Sorteer op
    241 - 327 van 327 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

De mooiste graveer ringen

Al sinds mensenheugenis staat een ring symbool voor bijzondere gebeurtenissen, status en oneindigheid. Door een ring te laten voorzien van een gravering wordt de ring uniek; denk maar aan een trouwdatum, een gelukssymbool of bijvoorbeeld een monogram. Verras uw partner, kind of iemand anders ook eens met een mooie gegraveerde ring. Door het gebruik van echt zilver, goud of edelstaal voor de ring graveren zal deze jaren garant staan voor een bijzondere herinnering. En in combinatie met de door u aangegeven en door ons aangebrachte gravure zal de ring uniek zijn en blijven! Dankzij de meegeleverde verpakking is het klaar om cadeau te geven!

Zegelringen laten graveren

Met alle verschillend ontworpen ringen die er te verkrijgen zijn kunnen we niet één graveerstijl aanhouden en dit op alle ringen graveren. Er zitten namelijk wel wat verschillen tussen de mogelijkheden per ring en de ring laten graveren. Zo zijn er de zegelringen. Deze ringen, die gebaseerd zijn op de zegelringen van vroeger waarmee men hun brieven verzegelde, zijn aan de voorkant voorzien van een plat vlak met daarop ruimte voor een te graveren naam, datum, logo of bijvoorbeeld één of meerdere initialen van betekenis. Sommige van deze ringen kunnen aan de binnenkant voorzien worden van nog een naam of datum, waardoor de ring zo mogelijk nog persoonlijker wordt. Naast de zegelringen hebben we de “standaard” ringen die nagenoeg altijd aan de binnenkant gegraveerd kunnen worden en die in een enkel geval zelfs aan de buitenkant voorzien kunnen worden van een gravering.

Verschillende soorten graveerringen

We hebben het tot nu toe voornamelijk gehad over tekst graveringen, maar veel ringen kunnen voorzien worden van verschillende soorten graveringen. Denk hierbij aan stijlvolle initiaal graveringen waarbij één of meerdere initialen op een stijlvolle manier op de ring geplaatst worden, maar ook vingerafdruk graveringen waarbij u uw eigen vingerafdruk of de vingerafdruk van een geliefde laat graveren voor een werkelijk uniek geheel. Door de vaak persoonlijke aard van de graveringen zijn deze graveer ringen altijd zeer leuk als persoonlijk en uniek cadeau dat u maar wat graag cadeau zult willen geven. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in, zodat u verzekerd bent van een sieraad dat even leuk is om te geven als om te krijgen!

Graveer ringen van de allerbeste materialen

De graveer ringen die u op deze pagina treft zijn gemaakt van edelstaal, zilver of goud en altijd van de allerbeste kwaliteit. De edelstalen ringen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig edelstaal en zijn bijzonder stevig met een mooie afwerking. De zilveren ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver. Ringen die gemaakt zijn van 925 sterling zilver, bestaan voor slechts 92,5% uit puur zilver. De reden hiervoor is dat zilver van zichzelf te zacht is om tot een mooi sieraad te vermaken. Om deze reden wordt het al sinds oudsher vermengd met andere metalen om zo tot een beter en bewerkelijker geheel te komen. Sieraden die gemaakt zijn van 925 sterling zilver bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Sieraden van deze legering zijn altijd voorzien van een merkje met de cijfers 925, zodat u weet van welke materiaal het aangeschafte sieraad is gemaakt. De gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud, wat gelijkstaat aan 58,5% puur goud en 41,5% andere metalen. Deze gouden ringen zijn dan ook voorzien van een merkje met de cijfers 585, zodat u ook dit materiaal herkent. De gouden ring kan een gepersonaliseerde ring worden.

Graveer ringen kopen

Graveer ringen bestellen is een prachtige manier om een persoonlijk tintje te geven aan sieraden. Of het nu gaat om een naam, een speciale datum of een betekenisvol symbool, deze unieke toevoeging maakt elke ring bijzonder. Het kiezen van de perfecte graveer ring vereist aandacht voor detail, van het selecteren van de juiste maat en stijl tot het beslissen over de perfecte gravure. Of je nu een gepersonaliseerde ring voor jezelf zoekt of een dierbare wilt verrassen, een gegraveerde ring draagt een boodschap van liefde en verbondenheid. Met zorg gekozen, wordt dit sieraad een tijdloos aandenken dat generaties lang gekoesterd kan worden.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss