Sorteer op
Sorteer op

Monogram Hangers
Deze stijlvolle hangers van Names4ever zijn voorzien van de mooiste monogram letters en zijn een meer dan goede aanvulling op uw verzameling sieraden. Ze worden gemaakt van het mooiste 925 sterling zilver en het meest doorwerkte 14 karaats goud. U kunt zelf aangeven van welke letter u een monogram hanger wenst te ontvangen en deze wordt dan speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier. Deze edelsmid zorgt ervoor dat uw unieke en persoonlijke sieraad van de hoogste kwaliteit is en niet onderdoet voor sieraden van een aanzienlijk hogere prijsklasse.

Waar voor uw Geld
De allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijs, dat is wat u krijgt wanneer u een van de zilveren of gouden monogram hangers van Names4ever besteld. Deze sieraden worden speciaal voor u gemaakt van de allerbeste kwaliteit, maar dat ziet u (gelukkig) niet terug in de uitzonderlijk lage prijs. Deze rijkelijk versierde, speciale monogram hangers vindt u nergens anders zo voordelig.

De beste kwaliteit
Uw volledig persoonlijke en unieke zilveren of gouden monogram hanger wordt gemaakt van het allerbeste materiaal. Namelijk 14 karaats goud en 925 sterling zilver. De 14 karaats gouden monogram hangers bestaan voor 58,5% uit puur goud. Voor de rest zijn ze gemaakt van overige metalen zoals bijvoorbeeld zilver en koper. Puur goud is van zichzelf namelijk te zacht om tot sieraden te verwerken. Hierom wordt het vermengd met andere metalen. Hetzelfde geldt voor 925 sterling zilver, maar dan in mindere mate. Dit edelmetaal bestaat namelijk voor 92,5% uit puur zilver en voor de rest uit overige metalen zoals bijvoorbeeld koper. Ook hier geldt dat het pure edelmetaal te zacht is om tot een draagbaar sieraad te maken. Zowel 14 karaats goud en 925 sterling zilver zijn de gangbare standaarden voor respectievelijk gouden- en zilveren sieraden.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss