Sorteer op
Sorteer op

Vriendschapskettingen
Sommige vrienden komen en gaan. Andere vrienden, die heb je voor het leven. En natuurlijk wil je deze vriendschap vereeuwigen in een gepersonaliseerde gouden of zilveren vriendschapsketting. Deze kettingen zijn steeds meer te zien en worden steeds populairder. Nu kunnen u en uw beste vriend(in) ook meedoen aan deze trend en jullie vriendschap met de wereld delen in de vorm van kwalitatief hoogwaardige gouden en zilveren vriendschapskettingen.

Een Persoonlijke Band
De vriendschap die u en uw vriend(in) delen is uniek en zeer persoonlijk. Het sieraad dat deze band uitstraalt en symboliseert moet uiteraard dezelfde eigenschappen hebben. Het is dan ook mogelijk om een persoonlijke naam of datum, die u zelf kunt opgeven, in deze gouden en zilveren vriendschapskettingen te laten verwerken. Dit wordt gedaan door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier dat er volledig op is ingericht om uw persoonlijke en unieke vriendschapsketting te realiseren. Deze edelsmid is gespecialiseerd in het bewerken van 14 karaats goud en 925 sterling zilver en zorgt ervoor dat van de samenstelling tot de afwerking uw gouden of zilveren vriendschapsketting de aandacht krijgt die het verdiend.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss