbloem van oktober symboliseert als geboortebloem optimisme en voorspoed. De chrysant heeft net als de klaproos verschillende betekenissen die afhankelijk zijn van de kleur. De chrysant is de geboortebloem van november. Rode chrysanten staan voor liefde, de witte chrysant staat voor onschuld en puurheid en de gele chrysant staat voor onbeantwoorde liefde. De poinsettia is de geboortebloem van de laatste maand van jaar; december. Deze poinsettia lijkt van zichzelf al op een kerststukje en is daarmee perfect als geboortebloem voor de maand december. Deze bloem symboliseert hoop op huiselijk geluk.

Bestel vandaag nog een beeldschone geboortebloem ketting en laat u verrassen door deze beeldschone gegraveerde sieraden van de allerbeste kwaliteit. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss