OLYMPIC HEEFT HET JUISTE DAMESHORLOGE VOOR U!
Olympic heeft voor iedereen, man of vrouw, het juiste horloge. Of u nu houdt van hiken, op zoek bent naar een tijdloos horloge of eentje voor dit seizoen, het kan allemaal. Voor wat betreft de collectie voor dames ligt de focus op elegantie, maar altijd inspelend op de laatste trends. Olympic staat bekend om de goede prijs-kwaliteitsverhouding en haar toegankelijkheid.

WAAR KOMT OLYMPIC VANDAAN? 
Ondanks dat Olympic wellicht buitenlands in de oren klinkt, is het merk in Amsterdam opgericht in 1956, in een familiebedrijf. Op dit moment is het zelfs één van de bekendste Nederlandse merken in onder andere horloges. Toch is de uitstraling van een Olympic horloge beslist van mondiale allure!

ANALOOG OF DIGITAAL? 
Afhankelijk van uw voorkeur qua stijl kunt u kiezen voor een analoog horloge dat bij u past. Wanneer u dus alleen op zoek bent naar een horloge met wijzers, dan is dat mogelijk. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een horloge waarop de datum wordt weergegeven, dan is dat mogelijk. Ieder uurwerk is een quartz uurwerk.

RONDE, OVALE OF RECHTHOEKIGE HORLOGEKAST?
Nu komt het echt aan op uw persoonlijke voorkeur. Vaak is de vorm van de horlogekast afhankelijk van het type horlogeband dat is gebruikt. Maar of u nu een heel slank ontwerp zoekt of juist een exemplaar dat een beetje meer robuust eruitziet, Olympic heeft voor u het juiste horloge. Zo zijn er horlogekasten in zilver-, goud- en rosé goudkleur. Iedere horlogekast bevat mineraalglas (ook wel bekend als saffierglas) om de wijzerplaat te beschermen.

KAN MIJN HORLOGE TEGEN WATER?
Hiervoor kijkt u eenvoudig bij de beschrijving van uw favoriete horloge. Daar staat duidelijk bij of uw horloge spatwaterdicht is of dat u er bijvoorbeeld mee kunt zwemmen of duiken. Dit betekent wel, dat uw horloge niet meer waterdicht is, wanneer u zelf uw horloge openmaakt!

WELKE TYPE HORLOGEBANDJES HEEFT OLYMPIC? 
Omdat niet iedereen een horloge wil met een lederen bandje of een mesh bandje, heeft Olympic een ruime keuze qua horlogebandjes. Zo zijn er bijvoorbeeld stalen horlogebandjes, die rekbaar zijn. Maar ook horlogebandjes, met bredere of smallere schakels in zilver- of goudkleur. In de meeste gevallen is het horlogebandje smaller dan de horlogekast, maar niet in alle gevallen. Er zijn ook exemplaren waarbij het bandje even breed is als de horlogekast, voor een strak design en uitstraling.

HOE WORDT DE TIJD WEERGEGEVEN?  
U kunt ervoor kiezen om een wijzerplaat te nemen, waarbij de uren worden weergegeven met streepjes, met Arabische cijfers of met Romeinse cijfers. En u kunt ervoor kiezen om de tijd alleen in uren en minuten te laten weergeven, dus met twee wijzers, of ook met de seconden erbij, dus met drie wijzers. En wat betreft de kleur van de wijzerplaat blijft de keuze niet beperkt tot alleen zwart of wit, maar ook bijvoorbeeld voor blauw, groen of zilverkleur. De wijzers zijn er in de kleuren wit, zwart, zilverkleur, goudkleur of rosé goudkleur. In sommige gevallen is de secondewijzer zelfs in de opvallende kleur rood! Dus ook daarin valt genoeg te kiezen.

WELKE SLUITING HEEFT EEN OLYMPIC HORLOGEBANDJE? 
Afhankelijk van het gebruikte materiaal voor het horlogebandje zal de sluiting een druksluiting zijn, zoals bij een mesh bandje of een schakel band, of een gespsluiting wanneer u een exemplaar met een lederen horlogebandje kiest.

HOE ZIT HET MET DE GARANTIE?  
Ieder Olympic dameshorloge heeft een 100% Nederlands ontwerp, is betaalbaar, waterdicht en heeft een fabrieksgarantie van maar liefst drie jaar! Daarnaast wordt een Olympic horloge standaard geleverd in een verpakking met een kussentje en bijgevoegd garantieboekje. Dat maakt dat u een horloge van Olympic ook perfect cadeau kunt doen.

© 2008 - 2023 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss