Sorteer op
    1 - 120 van 378 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

DE MOOISTE CHARMS EN ARMBANDEN
Charms, oftewel bedels, zijn al een hele tijd in. Toch blijven ze populair en blijven er meer bijkomen. Met de zilveren en gouden charms van Names4ever kunt u nu ook eindelijk persoonlijke charms aan uw verzameling toevoegen, of uw verzameling hiermee beginnen. De zilveren en gouden charms van Names4ever worden nadat u uw bestelling hebt geplaatst speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier, waar de sieraden worden samengesteld en afgewerkt alvorens naar u te worden opgestuurd. Deze zilveren en gouden charms zijn van de hoogste kwaliteit en alleen de allerbeste materialen worden gebruikt om deze stijlvolle sieraden te produceren.

STERK ONTWORPEN CHARMS EN ARMBANDEN
De armbanden en charms op deze pagina zijn ontworpen door ervaren edelsmeden in een professioneel atelier en zijn dan ook voorzien van een tijdloos ontwerp dat u maar wat graag zult willen dragen. Denk hierbij aan de mooiste schakelarmbanden van zilver en goud, die u naar hartenlust kunt voorzien van beeldschone bedels. Daarnaast zijn er tal van armbanden die voorzien zijn van plaatjes die te voorzien zijn van een vingerafdruk gravering naar keuze. Daarnaast zijn er tal van bedels te verkrijgen die per stuk te voorzien zijn van een gravering voor een persoonlijk en uniek sieraad. Zo shopt u gemakkelijk een complete armband met charm bedels bij elkaar. Met meer dan 350 unieke charms en armbanden hebt u bij juwelier It’s Beautiful genoeg keuze om een compleet sieraad te shoppen!

CHARMS EN ARMBANDEN VAN HET BESTE MATERIAAL
De zilveren charms worden gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, wat het allerbeste op het gebied van zilveren sieraden is. Onbewerkt puur zilver is te zacht om sieraden van te maken. Om deze reden is het al sinds oudsher normaal om puur zilver te vermengen met andere metalen, zoals bijvoorbeeld koper, om het materiaal te verstevigen. Hier komt ook de 925 in 925 sterling zilver vandaan. De 925 staat namelijk voor 92,5% wat het percentage puur zilver is dat gebruikt wordt in moderne zilveren sieraden, zoals de zilveren charms van Names4ever. Hetzelfde geldt min of meer voor goud, dat echter nog zachter is dan zilver. Bij gouden sieraden is het doorgaans de regel dat ze voor 58,5% uit puur goud bestaan en voor de rest uit andere metalen, zoals bijvoorbeeld zilver en koper. Bij gouden sieraden ziet u dan ook vaak het 585 stempeltje voorbij komen, waarmee u er zeker van kunt zijn dat de gouden sieraden op de best mogelijke manier verwezenlijkt zijn. De meest geaccepteerde term voor het goud gehalte in gouden sieraden is echter 14 karaats (puur is 24 karaats).

SIERADEN SHOPPEN BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste sieraden het voordeligst en met de allerbeste service. Zo shopt u bij ons de mooiste sieraden die duidelijk staan beschreven en die voorzien zijn van mooie productfoto’s, die u vervolgens gemakkelijk afrekent dankzij de smart checkout waardoor u met slechts een paar keer klikken uw bestelling plaatst en aangeeft waar en wanneer u uw bestelling wenst te laten bezorgen. Shop vandaag nog een mooie armband met charms bij juwelier It’s Beautiful en ervaar het zelf! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss