Oorbellen laten zetten door juwelier It’s Beautiful

Wat leuk! Heb je nieuwe oorbellen?

Misschien heb je al langere tijd oorbelgaatjes of misschien zit je te denken aan nieuwe (extra) oorbelgaatjes. Hoe dan ook: Deze blog gaat over het laten maken van oorbelgaatjes. Dit wordt ook wel “oorbellen laten schieten” genoemd. Met een speciaal daarvoor ontwikkeld apparaat, dat wel wat lijkt op een pistool, wordt tegelijkertijd een oorbelgaatje gemaakt en een oorbel in dat gaatje aangebracht.

Waarmee moet ik rekening houden?

Het allerbelangrijkste is hygiëne. Dus altijd goed de handen wassen, voordat je met je handen/vingers aan je oren of oorbellen zit. Ook je oorbellen en je oorbelgaatjes moet je goed schoonhouden. Verder is het belangrijk om speciaal daarvoor bedoelde oorbellen te gebruiken van edelmetaal of chirurgisch staal, omdat deze hypoallergeen zijn. Ook kun je je schietoorbellen, bij een oorbelgaatje in je oorlel, het beste gedurende zes tot acht weken onafgebroken dragen. En je moet ervoor zorgen dat je nergens achter blijft haken met je oorbellen. Daarom dien je voorzichtig te zijn met kleding, sjaaltjes, mutsen, maar ook met het kammen of borstelen van je haar. Andere oorbellen, liefst gedurende de eerste zes maanden in de vorm van oorknopjes, kun je na zes tot acht weken proberen.

Welke tips heb je nog meer?

Na ongeveer zes maanden kun je ervoor kiezen om oorhangers te gaan dragen als je dat wilt. Vóór die tijd liever niet, om uitscheuren van de gaatjes te voorkomen. Bovendien mag je het achterkantje niet te strak aandrukken om vastgroeien, irritatie te vermijden en door het drogen van de achterkant van je oorlel de uiteindelijke genezing van het oorbelgaatje te bevorderen. Heb je een piercing laten plaatsen in kraakbeen? Dan mag je pas na 12 weken je piercing vervangen door een andere piercing. Het duurt namelijk langer om een gaatje in kraakbeen te laten genezen dan een gaatje in vetweefsel (zoals in je oorlel). 

Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Stap 1Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Stap 2Vanaf welke leeftijd schieten jullie oorbelletjes?Oorbel gaatjes schieten in Ommen - Mix & match je earparty

 

In welke gevallen schieten jullie geen oorbellen?

Juwelier It’s Beautiful zal geen oorbellen plaatsen bij zwangere vrouwen (tenzij de aanstaande moeder dit niet aan ons doorgeeft). Ook bij kinderen die zelf niet kunnen duidelijk maken dat ze graag oorbellen willen of kinderen die erg bang zijn, zullen we geen oorbellen schieten. Wij willen graag dat het krijgen van oorbellen voor iedereen een feestje is. Ook wanneer je een oorbel wilt laten schieten in kraakbeen of in de neus, doen wij niet. In die gevallen valt het schieten van een oorbelgaatje onder het laten plaatsen van een piercing. Hiervoor worden andere regels gehanteerd en er wordt gebruik gemaakt van andere apparatuur, waarvoor een andere wetgeving geldt.

Waar kan ik terecht voor het laten schieten van oorbellen?

In Ommen, aan de Varsenerstraat 4, is sinds eind juli 2023 de winkel van juwelier It’s Beautiful geopend. Daar kun je terecht voor het laten schieten van oorbellen. Dit kan zonder het vooraf maken van een afspraak. Wanneer je jonger bent dan 16 jaar is het verplicht om een ouder of voogd mee te nemen. Deze moet een formulier ondertekenen, voordat we de oorbellen schieten. We kunnen altijd vragen om je ID. Dit doen we om zoveel mogelijk problemen te voorkomen.

Uit welke oorbellen kan ik kiezen bij het schieten van oorbelgaatjes?

In de winkel kunnen we je de oorbellen, die hiervoor geschikt zijn natuurlijk ter plekke aanwijzen. Wil je alvast online je schietoorbellen uitkiezen? Kijk dan bij de artikelbeschrijving. Daar staat het duidelijk vermeld, wanneer oorbellen geschikt zijn als schietoorbellen. Weet je het niet (helemaal) zeker? En heb je de veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden hieronder al gelezen? Neem dan contact met ons op, liefst per mail. 


Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd schieten jullie oorbelletjes?

It’s Beautiful schiet in principe oorbellen vanaf 6 jaar en ouder. Tot een leeftijd van 16 jaar moet een ouder of voogd verplicht aanwezig zijn om ter plekke het toestemmingsformulier te tekenen in de winkel. Er kan in de winkel bovendien naar een legitimatiebewijs worden gevraagd. 

Hoeveel kost het schieten van oorbellen?

Het schieten van oorbellen kost niets bij It’s Beautiful. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. De prijs hiervan staat duidelijk vermeld in de artikelbeschrijving. De schietoorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen.

Moet ik een afspraak maken als ik gaatjes wil laten schieten?

Je hoeft geef afspraak te maken voor het gaatjes schieten. Je kan hiervoor gewoon even naar binnen lopen bij onze It’s Beautiful winkel in Ommen

Doet het schieten van gaatjes pijn?

Het kan heel eventjes pijn doen. Je kunt een kleine prik voelen, alsof iemand in je oorlelletje knijpt, maar het is zo gebeurd! Na het schieten kan het nog wat gevoelig zijn en kan het na branden. Maar echt lang zou het niet moeten duren: maximaal tot drie dagen na het schieten van de oorbellen.

Hoe verzorg ik mijn oorbellen na het schieten van gaatjes?

Vanaf 24 uur na het laten schieten kan je de gaatjes verzorgen door minimaal 2 keer per dag de Caflon Lotion Ear Care of After Piercing Lotion te gebruiken. Breng een beetje lotion op het gaatje aan en draai de oorbel voorzichtig, zo kan de lotion goed in het gaatje komen. Meer informatie over het verzorgen van je nieuwe oorgaatjes kan je hier vinden. 

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

Je kunt de schietoorbellen het beste zes weken dragen, zodat je oren goed kunnen herstellen. We raden je wel aan om de eerste 6 maanden oorknopjes te dragen.

Kan ik met net geschoten oorbellen zwemmen?

Juwelier It’s Beautiful adviseert om dit niet te doen, omdat er altijd onzuiverheden in het water kunnen voor komen. Hierdoor kan het gebeuren dat je een ontsteking aan je oorbelgaatje krijgt.

Is het normaal als mijn oren pijn doen na het schieten?

De oren kunnen wat gevoelig zijn wanneer de oorbellen net zijn geschoten. Een lichte irritatie die max 3 dagen duurt, is normaal. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan het duiden op een ontsteking. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan direct contact op met de huisarts.

Kan ik ook gaatjes laten schieten als ik zwanger ben?

Wanneer je zwanger bent, ben je gevoeliger voor infecties. Om deze reden schiet It’s Beautiful geen gaatjes bij zwangere vrouwen.

Welke schietoorbellen hebben jullie bij It’s Beautiful?

Bij It’s Beautiful gebruiken we speciale oorbellen voor het gaatjes schieten. Je betaalt alleen voor de speciale schietoorbellen. De prijs hiervan staat duidelijk vermeld in de artikelbeschrijving. De schietoorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en materialen. Hieronder is een overzicht te zien van de schietoorbellen die we bij It’s Beautiful verkopen. 

Waar kan ik gaatjes laten schieten?

Je kan bij de winkel van It’s Beautiful in Ommen terecht om gaatjes te laten schieten. 

Toestemmingsformilier

Open hier de toestemmingsformulier


Geschreven op 23 juni 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

Sorteer op
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Zilverkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige
  Veiligheidsslotjes voor Oorbellen LOX > Goudkleurige

  Het kwijtraken van waardevolle oorbellen is altijd een vervelend iets, vooral als u er van verzekerd was dat u ze goed aan uw oor had bevestigd. U vermindert het risico op het verliezen van uw oorbellen aanzienlijk door gebruik te…

  € 11,95
 • Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen
  Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen

  925 sterling zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen, geschikt voor alle op onze website aangeboden oorknopjes.
  De 5x5mm oorknop achterkantjes / sluitingen worden per paar verkocht.∙ De levertijd van dit product bedraagt 1…

  € 2,95
 • Gouden oorknop achterkantjes / Poussette 5 mm
  Gouden oorknop achterkantjes / Poussette 5 mm

  14 Karaats geelgouden oorknop achterkantjes / poussette, geschikt voor alle op onze website aangeboden gouden oorknopjes.

  ∙ Breedte(mm): 5mm
  ∙ Deze gouden oorknop achterkantjes / Poussettes worden per paar verkocht.
  ∙ De…

  € 74,95
 • Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen
  Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen

  Deze achterkantjes zijn gemaakt voor alle oorknopjes en oorbellen die gebruik maken van een sluiting en kunnen als vervanging worden gebruikt voor de standaard vlinder-sluiting. Deze sluitingen zijn transparant, waardoor ze minder…

  € 0,60
 • Zwart oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Zwart oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie zwarte kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Groene oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Groene oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie groene kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Roze oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Roze oorbel achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie roze kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Paarse oorbellen achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)
  Paarse oorbellen achterkantjes (stoppers/vleugeltjes)

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie paarse kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Rood stalen achterkantjes (stoppers) voor oorbellen
  Rood stalen achterkantjes (stoppers) voor oorbellen

  Deze achterkantjes zijn gemaakt van edelstaal van de allerbeste kwaliteit en hebben een mooie rode kleur. Deze achterkantjes zijn met nagenoeg alle oorstekers en oorknoppen te combineren zodat u uw oorsieraad volledig naar eigen…

  € 2,50
 • Zilveren Achterkantjes met Siliconen
  Zilveren Achterkantjes met Siliconen

  Deze Siliconen Achterkantjes met Zilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en volledig omhult door kleurloze siliconen. Dankzij de siliconen zijn deze achterkantjes gemakkelijk vast te houden,…

  € 2,95
 • 14k Gouden met siliconen oorbellen achterkantjes
  14k Gouden met siliconen oorbellen achterkantjes

  Deze Siliconen Achterkantjes met 14 karaats kwaliteit geelgoud, en volledig omhult door kleurloze siliconen. Dankzij de siliconen zijn deze achterkantjes gemakkelijk vast te houden, waardoor u de oorstekers die u ermee combineert…

  € 19,95
 • Gerhodineerd Zilveren Achterkantjes voor Oorknoppen
  Gerhodineerd Zilveren Achterkantjes voor Oorknoppen

  Deze zilveren achterkantjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en voorzien van een laagje rhodium waardoor de glans extra lang behouden blijft. Deze achterkantjes kunnen gecombineerd worden met…

  € 2,45
 • 1+1 GRATIS

  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS
  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS

  1+1 GRATIS | Bestelt u 1 flesje Caflon lotion ear care 30 ml, dan ontvangt u 1 extra flesje gratis automatisch bij uw bestelling erbij.

  € 9,00
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Januari
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Januari

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Granaat van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Februari
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Februari

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Amethist van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Maart
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Maart

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Aquamarijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen April
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen April

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Zirkonia van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Mei
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Mei

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Smaragd van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Juni
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Juni

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Amethist van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Juli
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Juli

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Robijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin een…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Augustus
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Augustus

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Peridot van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen September
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen September

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Saffier van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Oktober
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen Oktober

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Toermalijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen November
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen November

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Citrien van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen December
  Schietoorbellen | Goudkleurige Geboortesteen December

  Deze prachtige Goudkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Topaas van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal) dat is voorzien van een goudkleurige coating, waarin een…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Januari
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Januari

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Granaat van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde rode Granaat steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Februari
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Februari

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Amethist van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde paarse Amethist steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Maart
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Maart

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Aquamarijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde blauwe Aquamarijn steen…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen April
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen April

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Zirkonia van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde heldere Zirkonia steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Mei
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Mei

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Smaragd van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde groene Smaragd steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Juni
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Juni

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Amethist van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde lichtpaarse Amethist…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Juli
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Juli

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Robijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde rode Robijn steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Augustus
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Augustus

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Peridot van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde lichtgroene Peridot steen…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen September
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen September

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Saffier van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde blauwe Saffier steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Oktober
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen Oktober

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Toermalijn van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde roze Toermalijn steen…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen November
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen November

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Citrien van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde gele Citrien steen is…

  € 19,95
 • + Gratis flesje

  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen December
  Schietoorbellen | Geboortesteen Oorbellen December

  Deze prachtige Zilverkleurige Geboortesteen Schietoorbellen met Topaas van Caflon, ook wel zweerknopjes genoemd, zijn vervaardigd uit 316 L Stainless Steel (chirurgisch staal), waarin een geslepen ronde blauwe Topaas steen is…

  € 19,95
 • Antisept Inverness Spray
  Antisept Inverness Spray

  Inverness Ear Care Solution is een speciaal samengestelde spray voor de verzorging van uw pas gezette schietoorbellen. Het 118ml flesje stelt u in staat om de sprayn rechtstreeks op een nieuw(e) oorbel gaatje / piercing aan te…

  € 19,95
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss