DE MOOISTE SEKONDA HORLOGES VOOR DAMES
Sekonda staat bekend als het nummer 1 horlogemerk van Engeland en dat is niet zonder reden. De kwalitatief hoogwaardige horloges, de stijlvolle ontwerpen en de mooie uitstraling dragen allemaal bij aan de gehele merk ervaring van dit beeldschone horloge merk. De horloges hebben een sterk uiteenlopende uitstraling, van modern en sportief tot klassiek. Met zoveel variatie spreekt het merk natuurlijk een grote groep dames aan en dat is dan ook grotendeels de reden dat dit bekende horlogemerk alweer 20 jaar lang het bestverkopende horlogemerk in het Verenigde Koninkrijk is. De aantrekkelijke dames horloges van Sekonda met even aantrekkelijke prijzen en uitmuntende kwaliteit zorgen er allemaal voor dat u niet om deze beeldschone Sekonda horloges voor dames heen kunt. Bestel vandaag nog een Sekonda horloge voor dames en sluit u aan bij de steeds groter wordende groep Sekonda horloge dragers.

ACHTER DE SEKONDA HORLOGES
Het merk Sekonda vindt zijn oorsprong in het jaar 1966, alweer meer dan 50 jaar geleden, en begon als een Brits merk met een sterk aanbod horloges die oorspronkelijk in Rusland werden vervaardigd. Dankzij de uitgebreide marketing campagnes en de uitstekende klantenservice was het merk al snel niet meer weg te denken uit de markt. Toen het Quartz uurwerk steeds meer in populariteit toenam verplaatste Sekonda de operatie naar Hong Kong, waardoor ze steeds meer en meer uiteenlopende modebewuste horlogestijlen konden introduceren. In 1978 verkocht Sekonda 1 miljoen horloges in dat jaar en waren daarmee het tweede merk dat dat ooit bereikt had. In 1988 werd Sekonda uitgeroepen als het best verkopende horlogemerk in het Verenigd Koninkrijk en heeft die plek meer dan 30 jaar behouden. Ze hebben dit mede weten te bereiken doordat ze niet bang waren om toe te geven dat onderdelen van hun onderneming niet meer pasten bij de veranderende tijden. Zo hebben ze zich er in 1991 voor ingezet om de klantenervaring steeds verder te verbeteren. Ze hielden vast aan strikte productievoorwaarden, uitgebreid testen en enkel de beste uurwerken, alsook een uitstekende after-sales klantenservice. Het was (en is) deze mogelijkheid om de eigen tekortkomingen onder ogen te komen, waardoor het Britse merk hun nr. 1 positie zo lang vast heeft weten te houden. En ook vandaag de dag zetten ze zich ervoor in om hun klanten enkel van de allerbeste horloges te voorzien.

STIJLVOL ONTWORPEN SEKONDA HORLOGES VOOR DAMES
Met meer dan 90 unieke Sekonda horloges voor dames zijn wij er van overtuigd dat er voor iedere dame (of in elk geval heel veel dames) wel een passend horloge van Sekonda tussen zit. Deze horloges kennen mooie uiteenlopende ontwerpen waar u niet snel op uitgekeken zult raken, zoals een roségoudkleurig horloges met een frisse wit lederen horlogeband, een zilverkleurig horloge met een zwarte wijzerplaat en een horlogeband die in het midden is voorzien van een zwarte strook of juist een goudkleurig horloge met een klassiek ontwerp waarbij de wijzerplaat volledig omringd is door meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren. Met zoveel variatie en zo’n sterk aanbod zult u altijd slagen voor een mooie Sekonda dames horloge, bij juwelier It’s Beautiful! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss