Gaatjes laten schieten bij Juwelier It's Beautiful in VroomshoopGAATJES LATEN SCHIETEN Bij juwelier It's Beautiful
STUDEX SYSTEEM75

 

Wij verkopen alweer meer dan 10 jaar de mooiste oorbellen voor jong en oud, maar hebben eigenlijk nooit zelf gaatjes geschoten. Maar dat verandert vanaf nu!

Bij juwelier It’s Beautiful is het vanaf nu mogelijk om oorbellen gaatjes te laten schieten door één van onze professionele medewerkers. Of je nu voor het eerst gaatjes laat schieten of als je op zoek bent naar iemand om jouw tweede, derde of misschien zelfs wel vierde gaatje te laten schieten; bij juwelier It’s Beautiful helpen we je graag! We maken hiervoor gebruik van de Studex System75, waarmee we op een nauwelijks voelbare en bijna volledig geruisloze wijze oorgaatjes kunnen schieten. Niet alleen dat, maar dit gebeurt natuurlijk ook op zeer hygiënische wijze om het risico om een infectie zo laag mogelijk te houden.

 


Om oorbellengaatjes te laten schieten bij juwelier It’s Beautiful is het belangrijk om met de volgende punten rekening te  houden:

  • Wij schieten alleen oorgaatjes op afspraak en alleen in Vroomshoop.
  • Wij schieten enkel gaatjes bij personen vanaf 12 jaar of ouder.
  • Ben je jonger dan 16? Dan zal er een ouder of voogd aanwezig moeten zijn om het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel. Er kan naar een legitimatiebewijs worden gevraagd.
  • Wij schieten geen oorgaatjes bij zwangere vrouwen omdat de kans op infecties op dat moment nu eenmaal groter is.
  • Het laten schieten van oorgaatjes kost niks bij juwelier It’s Beautiful. Je betaalt enkel voor de speciale schietoorbellen, die al te verkrijgen zijn vanaf € 19,95.
  • Je zult de speciale schietoorbellen ongeveer zes weken moeten dragen. Dit, zodat je oren goed kunnen herstellen.
  • Je zult je nieuw geschoten oorgaatjes drie keer per dag moeten verzorgen met een druppeltje zoutoplossing aan zowel de voorkant en de achterkant van de oorlel. Draai hierbij voorzichtig aan de oorbel, zodat het ontsmettingsmiddel het volledige gaatje kan ontsmetten. 
  • Het laten schieten van oorgaatjes doet heel eventjes pijn, afhankelijk van je pijngrens natuurlijk, maar de pijn zou al snel moeten vervagen. Wel kunnen de oren licht geïrriteerd aan blijven voelen, maar dit moet na maximaal 3 dagen helemaal over zijn. Is dit niet het geval en zijn je oren na 3 dagen nog steeds pijnlijk of zijn je oren rood? Neem dan snel contact op met je huisarts om na te laten kijken of je oor niet is ontstoken.

Naast het verzorgen van je oorgaatjes met een druppeltje zoutoplossing is het ook mogelijk om gebruik te maken van het Studex Advanced 2-in-1 naverzorgings- en reinigingsmiddel. Met dit middel, dat dermatologisch getest is, is het mogelijk om al na 3 weken andere oorknopjes te gaan dragen i.p.v. na 6 weken. Dit kan dankzij de bestanddelen die een snelle genezing van het oorgaatje bewerkstelligen. 

STUDEX ADVANCED 2-IN1 NAVERZORGINGS- EN REINIGINGSMIDDEL

Wil jij oorgaatjes laten schieten bij ons? Neem dan vooral contact met ons op via de e-mail of dien een terugbelverzoek in, zodat we kunnen overleggen wanneer we jouw oorgaatjes gaan schieten bij ons op kantoor in Vroomshoop! 

 

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss