Sorteer op

DE MOOISTE MINIMALISTISCHE SIERADEN VAN NAMES4EVER
Uitgebreide ontwerpen met uiteenlopende en fijn uitgewerkte details waar u uren naar kunt kijken zonder dat u uitgekeken raakt… Dat is nu precies wat u op deze pagina niet zult treffen. Nee, op deze pagina treft u enkel de mooiste minimalistische sieraden van het merk Names4ever dat bekend staat om hun sterk gepersonaliseerde sieraden. Deze sieraden hebben allemaal, ondanks dat ze van de allerbeste kwaliteit zijn en de allerbeste materialen zijn gemaakt, een basic en minimalistisch ontwerp dat gemakkelijk te combineren is met diverse andere sieraden en gemakkelijk gecombineerd kan worden met nagenoeg elke outfit. En de sieraden zijn allemaal van Names4ever, wat natuurlijk betekend dat u deze kunt laten voorzien van een unieke gravering zodat u verzekerd bent van een persoonlijk sieraad.

MINIMALISTISCHE SIERADEN MET STERK ONTWERP
Bij een minimalistisch ontwerp denkt met al snel aan simpel en eentonig, maar Names4ever bewijst met deze collectie dat het mogelijk is om, zelfs met een minimalistische aanpak, vele uiteenlopende ontwerpen samen te stellen voor een beeldschone collectie. Denk hierbij aan een ronde hanger met een gediamanteerd oppervlak met in het midden een gedraaid opengewerkt vierkantje. Boven en onder het vierkantje is er ruimte voor bijvoorbeeld een naam en een datum. Een simpel doch effectief en aandachttrekkend ontwerp. Of juist een bladvormige hanger van geelgoud, met opengewerkte lijntjes waar de nerven zouden zitten, met in het midden ruimte voor een te graveren naam naar keuze. En zelfs met een minimalistische aanpak is het mogelijk om een hanger samen te stellen uit diverse overlappende onderdelen, zoals een opengewerkte ronde hanger met een grafische weergave van een wereldbol, met daar overheen een rechthoekig plaatje met ruimte voor een te graveren naam. Nieuwsgierig naar meer? Neem dan snel een kijkje bij ons volledige aanbod minimalistische sieraden van Names4ever.

MINIMALISTISCHE SIERADEN VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT
Minimalistisch qua ontwerp, maar niet qua materiaal of afwerking. Deze minimalistische sieraden van het bekende merk Names4ever zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver of 14 karaats goud en zijn daarmee dus allemaal van de allerbeste kwaliteit. De zilveren sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaat dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. De gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud en bestaan voor 58,5% uit puur goud en voor 41,5% uit andere metalen. De zilveren sieraden zijn voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers 925 en de gouden sieraden zijn voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers 585.

GEPERSONALISEERDE MINIMALISTISCHE SIERADEN VAN NAMES4EVER
Ondanks dat deze sieraden een (beeldschoon) minimalistisch ontwerp hebben, kunnen ze nog altijd voorzien worden van een naam of datum naar keuze. Anders zouden het tenslotte geen sieraden van Names4ever zijn. Vereeuwig een naam, datum of initiaal op één van deze beeldschone minimalistische sieraden en verzeker uzelf van een persoonlijk en uniek sieraad. Dankzij het minimalistische ontwerp en het feit dat deze sieraden gepersonaliseerd kunnen worden, zijn deze sieraden ook nog eens zeer geschikt als cadeau! Neem vandaag nog een kijkje en laat u verrassen door het minimalistische, doch uiteenlopende ontwerp. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss