Sorteer op
Sorteer op

Gouden Infinity Sieraden
De gouden infinity sieraden worden gemaakt van 14 karaats goud en staan daarmee voor luxe en kwaliteit. De ervaren edelsmid werkt in een professioneel atelier aan uw gouden infinity sieraad en zorgt ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardig gouden sieraad thuisbezorgd krijgt. Er zijn zowel gouden infinity hangers als gouden infinity armbanden te verkrijgen, die stuk voor stuk uniek zijn en bijdragen aan uw persoonlijke stijl en uitstraling. De gouden infinity armbanden zijn wat speelser maar wel met een luxe uitstraling. De gouden infinity hangers stralen pure klasse uit en verrijken uw persoonlijke stijl.

14 Karaats Goud
De gouden infinity hangers en gouden infinity armbanden worden gemaakt van 14 karaats goud. De meest pure vorm van goud is 24 karaats. Goud is van oorsprong echter een bijzonder zacht metaal en puur goud – oftewel 24 karaats goud – is dan ook niet tot een sieraad te vermaken. Om deze reden wordt het goud vermengd met andere metalen, zoals bijvoorbeeld zilver of koper, om het materiaal te verstevigen. De verhouding die perfect te bewerken is en die de uitstraling heeft die goud behoord te hebben, is 58,5% puur goud en 41,5% andere metalen. Hierom ziet u in 14 karaats gouden sieraden ook wel het 585 stempeltje, wat staat voor hoeveel procent puur goud het gouden sieraad bevat. Uiteraard worden deze gouden infinity hangers en gouden infinity armbanden gemaakt van 14 karaats goud om de beste kwaliteit te garanderen.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss