Sorteer op

DE MOOISTE ZILVEREN COMMUNIE SIERADEN
De communie is een belangrijke gebeurtenis voor elke gelovige jongeheer en/of jongedame en deze gebeurtenis mag dan ook zeker niet vergeten worden. En dankzij deze stijlvolle Names4ever zilveren Communie sieraden kunt u deze bijzondere datum nu op een wel heel bijzondere manier gedenken. Deze stijlvolle sieraden zijn allemaal voorzien van een symbool dat ten teken staat van de communie en kunnen voorzien worden van een korte tekst of naam en datum, zodat deze toch al bijzondere sieraden ook nog eens persoonlijk worden. Deze sieraden van Names4ever zijn van de allerbeste kwaliteit en zullen een mooi aandenken zijn aan die bijzondere eerste communie.

ZILVEREN COMMUNIE SIERADEN
Zilver is een mooi en subtiel edelmetaal dat bijzonder goed te combineren is met diverse andere sieraden van uiteenlopende materialen en waar u eigenlijk nooit teveel van kunt hebben. Helemaal wanneer deze zilveren sieraden ook nog eens van de allerbeste kwaliteit zijn. De zilveren Communie hangers van Names4ever worden gemaakt van 925 sterling zilver. De 925 staat voor 92,5%, wat inhoudt dat het sieraad voor 92,5% uit puur zilver bestaat, dat gecombineerd wordt met andere metalen, zoals bijvoorbeeld koper. Puur zilver van 100% is namelijk te zacht om tot een houdende vorm te bewerken en zal vervormen zodra er een beetje kracht op uitgeoefend wordt. Zilveren sieraden met 92,5% puur zilver worden gerekend tot het eerste gehalte sterling zilver en zijn daarmee de absolute top van zilveren sieraden.

ZILVEREN COMMUNIE SIERADEN ALS GESCHENK
De ongeveer 50 zilveren Communie sieraden op deze pagina zijn beeldschoon en zeer leuk als cadeau. Dankzij de vele uiteenlopende ontwerpen kiest u zonder moeite een ontwerp dat bij de begiftigde past. Denk hierbij aan een kruisvormige hanger van zilver met een mat oppervlak, met onderaan een gepolijste weergave van een kaars (erg subtiel en stijlvol); een opengewerkte hartvormige hanger met onderin ruimte voor een naam naar keuze of toch juist een ronde hanger met een opengewerkt kruis met langs de rand ruimte voor een gravering. Er is genoeg keuze waardoor er voor nagenoeg iedereen wel een leuke hanger bij zit en u maakt het persoonlijk door deze ook nog eens te laten voorzien van een persoonlijke gravering in de vorm van een naam, datum of korte tekst die u zelf kunt doorgeven. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in, zodat u verzekerd bent van een mooi ingepakt cadeau dat even leuk is om te geven als het is om te krijgen. Shop vandaag nog een zilveren Communie sieraad als cadeau.

ZILVEREN COMMUNIE SIERADEN MET DE BESTE SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful geniet u de beste service, zodat het shoppen van een mooi zilveren Communie sieraad een leuke aangelegenheid wordt en blijft. Alle producten zijn voorzien van mooi geschreven productteksten met duidelijke productfoto’s zodat u meteen een duidelijk beeld hebt van wat u gaat kopen en dankzij onze smart checkout rekent u met slechts een paar keer klikken af en laat u weten waar en wanneer u uw bestelling wenst te laten bezorgen. Neem vandaag nog een kijkje bij ons aanbod en shop snel een mooi sieraad. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss