Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Deze bicolor ringen zijn gemaakt van 14 karaats goud met 14 karaats witgoud en zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De Bicolor Trouwringen zijn zeer geschikt om uw liefde mee te bezegelen en zijn ook nog eens bijzonder modieus. Sommige van deze ringen bevatten een Briljant (een ronde diamant) waardoor deze toch al schitterende ringen zo mogelijk zelfs nog meer gaan stralen! Trakteer uzelf en uw partner op deze prachtige Bicolor Trouwringen.

(Wit)Goud is één van de meest bekende en waardevolle natuurlijke materialen. Het wordt gewonnen uit de natuur in de meest pure vorm, namelijk 24 karaats (wit)goud. Dit is dus 100% goud. Helaas is het in deze vorm té zacht om sieraden van te maken. Vandaar dat het (wit)goud vermengd wordt met andere materialen om het hard genoeg te maken. Hierdoor komt het dat 18 karaats (wit)goud (75% puur (wit)goud) en 14 karaats (wit)goud (58,5% puur (wit)goud) de meest gangbare termen zijn op het gebied van (wit)gouden sieraden en het zijn termen die u bij het doorspitten van deze specifieke categorie meermaals zult tegenkomen.

LET OP: Deze trouwringen worden speciaal op verzoek gemaakt in de door u opgegeven ringmaat (ringmaten) en worden gezien als maatwerk. Om deze reden kunt u geen aanspraak maken op het herroepingsrecht. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

TROUWRINGEN BIJ JUWELIER IT'S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful koopt u veilig en vertrouwd de mooiste en meest diverse producten tegen zeer scherpe prijzen. Het bestelproces is voor u geoptimaliseerd en de producten zijn zo duidelijk mogelijk beschreven en weergegeven. Er zijn verschillende verzendmethodes en betaalmethodes beschikbaar zodat u de opties kunt kiezen die het beste bij uw wensen aansluiten. Meteen bij aankoop veilig betalen met iDeal en het product met aangetekende post laten bezorgen, later betalen met Klarna en uw bestelling per reguliere post laten versturen, een bestelling plaatsen en bij het ophalen bij ons kantoor in Vroomshoop pas betalen; het is allemaal mogelijk dankzij ons uitgebreide keuzemenu. Daarnaast verzorgen wij ook graag uw gravures voor alle gepersonaliseerde sieraden en zelfs accessoires.

Wat u moet weten voordat u trouwringen ringen besteld bij juwelier It’s Beautiful:
- u heeft bij ons keuze uit meer dan 750 verschillende trouwringen.
- alle materialen die gebruikt worden staan duidelijk beschreven bij de productteksten.
- alle ringen zijn verkrijgbaar in meerdere ringmaten, maar de specifieke beschikbare ringmaten verschillen per artikel.
- bij ringen die gegraveerd kunnen worden staat deze mogelijkheid beschreven.
- de meeste ringen kunnen aan de binnenkant gegraveerd worden en enkele ringen zelfs aan de buitenkant. Deze optie staat bij de beschikbare producten aangegeven.
 - op bijna alle trouwringen zit een langere levertijd, omdat deze trouwringen vaak op maat voor u gemaakt worden. Houd rekening met deze langere levertijd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss