per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 74 resultaten
  • 1
  • 2

DE MOOISTE GEBOORTESTEEN HANGERS
De geboortesteen hanger is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en ook Names4ever is niet achtergebleven met deze trend! Zo biedt de ervaren sieradenleverancier geboortesteen hangers van goud of zilver, in verschillende vormen en ontwerpen met een grote verscheidenheid aan gekleurde geboortestenen. Ook bij deze gouden en zilveren geboortesteen hangers is het mogelijk om een persoonlijke naam of datum in het sieraad te laten verwerken door de ervaren edelsmid die samen met het team van Names4ever voor u aan de slag gaat om een zo mooi mogelijke gouden of zilveren geboortesteen hanger voor u te produceren.

GEBOORTESTEEN KLEUREN
Geboortesteen sieraden zijn een zeer leuke toevoeging aan de steeds drukker wordende sieradenmarkt en eentje waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Het concept van de geboortestenen is ongelooflijk simpel; iedere maand heeft zijn eigen gekleurde geboortesteen. That’s it. We kunnen het niet gemakkelijker maken. Bij de geboortesteen kettingen is het zo dat de hanger voorzien kan worden van een geboortesteen naar keuze, zodat het door u beoogde sieraad meteen een stukje kleurrijker oogt. Even in het kort: Januari heeft een rode Granaat edelsteen, Februari heeft een paarse Amethist edelsteen, Maart heeft een lichtblauwe Aquamarijn als geboortesteen, April heeft een mooie diamant, Mei heeft een smaragd met een felle groene kleur, Juni heeft als geboortesteen de licht paarse Amethist terwijl Juli de Felrode Robijn als edelsteen heeft, Augustus heeft de geelgroene Peridot geboortesteen, September een diepblauwe saffier, Oktober een roze Rozenkwarts geboortesteen, November heeft een gele Topaas als geboortesteen en December, als laatste, heeft een mooie blauwe Topaas. Niet blij met de kleur die bij uw geboortemaand hoort? Tja, daar kunnen we weinig aan veranderen. Wel kunnen we u zoveel mogelijk stijlvolle en eigentijdse sieraden aanbieden waarin de geboortestenen verwerkt zitten.

VERSCHILLENDE GEBOORTESTEEN HANGERS
Wat te denken van een beeldschone gouden naamhanger in de vorm van een hart, met daarop ruimte voor drie te graveren namen met daarnaast drie gekleurde geboortemaanden die natuurlijk horen bij die namen. Of juist een opengewerkte cirkel met in het midden een mooi vormgegeven boom, waarbij er in de opengewerkte cirkel ruimte is voor maar liefst vier te graveren namen met bijbehorende geboortestenen die in de boom geplaatst worden. Toch iets stoerders? Een mooie dog tag hanger van goud of zilver met ruimte voor meerdere te graveren namen en meerdere geboortestenen? Dat kan ook! Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste geboortesteen hangers met de mooist gekleurde geboortestenen tegen de scherpste prijzen en altijd met de beste service.

GEBOORTESTEEN HANGERS MET DE ALLERBESTE SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful zetten we ons er elke dag voor in om u van een goede shopervaring te voorzien. Zo voorzien wij elk product van een duidelijke producttekst met scherpe productfoto’s, zodat u altijd precies weet wat voor sieraad u koopt en dankzij onze smart checkout rekent u dat sieraad ook nog eens zeer snel en veilig af! Kies voor de betaalmethode van uw voorkeur en laat uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Bestel vandaag nog een beeldschone geboortesteen hanger bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door de kwaliteit van zowel de sieraden alsook de service. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss