Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

DE MOOISTE BICOLOR TROUWRINGEN
Deze bicolor ringen zijn gemaakt van 14 karaats goud met 14 karaats witgoud en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De bicolor trouwringen zijn zeer geschikt om uw liefde mee te bezegelen en zijn ook nog eens bijzonder modieus. Sommige van deze ringen bevatten een briljant (een ronde diamant met een briljante slijpvorm) waardoor deze toch al schitterende ringen zo mogelijk zelfs nog meer gaan stralen! Trakteer uzelf en uw partner op deze prachtige bicolor trouwringen.

BICOLOR TROUWRINGEN VAN DE BESTE KWALITEIT
Goud is één van de meest bekende en waardevolle natuurlijke materialen. Het wordt gewonnen uit de natuur in de meest pure vorm, namelijk 24 karaats goud. Dit is dus 100% goud. Helaas is het in deze vorm te zacht om sieraden van te maken. Vandaar dat het goud vermengd wordt met andere materialen om het hard genoeg te maken. Hierdoor komt het dat 18 karaats goud (75% puur goud en 25% andere metalen) en 14 karaats goud (58,5% puur goud en 41,5% andere metalen) de meest gangbare termen zijn op het gebied van gouden sieraden en het zijn termen die u bij het doorspitten van deze specifieke categorie meerdere keren zult tegenkomen. Bij witgoud is het zo dat de andere metalen voor het overgrote gedeelte bestaan uit metalen die een wit uiterlijk hebben, zoals palladium, nikkel, zilver of zelfs zink, terwijl bij roségoud grotendeels gebruik wordt gemaakt van koper. Hierdoor krijgt het zo iconisch gekleurde goud een witte tint die bekend staat als witgoud. En de bicolor trouwringen bestaan uit een samenstelling van witgoud en (geel)goud.

STERK ONTWORPEN BICOLOR TROUWRINGEN
Ons aanbod van meer dan 100 unieke bicolor trouwringen bestaat uit meerdere sterk ontworpen setjes waarvan de ringen vaak ook los te verkrijgen zijn. Hierdoor komt het totale aanbod op ongeveer 270 bicolor trouwringen (bestaande uit losse ringen en setjes van die losse ringen). Denk hierbij aan zilveren trouwringen met een geelgouden rand. De twee materialen worden van elkaar gescheiden door middel van een dieper gelegen, golvende lijn die bij de dames ring ook nog eens voorzien is van meerdere diamanten die mooi glinsteren. Of juist een setje brede trouwringen van mat roségoud met een zilveren strook. Of misschien bent u juist op zoek naar een witgouden setje trouwringen met een roségouden rand, waarbij de dames ring is voorzien van meerdere glinsterende briljanten die haaks over de ringband geplaatst zijn. Ook bijzonder mooi en stijlvol. Alle trouwringen en trouwringensetjes van twee kleuren zijn uitermate geschikt om uw huwelijk mee te bezegelen en ze kunnen ook nog eens voorzien worden van een persoonlijke tekst in de vorm van een gravering.

BICOLOR TROUWRINGEN MET GRAVERING
Alle trouwringen worden op uw verzoek voorzien van een persoonlijke gravering. Het is uw trouwdag, jullie trouwringen en deze moeten voorzien zijn van een gravering waar jullie de rest van jullie leven mee willen rondlopen. Deze gravering kan vele vormen aannemen. De gravering kan bestaan uit jullie namen met of zonder de trouwdatum of juist de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Of toch liever een zin van betekenis? Een zin die voor jullie beiden heel veel betekent of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Maak het echt persoonlijk. De gravering wordt veelal geplaatst aan de binnenzijde en is dus ook echt alleen voor u en uw partner. Bestel vandaag nog een setje bicolor trouwringen en laat deze voorzien van een persoonlijke graveertekst. 

© 2008 - 2021 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss