Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Geboortesteen Hanger
De geboortesteen hanger is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en ook Names4ever is niet achtergebleven met deze trend! Zo biedt de ervaren sieradenleverancier geboortesteen hangers van goud of zilver, in verschillende vormen en ontwerpen met een grote verscheidenheid aan gekleurde geboortestenen. Ook bij deze gouden en zilveren geboortesteen hangers is het mogelijk om een persoonlijke naam of datum in het sieraad te laten verwerken door de ervaren edelsmid die samen met het team van Names4ever voor u aan de slag gaat om een zo mooi mogelijk gouden of zilveren geboortesteen hanger voor u te produceren.

Levertijd
De gemiddelde levertijd bedraagt ca. vijf werkdagen. Deze stijlvolle gouden en zilveren geboortesteen hangers zijn de wachttijd echter meer dan waard. De gouden of zilveren geboortesteen hanger wordt speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid die samenwerkt met een team van specialisten in een professioneel atelier. Hier krijgt uw gouden of zilveren geboortesteen hanger de aandacht en de tijd die het verdient. Het wordt gemaakt, samengesteld en afgewerkt door echte professionals die er zorg voor dragen dat u een zo mooi mogelijk sieraad geleverd krijgt.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss