Sorteer op
 • Zwart/Roze leren armband SKU83342
  Zwart/Roze leren armband SKU83342

  Moderne zwart/roze leren armband met een lengte vanaf 20,0 cm en een breedte van 1,0 cm. Deze opvallende en felgekleurde armband is in lengte verstelbaar door de schuifknoopsluiting.

  ∙ De levertijd van dit product bedraagt 1…

  € 6,95
 • Wit/Bruin Leren Armband SKU81648
  Wit/Bruin Leren Armband SKU81648

  Witte Smalle Rond Gevlochten Leren Armband met RVS Draai- / Kliksluiting met een lengte van 22 cm en een breedte van 3 mm. Deze Witte Smalle Rond Gevlochten Leren Armband met RVS Draai- / Kliksluiting is vervaardigd uit gevlochten…

  € 9,95
 • Zilverkleurige Leren Armband SKU81647
  Zilverkleurige Leren Armband SKU81647

  Zilverkleurige Rond Gevlochten Leren Armband met RVS Draai- / Kliksluiting met een lengte van 22 cm en een breedte van 3 mm. Deze Leren Armband met RVS Draai- / Kliksluiting is vervaardigd uit gevlochten repen echt leer voorzien…

  € 9,95

DE MOOISTE LEREN ARMBANDEN VOOR DAMES 

Leren armbanden passen helemaal in het huidige modebeeld van mixen en matchen en ook bij juwelier It’s Beautiful treft u meerdere beeldschone leren armbanden die u maar wat graag aan uw collectie zult willen toevoegen. Zilver en de andere edelmetalen zijn allemaal erg mooi, maar leer heeft een kwaliteit en uitstraling die we allemaal mooi en sprekend vinden. Deze armbanden passen dan ook om nagenoeg elke pols en bij elke outfit. Waar armbanden van één van de vele soorten edelmetaal al snel schitteren en de aandacht vragen, zijn de leren armbanden voor dames wat minder aandachttrekkend en kunt u deze hierdoor juist gemakkelijker combineren met andere sieraden of met een wat opvallendere outfit. 

DIVERSE LEREN ARMBANDEN VOOR DAMES 

Leer is een zeer bewerkelijk materiaal en diverse designers hebben doorheen de jaren verschillende bewerkingen bedacht of samengesteld om zo tot een mooi geheel te komen dat u maar wat graag zult willen dragen. Denk hierbij aan slanke of juist brede armbanden, met een gespsluiting of juist een drukknoopsluiting. Daarnaast zijn er nog de welbekende knoopsluiting of juist een kliksluiting. Leer kan ook vrij gemakkelijk gekleurd worden, waardoor ook de kleuren bij de leren armbanden voor dames mooi uiteenlopen, met als resultaat een gevarieerd aanbod waarbij iedereen wel een stijlvolle armband kan vinden. Denk hierbij aan een zwarte armband met felroze middenstrook die voorzien is van een mooie knoopsluiting, een slanke wit met bruine armband van leder met een edelstalen sluiting of juist een brede armband van bruin leder met een drukknoopsluiting gecombineerd met een gespsluiting, met wit stiksel. Er is meer dan genoeg keuze, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. 

LEREN ARMBANDEN VOOR DAMES ALS GESCHENK 

Door de uitgebreide keuze zit er voor iedereen wel een geschikte leren armband bij, waardoor deze armbanden ook zeer geschikt zijn als geschenk voor een geliefde, een goede vriendin of juist een geliefd familielid. De leren armbanden voor dames hebben een design dat veelal gemakkelijk te combineren is met andere sieraden en met diverse kledingstukken, waardoor de begiftigde dit sieraad gemakkelijk zal kunnen dragen zonder zich er druk om te hoeven maken dat het sieraad nergens bij past. Wij pakken uw leren armband voor dames graag feestelijk voor u in en als u net dat beetje extra wil doen kiest u voor één van onze inpakservices, waardoor alleen al het openmaken van uw geschenk als een waar feestje zal voelen. Verder bieden wij meerdere leuke kaarten die wij kunnen voorzien van een handgeschreven boodschap naar keuze of die u zelf kunt voorzien van een handgeschreven boodschap, om deze vervolgens samen met het geschenk te geven.

LEREN ARMBANDEN VOOR DAMES: ZO BESTELD 

Bij juwelier It’s Beautiful maken we gebruik van een smart checkout die beschikbaar is gesteld door onze payment provider Klarna. Deze smart checkout is volledig geoptimaliseerd en maakt gebruik van gegevens die al beschikbaar zijn in uw browser om uw checkout zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo vult u uw gegevens razendsnel in en kiest u zonder moeite voor de betaalmethode en de verzendwijze van uw voorkeur. Bestel vandaag nog een leren armband voor dames bij juwelier It’s Beautiful en ervaar het zelf! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss