Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Moeder Sieraden
Het krijgen van een kind is voor alle betrokkenen een zeer mooie aangelegenheid en dankzij de gouden en zilveren Moeder Sieraden van Names4ever wordt dit moment alleen nog maar mooier. De gouden en zilveren moeder sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en zijn ook nog eens te personaliseren met een door u op te geven tekst, waardoor deze toch al bijzondere gouden en zilveren moeder sieraden volledig persoonlijk en uniek worden. Deze gouden en zilveren moeder sieraden zijn bijzonder leuk om te geven aan bijvoorbeeld een zwangere vrouw of een jonge moeder.

Een Bijzonder Moment
Het bijzondere moment waarop een kindje wordt geboren viert u natuurlijk niet met zomaar elk sieraad. Dit sieraad behoord kwalitatief hoogwaardig en uitermate zorgvuldig afgewerkt te zijn. Maakt u zich geen zorgen, de ervaren edelsmid van Names4ever is al voor u aan het werk. Deze edelsmid werkt in een professioneel atelier met de nieuwste, en meest ambachtelijke, technieken aan uw gouden of zilveren sieraad en zorgt ervoor dat uw unieke sieraad binnen vijf werkdagen beeldschoon wordt samengesteld en afgewerkt.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss