Sorteer op
Sorteer op

Bar Naamketting
“Less is More”, is een zin die bijna iedereen al wel gehoord heeft. De kern van deze zin is nog bekender, namelijk dat simpel en basic bijzonder mooi is. Hoe simpeler hoe beter. En dit geld zeker voor de bar naamketting, welke bestaat uit een simpel staafje gemaakt van goud of zilver met daarop de door u doorgegeven naam of datum. Deze simpel uitziende bar naamketting is echter wel het gevolg van meerdere uren secuur werk door de ervaren edelsmid.

Kwalitatieve afwerking
Deze ervaren edelsmid werkt in het atelier van Names4ever en werkt samen met de rest van het team van experts om uw persoonlijke bar naamketting zo mooi mogelijk te maken en zo snel mogelijk te leveren. De bar naamketting wordt gemaakt van 14 karaats goud of 925 sterling zilver en is dus niet alleen scherp geprijsd, maar ook nog eens gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze bewerking is zeer tijdrovend, maar toch streven de edelsmid en het team van Names4ever ernaar om uw persoonlijke bar naamketting binnen vijf werkdagen te leveren.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss