Wij verkopen alweer 15 jaar de mooiste oorbellen voor jong en oud. Vanaf nu is het mogelijk om oorbelgaatjes te laten schieten bij juwelier It’s Beautiful door één van onze professionele medewerkers. Of je nu voor het eerst gaatjes laat schieten of op zoek bent naar iemand om jouw tweede, derde of misschien zelfs wel vierde gaatje te laten schieten, bij juwelier It’s Beautiful helpen we je graag! We maken hiervoor gebruik van het Invernesssysteem, waarmee we op een nauwelijks voelbare en bijna volledig geruisloze wijze oorbelgaatjes kunnen schieten. Bovendien gebeurt dit op zeer hygiënische wijze om het risico op een infectie zo laag mogelijk te houden.

GRATIS GAATJES SCHIETENKIES JOUW POSITIEKies jouw oorbellenGebruik juiste nazorg voor een snel herstel

Om oorbelgaatjes te laten schieten bij juwelier It’s Beautiful is het belangrijk om met de volgende punten rekening te houden:

 • Wij schieten alleen oorbelgaatjes in onze winkel.
 • Wij schieten in principe alleen oorbelgaatjes bij personen van 6 jaar en ouder, omdat wij van mening zijn dat kinderen zelf moeten kunnen aangeven dat ze graag oorbelgaatjes willen.
 • Ben je jonger dan 6? Dan zal er een ouder of voogd aanwezig moeten zijn om het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel. Er kan naar een legitimatiebewijs worden gevraagd.
 • Wij schieten geen oorbelgaatjes bij zwangere vrouwen, aangezien de kans op infecties op dat moment groter is.
 • Het laten schieten van oorbelgaatjes kost niks bij juwelier It’s Beautiful. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen, die al verkrijgbaar zijn vanaf € 9,95 per stuk of € 16,95 per paar.
 • Je zult de speciale schietoorbellen ongeveer zes tot acht weken moeten dragen. Dit is om ervoor te zorgen dat je oorbelgaatje(s) goed genezen.
 • Je zult je nieuw geschoten oorbelgaatjes drie keer per dag moeten verzorgen met een druppeltje zoutoplossing, met de speciaal hiervoor ontwinkkelde Caflon Natural Solution of met de Inverness Ear Care Solution Spray, aan zowel de voorkant als de achterkant van de oorlel. Draai hierbij voorzichtig aan de oorbel, zodat het ontsmettingsmiddel het gaatje binnenin je oorlel kan ontsmetten.
 • Het laten schieten van oorbelgaatjes kan heel eventjes pijn doen, afhankelijk van je pijngrens natuurlijk, maar de pijn zou al snel moeten vervagen. Wel kunnen de oren licht geïrriteerd aan blijven voelen, maar dit moet na maximaal 3 dagen helemaal over zijn. Is dit niet het geval en zijn je oren na 3 dagen nog steeds pijnlijk of zijn je oren rood Neem dan direct contact op met je huisarts om te laten controleren of je oor is ontstoken. 

Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Stap 1Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Stap 2Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Stap 3Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Mix & match je earparty

Mijn eerste oorbellen 
Wanneer je je eerste oorbelgaatjes laat schieten, kan dat best een beetje spannend zijn. Daarom hebben wij voor kinderen een “Dapperheid Diploma”: een leuk aandenken aan het moment waarop de eerste oorbellen zijn aangeschaft en de eerste oorbelgaatjes zijn geprikt. Uiteraard helemaal hygiënisch en nagenoeg geluidloos.


Wil jij oorbelgaatjes laten schieten bij ons?  Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of app, zodat we kunnen overleggen wanneer we jouw oorbelgaatjes gaan prinkken bij ons in de winkel in Ommen. Of kom gewoon langs wanneer het jou het beste uitkomt. We helpen je graag!


Hoe verzorg ik mijn oren als ik net gaatjes heb laten schieten? 
Je kunt het beste je nieuwe gaatjes drie keer per dag schoonmaken met een zoutoplossing. Hiervoor begin je met het wassen van je handen. Vervolgens druppel je aan de voorkant en aan de achterkant van het nieuwe gaatje een druppel van de zoutoplossing en vervolgens draai je voorzichtig je zweerknopje / schietoorbel rond. Je kunt je oorlel eventueel droog deppen met een tissue. Wanneer je een watje gebruikt, kunnen er pluisjes achterblijven. Je kunt ook de speciaal hiervoor ontwikkelde Caflon Natural Solution bij ons kopen of de Inverness Ear Care Solution Spray.

Moet ik mijn net geschoten oorbellen draaien? 
Tijdens het schoonmaken met de zoutoplossing, de Caflon Natural Solution of de Inverness Ear Care Solution Spray raden we je aan om je zweerknopje / schietoorbel voorzichtig rond te draaien, zodat het reinigingsmiddel ook het gaatje binnenin je oorlel komt en om vastgroeien van je je zweerknopje / schietoorbel te voorkomen. Let erop, dat je je oorbel en je oor alleen aanraakt met schone handen.

Is het normaal dat mijn oren pijn doen na het schieten? 
De oren kunnen wat gevoelig zijn, wanneer de oorbellen net zijn geschoten. Een lichte irritatie, die maximaal 3 dagen duurt, komt wel vaker voor.

Is het aan te raden om met net geschoten oorbellen te gaan zwemmen? 
Nee. Juwelier It’s Beautiful raadt je aan om 6 tot 8 weken te wachten, voordat je gaat zwemmen. Dit doen we om eventuele ontstekingen te voorkomen. Zo kun je sneller andere oorbellen gaan dragen en heb je meer plezier van je nieuwe oorbelgaatjes.

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden? 
Het beste is om de schietoorbelletjes minimaal 6 tot 8 weken continu te dragen. Daarna mogen ze vervangen worden door andere oorbellen. We raden je wel aan om de eerste 6 maanden alleen oorknopjes te dragen en de eerste 12 maanden geen zware oorbellen in je oren te doen. Hiermee voorkom je dat de oorbelgaatjes niet goed genezen.

Hoe lang moet ik na het gaatjes schieten doorgaan met het ontsmetten van mijn oren? 
De zoutoplossing, de Caflon Natural Solution of de Inverness Ear Care Solution Spray gebruik je zolang je de schietoorbelletjes draagt. Dit is in de meeste gevallen gemiddeld tussen de 6 en 8 weken. Mensen vragen regelmatig of dit ook met Sterilon kan. Wij raden tegenwoordig altijd een zoutoplossing, de Caflon Natural Solution of de Inverness Ear Care Solution Spray aan. 

Uit welke oorbellen kan ik na mijn schietoorbellen kiezen? 
Behalve leuke, bijzondere en elegante oorbellen voor volwassenen, hebben we ook een uitgebreid assortiment kinderoorbellen! 

Wat kan ik aan een ontstoken oorlel doen? 
Wanneer je extreem veel last krijgt van het geschoten gaatje, dan raden we aan om de oorbel te verwijderen. Daarna is het belangrijk om het gaatje schoon te blijven houden. Gaat je oor écht pijn doen, wordt het heel erg rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan dat betekenen dat je een ontsteking hebt. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan contact op met de huisarts.

Waar moet ik nog meer op letten? 
Pas op dat er niets achter je oorbel blijft haken, zoals je haar, kleding, een muts of een sjaal. Mocht dit toch vóórkomen, trek dan niet te hard om ervoor te zorgen dat je je oorbel er niet per ongeluk uittrekt, of erger: dat je je oorlel kapotscheurt. Wees daarom ook altijd voorzichtig wanneer je je haar borstelt.

Sorteer op
 • 1+1 GRATIS

  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS
  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS

  1+1 GRATIS | Bestelt u 1 flesje Caflon lotion ear care 30 ml, dan ontvangt u 1 extra flesje gratis automatisch bij uw bestelling erbij.

  € 9,00
 • Antisept Inverness Spray
  Antisept Inverness Spray

  Inverness Ear Care Solution is een speciaal samengestelde spray voor de verzorging van uw pas gezette schietoorbellen. Het 118ml flesje stelt u in staat om de sprayn rechtstreeks op een nieuw(e) oorbel gaatje / piercing aan te…

  € 19,95
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen
  Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen

  925 sterling zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen, geschikt voor alle op onze website aangeboden oorknopjes.
  De 5x5mm oorknop achterkantjes / sluitingen worden per paar verkocht.∙ De levertijd van dit product bedraagt 1…

  € 2,95
 • Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen
  Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen

  Deze achterkantjes zijn gemaakt voor alle oorknopjes en oorbellen die gebruik maken van een sluiting en kunnen als vervanging worden gebruikt voor de standaard vlinder-sluiting. Deze sluitingen zijn transparant, waardoor ze minder…

  € 0,60
 • Gerhodineerd Zilveren Achterkantjes voor Oorknoppen
  Gerhodineerd Zilveren Achterkantjes voor Oorknoppen

  Deze zilveren achterkantjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een laagje rhodium waardoor de glans extra lang behouden blijft. Deze achterkantjes kunnen gecombineerd worden met…

  € 2,45
 • Gouden oorknop achterkantjes / Poussette 5 mm
  Gouden oorknop achterkantjes / Poussette 5 mm

  14 Karaats geelgouden oorknop achterkantjes / poussette, geschikt voor alle op onze website aangeboden gouden oorknopjes.

  ∙ Breedte(mm): 5mm
  ∙ Deze gouden oorknop achterkantjes / Poussettes worden per paar verkocht.
  ∙ De…

  € 74,95
 • 14k Gouden met siliconen oorbellen achterkantjes
  14k Gouden met siliconen oorbellen achterkantjes

  Deze Siliconen Achterkantjes met 14 karaats kwaliteit geelgoud, en volledig omhult door kleurloze siliconen. Dankzij de siliconen zijn deze achterkantjes gemakkelijk vast te houden, waardoor u de oorstekers die u ermee combineert…

  € 19,95
 • Zilveren Achterkantjes met Siliconen
  Zilveren Achterkantjes met Siliconen

  Deze Siliconen Achterkantjes met Zilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en volledig omhult door kleurloze siliconen. Dankzij de siliconen zijn deze achterkantjes gemakkelijk vast te houden,…

  € 2,95
 • Rood stalen achterkantjes (stoppers) voor oorbellen
  Rood stalen achterkantjes (stoppers) voor oorbellen

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie rode kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Groene oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Groene oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie groene kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Paarse oorbellen achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Paarse oorbellen achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie paarse kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Roze oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Roze oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie roze kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Zwart oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Zwart oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie zwarte kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige 5mm Zirkonia Chaton
  Schietoorbellen | Goudkleurige 5mm Zirkonia Chaton

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Goudkleurige 5mm Zirkonia Chaton van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde transparante…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Bol 3mm
  Schietoorbellen | Goudkleurige Bol 3mm

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Goudkleurige Bol 3mm van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bol en zijn voorzien van een…

  € 16,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige 4mm Bol
  Schietoorbellen | Goudkleurige 4mm Bol

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Goudkleurige 4 mm Bol van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bol en zijn voorzien van een…

  € 16,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Bloem Wit 5mm
  Schietoorbellen | Goudkleurige Bloem Wit 5mm

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Goudkleurige Bloem Wit 5mm van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bloem en zijn voorzien van…

  € 25,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Bol 3mm
  Schietoorbellen | Bol 3mm

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Bol van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bol. De doorsnee van deze Zilverkleurige…

  € 16,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Bol 4mm
  Schietoorbellen | Bol 4mm

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Bol van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bol. De doorsnee van deze Zilverkleurige…

  € 16,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Zirkonia Chaton 3mm
  Schietoorbellen | Zirkonia Chaton 3mm

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Zirkonia Chaton 3mm van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde transparante Zirkonia…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | 3mm Kristal Bezel
  Schietoorbellen | 3mm Kristal Bezel

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Kristal Bezel van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde transparante Kristal steen in…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Kristal in Ster
  Schietoorbellen | Kristal in Ster

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Kristal in Ster van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een ster, waarin een ronde transparante…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Bloem Emaille 6mm
  Schietoorbellen | Bloem Emaille 6mm

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Bloem Emaille van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bloem, waarin een ronde roze bloemhart…

  € 25,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Kristal Bezel
  Schietoorbellen | Goudkleurige Kristal Bezel

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Goudkleurige Kristal Bezel van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) en zijn voorzien van een goudkleurige coating,…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | 4mm Kristal in Ster
  Schietoorbellen | 4mm Kristal in Ster

  Deze prachtige Goudkleurige Schietoorbellen met Kristal in Ster van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een ster en zijn voorzien van een…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Bloem Regenboog
  Schietoorbellen | Bloem Regenboog

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Bloem Regenboog van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van een bloem, waarbij in ieder bloemblad een…

  € 25,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Unicorn Chirurgisch Staal Emaille
  Schietoorbellen | Unicorn Chirurgisch Staal Emaille

  Deze prachtige Zilverkleurige Schietoorbellen met Unicorn Chirurgisch Staal Emaille van Inverness, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) in de vorm van het hoofd van een…

  € 25,95
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss