Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE LETTER SIERADEN
Names4Ever staat alweer enige tijd bekend om hun sterk gepersonaliseerde sieraden in alle vormen en maten, maar toch weten ze hun assortiment nog met verrassende sieraden uit te breiden. Zoals deze stijlvolle letter hangers die beschikbaar zijn in zowel de zilveren versie als de gouden versie. Deze letter hangers van Names4ever bestaan volledig uit een door uzelf opgegeven letter die vervolgens door een ervaren edelsmid tot een uniek sieraad vermaakt wordt. Iedere hanger wordt op bestelling gemaakt en zal dus weer anders zijn dan de voorgaande hangers. Zo bent u altijd verzekerd van een uniek en stijlvol sieraad, dat ook nog eens bijzonder leuk is om te geven.

LETTER OORBELLEN VAN NAMES4EVER
De letter oorbellen van Names4ever doen qua concept sterk denken aan de naam oorbellen. Beide zijn immers te personaliseren. Toch gaat het bij de letter oorbellen net even anders. Bij deze oorbellen geeft u namelijk niet een hele naam, maar slechts één of twee letters door. Deze individuele letters nemen natuurlijk minder ruimte in dan een volledige naam en er blijft dus meer over van het ontwerp van de letter oorbel. En die ontwerpen mogen er zijn! Wacht niet langer en neem snel een kijkje bij het geïnspireerde aanbod!

LETTER OORBELLEN VAN ZILVER EN GOUD
De zilveren initiaal sieraden van Names4ever worden gemaakt van 925 sterling zilver. De 925 staat voor 92,5%, wat inhoudt dat het sieraad voor 92,5% uit puur zilver bestaat, dat gecombineerd wordt met andere metalen, zoals bijvoorbeeld koper. Puur zilver van 100% is namelijk te zacht om tot een houdende vorm te bewerken en zal vervormen zodra er een beetje kracht op uitgeoefend wordt. Zilveren sieraden met 92,5% puur zilver worden gerekend tot het eerste gehalte sterling zilver en zijn daarmee de absolute top van zilveren sieraden. Iedereen weet dat goud een bijzonder edelmetaal is, maar slechts weinig mensen weten hoe goud precies in elkaar steekt. Goud is van nature een bijzonder zacht materiaal, zelfs nog zachter dan zilver, en het is dan ook bijzonder moeilijk om van puur goud een naamketting te maken. Om deze reden wordt goud sinds oudsher gemengd met andere metalen, zoals zilver of koper, om de stevigheid en bewerkbaarheid te verbeteren. En daar komt ook de term “14 karaats goud” vandaan. Puur goud wordt ook wel 24 karaats goud genoemd. Om goud tot een sieraad te vermaken mengt de edelsmid het met andere metalen totdat het sieraad voor 58,5% uit puur goud bestaat, wat vertaalt naar 14 karaats goud. Deze 14 karaats goud is de standaard voor kwalitatief hoogwaardige sieraden.

DE BESTE SERVICE BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Niet alleen bieden wij een mooi assortiment van stijlvolle zilveren en gouden letter oorbellen, maar we bieden ook nog eens een uitmuntende service. Op onze webshop vindt u alle informatie die u nodig hebt om goed geïnformeerd een sieraad aan te kopen. Ontbreekt er nog informatie of hebt u toch een vraag? Stuur ons dan gerust een e-mail. Wij reageren op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u al binnen een uur en komen altijd met een duidelijk en informatief antwoord. Bestel vandaag nog mooie letter oorbellen van zilver of goud en ervaar de beste service zelf! 

© 2008 - 2021 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss