INVERNESS – DE MEEST VEILIGE EN STERIELE MANIER VAN OORBELGAATJES PRIKKEN BIJ KINDEREN

STERIEL SYSTEEM
Iedere oorbel is steriel verpakt. Hoe? Iedere oorbel is individueel verpakt en 100% ingekapseld in een capsule, die op zijn beurt is geplaatst in een steriele cassette. Doordat je de oorbel niet kunt aan te raken, blijft deze 100% steriel.

UNIEKE INVERNESS VEILIGHEIDSSLUITING
Inverness heeft een unieke veiligheidssluiting, waarmee je voorkomt, dat het achterkantje ingroeit in de oorlel. Bovendien beschermt deze veiligheidssluiting tegen het prikken in de hals van de scherpe oorbelpunt. De veiligheidssluiting blijft bovendien op dezelfde plek, waardoor de genezing van de oorlel vlotter verloopt.

HET INVERNESS INSTRUMENT
Inverness maakt gebruik van een “push-through” systeem, in tegenstelling tot een pistool. De oorbellen die Inverness gebruikt, hebben de dunste en scherpste oorbel stiften die verkrijgbaar zijn. Hierdoor wordt het oorbelgaatje snel, geruisloos en zeer nauwkeurig geprikt. Onderaan het instrument zit een knopje, waarmee de capsule van de oorbel na het prikken verwijderd kan worden zonder dat je de capsule aanraakt. Bovendien kan de oorbel nooit uit het gepatenteerde Inverness systeem vallen, zelfs niet wanneer je het instrument ondersteboven houdt.

Gaatjes prikken met Inverness - Stap 1Gaatjes prikken met Inverness - Stap 2Gaatjes prikken met Inverness - Stap 3

INHOUD INVERNESS CASSETTE
Iedere Inverness cassette bevat, behalve de twee capsules met de steriele oorbellen, twee alcoholdoekjes, waarmee de oorlel voor het prikken gereinigd wordt. De oorbellen zijn bovendien antiallergisch en nikkelvrij.

STIPJE ZETTEN
Om het oorbelgaatje op de gewenste plek te krijgen, wordt met een speciale jodiumstift een stipje gezet op de te prikken plek. 

VOLLEDIG INGEKAPSELDE OORBELLENAls enige systeem in de wereld zijn onze oorbellen 100% ingekapseld en individueel verpakt in steriele cassettes.UNIEKE VEILIGHEIDSSLUITINGUNIEKE VEILIGHEIDSSLUITING - INVERNESSg

SCHOONMAAKVLOEISTOF INVERNESS EAR CARE SOLUTION ANTISEPTIC SPRAY
Na het prikken van het oorbelgaatje is het van groot belang, dat het oorbelgaatje goed kan genezen zonder dat er een ontsteking optreedt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de speciale Inverness Ear Care Solution antiseptic spray. Deze gebruik je dagelijks 3 keer, gedurende de eerste 4 weken na het prikken van het oorbelgaatje. De Inverness Ear Care Solution antiseptic spray prikt niet, vlekt niet en droogt niet uit, waardoor het wondje sneller geneest. 

DE FEITEN OP EEN RIJ

 • Inverness werkt met een unieke veiligheidssluiting die veel veiliger en comfortabeler is dan een normale vlindersluiting.
 • Inverness werkt met de dunste en scherpste stiften wat het prikken minder gevoelig maakt.
 • Inverness werkt met de veiligste materialen.
 • Inverness werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden.
 • Het Inverness systeem is speciaal zo ontwikkeld dat het ook voor kraakbeen piercing gebruikt kan worden.
 • Inverness is het meest steriele systeem dat er op de markt te vinden is en voldoet voor de volle 100% aan alle hygiëne eisen.
 • Alle oorbellen zijn antiallergisch en nikkelvrij.
 • Inverness werkt met steriele cassettes waarbij de oorbellen ook nog eens per stuk steriel verpakt zijn.

GRATIS GAATJES PRIKKENKIES JOUW POSITIEKIES JOUW OORBELLENNAZORG

WIL JIJ OOK GAATJES LATEN PRIKKEN BIJ ONS?
Zat jij al langer te denken aan het laten prikken van oorbelgaatjes? Neem dan vooral contact met ons op via e-mail of app, zodat we kunnen overleggen wanneer we jouw oorbelgaatjes gaan prinkken bij ons in de winkel in Ommen. Of kom gewoon langs wanneer het jou het beste uitkomt. We helpen je graag! 

SPECIALE AANDACHT VOOR GAATJES PRIKKEN BIJ KINDEREN 
Omdat voor de eerste keer gaatjes prikken best een beetje spannend kan zijn, hebben we voor kinderen een speciale Dapperheid Diploma. Bovendien hebben wij een breed assortiment kinderoorbellen, die kinderen vanaf 6 weken na het gaatjes prikken kunnen dragen. Kijk hier maar eens: Kinderoorbellen 

 

Sorteer op
 • 1+1 GRATIS

  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS
  Oorgaatjes ontsmetten met Caflon lotion ear care 30 ml 1+1 GRATIS

  1+1 GRATIS | Bestelt u 1 flesje Caflon lotion ear care 30 ml, dan ontvangt u 1 extra flesje gratis automatisch bij uw bestelling erbij.

  € 9,00
 • Antisept Inverness Spray
  Antisept Inverness Spray

  Inverness Ear Care Solution is een speciaal samengestelde spray voor de verzorging van uw pas gezette schietoorbellen. Het 118ml flesje stelt u in staat om de sprayn rechtstreeks op een nieuw(e) oorbel gaatje / piercing aan te…

  € 19,95
 • Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen
  Zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen

  925 sterling zilveren oorknop achterkantjes / sluitingen, geschikt voor alle op onze website aangeboden oorknopjes.
  De 5x5mm oorknop achterkantjes / sluitingen worden per paar verkocht.∙ De levertijd van dit product bedraagt 1…

  € 2,95
 • Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen
  Rubberen achterkantjes voor oorknopjes en oorbellen

  Deze achterkantjes zijn gemaakt voor alle oorknopjes en oorbellen die gebruik maken van een sluiting en kunnen als vervanging worden gebruikt voor de standaard vlinder-sluiting. Deze sluitingen zijn transparant, waardoor ze minder…

  € 0,60
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss