Sorteer op

DE MOOISTE MONOGRAM HANGERS
Deze stijlvolle hangers van Names4ever zijn voorzien van de mooiste monogram letters en zijn een meer dan goede aanvulling op uw verzameling sieraden. Ze worden gemaakt van het mooiste 925 sterling zilver en het meest doorwerkte 14 karaats goud. U kunt zelf aangeven van welke letter u een monogram hanger wenst te ontvangen en deze wordt dan speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier. Deze edelsmid zorgt ervoor dat uw unieke en persoonlijke sieraad van de hoogste kwaliteit is en niet onderdoet voor sieraden van een aanzienlijk hogere prijsklasse. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig sieraad, en dat tegen de scherpste prijzen!

MONOGRAM HANGERS; WAAR VOOR UW GELD
De allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dat is wat u krijgt wanneer u één van deze zilveren of gouden monogram hangers van Names4ever besteld. Deze sieraden worden speciaal voor u gemaakt van de allerbeste kwaliteit, maar dat ziet u (gelukkig) niet terug in de uitzonderlijk gunstige prijs. Deze rijkelijk versierde, speciale monogram hangers vindt u nergens anders zo voordelig!

MONOGRAM HANGERS VAN DE BESTE KWALITEIT
Uw volledig persoonlijke en unieke zilveren of gouden monogram hanger wordt gemaakt van het allerbeste materiaal. Namelijk 14 karaats goud en 925 sterling zilver. De 14 karaats gouden monogram hangers bestaan voor 58,5% uit puur goud. Voor de rest zijn ze gemaakt van overige metalen zoals bijvoorbeeld zilver en koper. Puur goud is van zichzelf namelijk te zacht om tot sieraden te verwerken. Hierom wordt het vermengd met andere metalen. Hetzelfde geldt voor 925 sterling zilver, maar dan in mindere mate. Dit edelmetaal bestaat namelijk voor 92,5% uit puur zilver en voor de rest uit overige metalen zoals bijvoorbeeld koper. Ook hier geldt dat het pure edelmetaal te zacht is om tot een draagbaar sieraad te maken. Zowel 14 karaats goud en 925 sterling zilver zijn de gangbare standaarden voor respectievelijk gouden- en zilveren sieraden.

STERK ONTWORPEN MONOGRAM HANGERS
De monogram hangers van Names4ever zijn stuk voor stuk ontworpen door de ervaren edelsmeden die in hun atelier werkzaam zijn. Hierdoor heeft elke hanger een uniek en altijd stijlvol ontwerp. Denk hierbij aan een mooie ronde hanger met een opengewerkte decoratieve rand, met in het midden ruimte voor drie te graveren initialen naar keuze. Deze initialen worden altijd sterk decoratief vormgegeven en de vorm is volledig afhankelijk van de initialen die u opgeeft. Daarbij zijn er meerdere monogram hangers die voorzien kunnen worden van één of meerdere initialen en zelfs een tekst of enkele namen in de buitenste rand. Zo wordt het sieraad zo mogelijk nog persoonlijker!

MONOGRAM HANGERS SHOPPEN BIJ IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste monogram hangers van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen en u maakt ook nog eens gebruik van de beste service! Wij maken namelijk gebruik van een smart checkout, waardoor uw browser uw gegevens razendsnel voor u invult, zodat u uw bestelling met slechts een paar keer klikken kunt plaatsen. Shop vandaag nog een mooie monogram hanger en ervaar onze uitstekende service zelf! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss