Sorteer op
    1 - 120 van 331 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

DE MOOISTE FAMILIE SIERADEN
Deze familie sieraden van goud en zilver zijn van zichzelf al bijzonder mooi en stijlvol, maar het is ook nog eens mogelijk om een aantal namen naar keuze op te geven, die vervolgens in deze gouden en zilveren familie sieraden verwerkt worden. Dit wordt gedaan door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier dat specialiseert in gouden en zilveren sieraden. De namen van uw familie in een persoonlijk familie sieraad laten verwerken? Dat is voor het team van Names4ever geen enkel probleem. Zij verwerken de door u opgegeven namen probleemloos in deze gouden en zilveren familie sieraden, zodat u straks kunt pronken met een persoonlijk en zelfs volledig uniek familie sieraad. Familie sieraden zijn verkrijgbaar in uitbundig goud of stijlvol zilver in verschillende ontwerpen die elk hun eigen uitstraling hebben en een eigen stijl neerzetten. Iets dat al deze familie sieraden gemeen hebben echter, is dat ze de liefde die u voor uw familie voelt perfect uitstralen en vertegenwoordigen in deze beeldschone gouden en zilveren familie sieraden.

FAMILIE SIERADEN VAN DE BESTE MATERIALEN
Uw volledig persoonlijke en unieke familie sieraad wordt gemaakt van het allerbeste materiaal. Namelijk 14 karaats goud en 925 sterling zilver. De 14 karaats gouden familie sieraden bestaan voor 58,5% uit puur goud. Voor de rest zijn ze gemaakt van overige metalen zoals bijvoorbeeld zilver en koper. Puur goud is van zichzelf namelijk te zacht om tot sieraden te verwerken. Hierom wordt het vermengd met andere metalen. Hetzelfde geldt voor 925 sterling zilver, maar dan in mindere mate. Dit edelmetaal bestaat namelijk voor 92,5% uit  puur zilver en voor de rest uit overige metalen zoals bijvoorbeeld koper. Ook hier geldt dat het pure edelmetaal te zacht is om tot een draagbaar sieraad te maken. Zowel 14 karaats goud en 925 sterling zilver zijn de gangbare standaarden voor respectievelijk gouden- en zilveren sieraden.

FAMILIE SIERADEN MET STERKE ONTWERPEN
De familie sieraden zijn dus te verkrijgen in zowel goud alsook zilver en zijn daarnaast ook nog eens te verkrijgen in diverse sterke ontwerpen die zeer uiteenlopen, waardoor er voor nagenoeg iedereen wel een familie sieraad naar keuze te verkrijgen is. En met meer dan 300 unieke familie hangers zult u ook niet snel uitgekeken raken bij ons assortiment. Denk hierbij aan een mooie hartvormige zilveren hanger met vier gebogen stroken met daarop ruimte voor vier namen en vier geboortestenen naar keuze, of juist een opengewerkte cirkel met in de rand ruimte voor maar liefst zes namen (voor de wat grotere families) of toch liever een mooie armband met meerdere aaneengesloten schakels en zelfs graveerplaatjes met daarop ruimte voor diverse namen. Stuk voor stuk super leuk en stijlvol ontworpen. Zeer leuk als cadeau voor een geliefde, maar natuurlijk ook als presentje voor uzelf.

FAMILIE SIERADEN MET SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste sieraden het voordeligst en met de allerbeste service. Dankzij onze smart checkout rekent u af met slechts een paar keer klikken en dankzij de vele keuzemogelijkheden betaald u hoe u dat wenst en laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u maar wilt. Bestel vandaag nog een beeldschoon familie sieraad bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss