Sorteer op
Sorteer op

Zirkonia Hangers
Zilveren en gouden hangers zijn van zichzelf al bijzonder stijlvol en mooi. Met een schitterende, kleurloze of juist gekleurde zirkonia worden ze alleen nog maar stijlvoller en mooier. Deze sieraden zijn zeer divers en afwijkend in hun vormen en formaten. Sommigen zijn voorzien van beeldschone, uitgespaarde afbeeldingen en ze zijn allemaal voorzien van schitterende zirkonia’s waarmee u zeker een positieve indruk zult maken. De zilveren en gouden hangers zullen u zelf ook niet snel vervelen dankzij hun dynamische ontwerp en stijlvolle afwerking.

Levertijd van Hangers
Deze zilveren en gouden zirkonia hangers worden speciaal voor u gemaakt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier en deze edelsmid maakt uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen, namelijk 925 sterling zilver en 14 karaats goud. De samenstelling en afwerking van deze bijzondere hangers kost veel tijd en intensief vakmanschap. Daarom heeft Names4ever dan ook een gemiddelde levertijd van vijf werkdagen. Dit lijkt misschien lang, maar voor uw geduld krijgt u wel een unieke en persoonlijke zilveren of gouden hanger met vijf dagen thuis geleverd. Vergelijkbare leveranciers hebben soms zelfs een levertijd van twee tot drie weken. Uiteindelijk zijn de speciaal voor u gemaakte zilveren en gouden hangers de wachttijd dus meer dan waard.

NAMES4EVER BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Wat u moet weten voordat u Names4ever producten besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 1400 verschillende Names4ever producten.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- u heeft bij alle Names4ever producten de mogelijkheid om deze te laten personaliseren. De manier van personalisatie verschilt per sieraad en is in de afbeelding van het sieraad terug te zien.
- het laten personaliseren/graveren van uw Names4ever sieraad zit bij de prijs in begrepen. U betaald dus niet extra voor de personalisatie.
- alle Names4ever producten worden, door hun personalisatie, gezien als maatwerk en vallen dus onder de regels die betrekking hebben op maatwerk. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden.
- op alle Names4ever producten zit een levertijd van vijf werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat wij uw bestelling doorgeven aan de leverancier. Let u dus op dat, wanneer u uw bestelling op werkdagen na 16.00u of in het weekend plaatst, wij deze pas de volgende werkdag doorgeven aan de leverancier.
 

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss