BOCCIA TITANIUM - HÉT MERK IN TITANIUM HERENHORLOGES 
Het merk Boccia Titanium is opgericht in Duitsland in 1992 en werd/wordt ontwikkeld door internationale ontwerpers. Tegenwoordig is Boccia Titanium hét titanium merk van Nederland. Alle titanium onderdelen bestaan uit 99,7% titanium, is licht in gewicht, heel huidvriendelijk en neemt de temperatuur van de huid aan. Titanium is temperatuur- en corrosiebestendig.

BIJZONDERHEDEN VAN DE HORLOGEBANDEN 
Behalve dat de horlogebanden van leer, titanium rek, titanium schakels of titanium mesh worden gemaakt, heeft Boccia Titanium de collectie herenhorloges zo gemaakt dat ze zowel kunnen worden gecombineerd met sportkleding, casual kleding en bussinesslook. De mesh band en de schakelband zijn voorzien van druksluiting, maar de rekband heeft uiteraard geen sluiting, terwijl de lederen band wordt gesloten met een gespsluiting. Wanneer de horlogeband te lang is, laat deze dan gratis inkorten door juwelier It’s Beautiful. De leren horlogebanden zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook de titanium varianten zijn te bestellen in zilverkleur, zwart, grijs en zelfs tweekleurig. Daarnaast zijn sommige herenhorlogebanden in matte en glanzende uitvoering te bestellen.

WELKE VORM HEEFT DE HORLOGEKAST 
Boccia Titanium heeft horlogekasten voor heren in rond en vierkant. Het voordeel van de verschillende vormen is, dat er voor verschillende uitstralingen een geschikte vorm aanwezig is. Ook de wijzerplaat speelt hierin een belangrijke rol. Want behalve een witte of zwarte wijzerplaat, zijn er ook horloges met een blauwe, of groene wijzerplaat.

ER IS MEER MOGELIJK DAN ALLEEN TIJDSWEERGAVE 
De tijd wordt bij de herenhorloges analoog weergegeven, met drie wijzers en eventueel ook in combinatie met datumaanduiding of chronograaf. Er is keuze uit uur aanduiding in de vorm van streepjes of Arabische (“gewone”) cijfers. De wijzers zijn aangepast aan de uitstraling van het horloge, waardoor ze altijd perfect passen bij uw herenhorloge.

MET BOCCIA TITANIUM KOMT U ALTIJD GOED VOOR DE DAG, OF U NU KIEST VOOR EEN ZAKELIJKE, EEN CASUAL OF SPORTIEVE LOOK! 
Boccia Titanium vindt het belangrijk dat u uw herenhorloge kunt combineren met welke kledingstijl u ook draagt. Daarom worden functionaliteit en uitstraling op een moderne manier gecombineerd. Door gebruik te maken van de meest huidvriendelijke materialen, zoals titanium en leer, wordt de draagbaarheid gewaarborgd – ook voor de gevoelige (mannen)huid. Zo kunnen heren de Boccia Titanium horloges ten allen tijde dragen.

HOE WATERDICHT IS MIJN HORLOGE? 
Er zijn verschillende gradaties in waterdichtheid. De aanduiding 3ATM betekent dat een horloge spatwaterdicht is: Het kan tegen lichte regen, spetters kraanwater en transpiratievocht. Staat er een aanduiding van 5ATM op? Dan kan het tegen douchen en zwemmen in oppervlakte water. Duiken kan helaas niet met zo’n horloge. Daarvoor is ten minste een waterdichtheid van 10ATM nodig. Bovendien is het zwemmen met een horloge dat is voorzien van een lederen horlogeband af te raden. Leer kan op den duur uitdrogen en gaan barsten of scheuren. Bij een titanium horlogeband hebt u daarvan geen last.

ZIJN ER SIERADEN WAARMEE IK MIJN BOCCIA TITANIUM HORLOGE KAN COMBINEREN? 
Een Boccia Titanium herenhorloge laat zich het mooist combineren met Boccia Titanium herensieraden. Doordat de sieraden van hetzelfde materiaal zijn gemaakt als de horloges van Boccia Titanium, vormen ze één geheel. Zowel sieraden als horloges voor heren van het merk Boccia Titanium shopt u bij juwelier It’s Beautiful!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss