Sorteer op
 • Pura Spherique 9mm Muntje met Zirkonia’s van MY iMenso
  Pura Spherique 9mm Muntje met Zirkonia’s van MY iMenso
  € 11,95
 • Blauwe Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Blauwe Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 11,95
 • Rode Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Rode Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 11,95
 • Amethist Pura Zirkonia 9mm Munt van MY iMenso
  Amethist Pura Zirkonia 9mm Munt van MY iMenso
  € 11,95
 • Champagne Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Champagne Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 11,95
 • Coffee Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Coffee Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 11,95
 • Roze Tourmaline Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Roze Tourmaline Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 11,95
 • Aquamarine Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Aquamarine Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 17,95
 • Groene Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Groene Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 17,95
 • Ivoor Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Ivoor Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 17,95
 • Onyx Zwarte Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  Onyx Zwarte Pura Zirkonia 9mm Muntje van MY iMenso
  € 7,95
 • Zoetwaterparel Pura 9mm Muntje van MY iMenso
  Zoetwaterparel Pura 9mm Muntje van MY iMenso
  € 7,95
 • Facetgeslepen Spinell Pura 9mm Munt van MY iMenso
  Facetgeslepen Spinell Pura 9mm Munt van MY iMenso
  € 7,95
 • Blauw Zand Pura Zirkonia 9mm Munt van MY iMenso
  Blauw Zand Pura Zirkonia 9mm Munt van MY iMenso
  € 7,95
 • Pura 9mm Living Coral Insignia van MY iMenso
  Pura 9mm Living Coral Insignia van MY iMenso
  € 12,00
 • OP=OP

  Mystery Goodiebag t.w.v. € 80,- euro!
  Mystery Goodiebag t.w.v. € 80,- euro!
  € 20,00
Sorteer op


 

DE MOOISTE MY iMENSO 9MM MUNTEN
Na het succes van de Piccola collectie waarbij de munten een diameter hadden van 14mm, besloten de ontwerpers van MY iMenso nog een stapje verder te gaan door een munt te ontwerpen met een diameter van 9mm. Deze collectie met de naam Pura (wat in het Italiaans staat voor zuiver) is op veel manieren een opvolger van de Piccola collectie. Deze nieuwe collectie heeft bij de lancering meteen al de beschikking gekregen tot een medaillon, armband, ring en een setje oorbellen. Hierdoor was er alle ruimte voor de Pura collectie om uit te groeien tot één van de grootste collecties, maar MY iMenso heeft ervoor gekozen deze collectie, net als de munt zelf, klein en zuiver te houden.

MY IMENSO 9MM MUNTEN: EEN ZUIVERE COLLECTIE
De MY iMenso 9mm munten bestaan uitsluitend uit edelstenen, zirkonia’s en een tweetal munten die zijn gemaakt van keramiek. Door de collectie zo puur te houden heeft MY iMenso een interessante, licht afwijkende variant bedacht op hun eigen formule. Normaal gesproken is het namelijk het doel om zoveel mogelijk munten te ontwerpen en beschikbaar te stellen, zodat u als klant een grote keuze heeft en uw medaillon (en armband, ring en oorbellen in het geval van de Piccola collectie) zoveel mogelijk aan kunt passen aan uw eigen wensen. Toch hebben ze dit bij de Pura collectie met de MY iMenso 9mm munten juist anders gedaan om eventuele keuzestress te voorkomen. De ontwerpers hadden met de Pura collectie, meer dan met welke andere collectie ook, een echte visie van het soort sieraad dat zij wilden maken en hebben dit zo aanpasbaar mogelijk gemaakt binnen de lijntjes van het idee dat zij voor ogen hadden.

MY IMENSO 9MM MUNTEN: MINDER KEUZE, MEER DESIGN
Hierdoor is er bij de MY iMenso 9mm munten een stuk minder keuze dan bij de 33mm munten, 24mm munten en de 14mm munten. En dit gebrek aan keuzes beperkt zich niet tot de munten, maar is ook terug te zien bij de medaillons. Er zijn namelijk maar twee medaillons beschikbaar in deze collectie: één met een gepolijst egaal oppervlak en ééntje die voorzien is van meerdere kleurloze zirkonia’s. Waar de 33mm munten tal van medaillons tot hun beschikking hebben, zijn dit bij de MY iMenso 9mm munten slechts twee. Hierdoor is het wel een stuk gemakkelijker om een stijlvol sieraad samen te stellen, echter, aangezien de gehele collectie zo is ontworpen dat alles perfect met elkaar samengaat. Hetzelfde gaat op voor de bangle armbanden, die uniek zijn voor de Pura collectie.

MY IMENSO 9MM MUNTEN: FOREVER YOURS, ALWAYS NEW
Koop een MY iMenso sieraad en u hebt een sieraad voor het leven. Dit sieraad kunt u vervolgens ten allen tijde aanpassen wanneer u toe bent aan iets nieuws of simpelweg uw uitstraling wenst te veranderen. En dit is bij de Pura collectie, net als bij de Piccola collectie, misschien nog wel meer waar dan bij de andere MY iMenso sieraden, aangezien deze zich niet laat beperken tot enkel een medaillon. Bent u uitgekeken op het medaillon, maar nog wel helemaal weg van uw MY iMenso 9mm munt? Draag deze dan in uw MY iMenso Pura ring. Of uw Pura bangle armband. Met de MY iMenso munten en sieraden ervaart u optimaal draagcomfort en dankzij de slimme checkout bij www.its-beautiful.nl ervaart u optimaal bestelgemak. Neem snel een kijkje bij ons assortiment en bestel vandaag nog uw MY iMenso 9mm munt.

© 2008 - 2021 Juwelier It's Beautiful - Sieraden en horloges bij de online juwelier | sitemap | rss