Sorteer op

DE MOOISTE BAR NAAMKETTINGEN
“Less is more” is een zin die bijna iedereen al wel gehoord heeft. De kern van deze zin is nog bekender, namelijk dat simpel en basic bijzonder mooi is. Hoe simpeler hoe beter. En dit geld zeker voor de bar naamketting, welke bestaat uit een simpel staafje gemaakt van goud of zilver met daarop de door u doorgegeven naam of datum. Deze simpel uitziende bar naamketting is echter wel het gevolg van meerdere uren secuur werk door de ervaren edelsmid. Deze ervaren edelsmid werkt in het atelier van Names4ever en werkt samen met de rest van het team van experts om uw persoonlijke bar naamketting zo mooi mogelijk te maken en zo snel mogelijk te leveren. De bar naamketting wordt gemaakt van 14 karaats goud of 925 sterling zilver en is dus niet alleen scherp geprijsd, maar ook nog eens gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Deze bewerking is zeer tijdrovend, maar toch streven de edelsmid en het team van Names4ever ernaar om uw persoonlijke bar naamketting al binnen vijf werkdagen te leveren.

BAR NAAMKETTINGEN VAN GOUD EN ZILVER
De zilveren bar naamkettingen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en de gouden bar naamkettingen van 14 karaats goud. Maar waar staan deze termen eigenlijk voor? Zilver en goud zijn beiden edelmetalen en verschillen op een aantal vlakken sterk, maar toch ook meerdere dingen met elkaar gemeen. Eén van de dingen die ze met elkaar gemeen hebben is dat ze allebei in hun puurste vorm te zacht zijn om tot een mooi sieraad te maken. Om deze reden worden ze vermengd met andere metalen, om zo tot een beter te bewerken geheel te komen. Zo bestaat het zilver dat voor sieraden wordt gebruikt voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Vandaar ook de ‘925’ sterling zilver. Bij het goud hebben ze het net even wat ingewikkelder gemaakt. Goud heeft in zijn puurste vorm een karaatgehalte van 24 karaat. Deze 24 karaat is dus 100%. Rekenen we dit even terug naar 14 karaat, dan komen we op een materiaal dat voor een percentage van 58,5% bestaat puur goud en waarbij de resterende 41,5% is samengesteld uit andere metalen. Beide metalen zijn voorzien van een merkje, zodat u weet dat u een kwalitatief sieraad hebt gekocht. Zo zullen sieraden van 925 sterling zilver ergens op het oppervlak voorzien zijn van een merkje met de cijfers 925 en zijn sieraden van 14 karaats goud voorzien van een merkje met de cijfers 585. Zo weet u altijd of het sieraad dat u koopt ook daadwerkelijk voldoet aan de eisen.

BAR NAAMKETTINGEN; LESS IS MORE
Het aanbod bar naamkettingen beslaat slechts 25 kettingen, waaronder ook nog vaak een gouden en zilveren variant van hetzelfde ontwerp. Toch geldt voor dit aanbod hetzelfde als voor het ontwerp van de simpel ogende naamkettingen, namelijk “Less is more”. De naamkettingen die wel beschikbaar zijn staan, qua ontwerp en kwaliteit, als een huis en geen enkele sieradencollectie is compleet zonder minstens één van deze stijlvolle bar naamkettingen. Dankzij het simpele doch doeltreffende ontwerp zijn de bar naamkettingen bijzonder goed te combineren met diverse en uiteenlopende outfits en zelfs andere sieraden (misschien zelfs een paar layered kettingen?) waardoor u deze gemakkelijk in uw eigen stijl kunt verweven. Shop vandaag nog een beeldschone bar naamketting van goud of zilver en laat deze voorzien van een naam naar keuze voor een persoonlijk en uniek sieraad dat u maar wat graag zult dragen! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss