Sorteer op

DE MOOISTE INFINITY SIERADEN VAN GOUD
De Infinity sieraden van goud worden gemaakt van 14 karaats goud van de allerbeste kwaliteit en staan daarmee voor kwaliteit en luxe. De ervaren edelsmid werkt in een professioneel atelier aan uw gouden Infinity sieraad en zorgt ervoor dat u een kwalitatief hoogwaardig gouden sieraad thuisbezorgd krijgt. Er zijn zowel gouden Infinity hangers als gouden Infinity armbanden te verkrijgen, die stuk voor stuk uniek zijn en bijdragen aan uw persoonlijke stijl en uitstraling. De gouden Infinity armbanden zijn wat speelser maar wel met een  luxe uitstraling. De gouden Infinity hangers stralen pure klasse uit en verrijken uw persoonlijke stijl.

GEMAAKT VAN 14 KARAATS GOUD
De gouden Infinity hangers en gouden Infinity armbanden worden gemaakt van 14 karaats goud. De meest pure vorm van goud is 24 karaats. Goud is van oorsprong echter een bijzonder zacht metaal en puur goud – oftewel 24 karaats goud – is dan ook niet tot een sieraad te vermaken. Om deze reden wordt het goud vermengd met andere metalen, zoals bijvoorbeeld zilver of koper, om het materiaal te verstevigen. De verhouding die perfect te bewerken is en die de uitstraling heeft die goud behoord te hebben, is 58,5% puur goud en 41,5% andere metalen. Hierom ziet u in 14 karaats gouden sieraden ook wel het 585 stempeltje, wat staat voor hoeveel procent puur goud het gouden sieraad bevat. Uiteraard worden deze gouden Infinity hangers en gouden Infinity armbanden gemaakt van 14 karaats goud om de allerbeste kwaliteit te garanderen.

STIJLVOLLE GOUDEN INFINITY ONTWERPEN
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste Infinity sieraden. Zo simpel is het. Met meer dan 50 unieke ontwerpen zit er voor nagenoeg iedereen met een oneindig liefdevolle relatie wel een beeldschoon sieraad tussen dat u maar wat graag zult willen dragen of misschien zelfs wel cadeau zilt willen geven. Denk hierbij aan een mooie opengewerkte Infinity hanger met in de twee lussen ruimte voor te graveren namen (bijvoorbeeld die van u en uw partner), voor een beeldschoon en liefdevol sieraad. Of juist een verticale opengewerkte Infinity hanger met in het midden het woord SISTERS, waardoor deze hanger zich dan juist weer bijzonder goed leent voor een cadeautje voor uw zus (of uw twee dochters!). In de lussen is er ruimte voor twee te graveren namen, waardoor ook dit sieraad weer lekker persoonlijk en uniek is. Heel leuk als cadeau!

INFINITY SIERADEN VAN GOUD ALS CADEAU
Als u heel veel van iemand houdt, maar dan ook echt heel, heel, heel veel… Dn zegt u dat met goud! Want niks minder dan een gouden sieraad kan uw affectie op de juiste manier tonen en overbrengen. Bijvoorbeeld een beeldschone gouden Infinity ketting met hanger voor uw geliefde of juist voor uw twee dochters of misschien zelfs wel voor uw moeder en uw tante (haar zus). Niks is leuker dan een bijzonder band vereeuwigd te zien in een stijlvol gouden sieraad. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in en met onze inpakservice kiest u zelf de kleur van het inpakpapier en misschien zelfs wel een leuk sieradendoosje om het sieraad in cadeau te geven. Shop vandaag nog een mooi Infinity sieraad van goud en laat u verrassen door het sterke aanbod! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss