Sorteer op

DE MOOISTE VRIENDSCHAPSKETTINGEN
Sommige vrienden komen en gaan. Andere vrienden, die heb je voor het leven. En natuurlijk wil je deze vriendschap vereeuwigen in een gepersonaliseerde gouden of zilveren vriendschapsketting. Deze kettingen zijn steeds meer te zien en worden steeds populairder. Nu kunnen u en uw beste vriend(in) ook meedoen aan deze trend en jullie vriendschap met de wereld delen in de vorm van kwalitatief hoogwaardige gouden en zilveren vriendschapskettingen.

VRIENDSCHAPSKETTINGEN; EEN PERSOONLIJKE BAND
De vriendschap die u en uw vriend(in) delen is uniek en zeer persoonlijk. Het sieraad dat deze band uitstraalt en symboliseert moet uiteraard dezelfde eigenschappen hebben. Het is dan ook mogelijk om een persoonlijke naam of datum, die u zelf kunt opgeven, in deze gouden en zilveren vriendschapskettingen te laten verwerken. Dit wordt gedaan door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier dat er volledig op is ingericht om uw persoonlijke en unieke vriendschapsketting te realiseren. Deze edelsmid is gespecialiseerd in het bewerken van 14 karaats goud en 925 sterling zilver en zorgt ervoor dat van de samenstelling tot de afwerking uw gouden of zilveren vriendschapsketting de aandacht krijgt die het verdiend.

MOOI ONTWORPEN VRIENDSCHAPSKETTINGEN
Met ongeveer 30 unieke vriendschapskettingen van 14 karaats goud en 925 sterling zilver zit er voor iedere vriendschap wel een passend en stijlvol sieraad tussen. Deze vriendschapskettingen bestaan allemaal uit twee of drie stukken zodat u en uw beste vriend(inn)en deze kettingen kunnen delen. En de sieraden zijn afkomstig van het merk Names4ever, wat inhoudt dat u deze uiteraard kunt laten voorzien van een persoonlijke gravure in de vorm van een naam of een initiaal. Zijn u en uw beste vriend(in) helemaal verzot op dolfijnen? Kies dan de beeldschone dolfijn breekhanger van zilver of goud, met twee dolfijn vormen die een hartje in het midden omklemmen. De dolfijnen kunnen beiden voorzien worden van één naam naar keuze. Toch liever een kettinghanger in de vorm van een puzzelstukje? De leuke puzzelstukje vriendschapskettingen zijn gemaakt in de vorm van een in elkaar te haken puzzelstukje met een opengewerkt hartje, met daarnaast ruimte voor een te graveren naam van u en bijvoorbeeld uw beste vriend(in).

VRIENDSCHAPSKETTINGEN VOOR BESTIES EN SERVICE VOOR IEDEREEN
Of u nu op zoek bent naar een horloge voor uzelf of juist een cadeau wil kopen voor bijvoorbeeld uw beste vriend(in); bij juwelier It’s Beautiful bent u aan het juiste adres voor 30 unieke vriendschapskettingen en de beste service. Zo zijn al onze producten voorzien van een mooie productfoto zodat u meteen een goede indruk krijgt van hoe het sieraad eruit ziet, met daarbij een duidelijke producttekst waarin u alles terugleest dat u maar zult willen weten over het sieraad. En staat die informatie waar u naar op zoek bent er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail. Op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u reageren wij al binnen een uur en we komen altijd met een inhoudelijk antwoord dat u ook echt vooruit helpt. Het is ook mogelijk om telefonisch te woord gestaan te worden middels het belverzoek, dat u via de e-mail in kunt dienen. Voorzie uw belverzoek van uw telefoonnummer, uw vraag en (indien u al een bestelling hebt geplaatst) uw order nummer. Wij bellen u dan z.s.m. terug nadat we ons hebben ingelezen in uw vraagstuk. Met onze smart checkout plaatst u uw bestelling razendsnel en onze professionele inpakkers zorgen ervoor dat het openmaken van uw bestelling als een waar feestje zal voelen! Bestel vandaag nog een ketting voor heren en ervaar het zelf!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss