In deze editie van deze maandelijkse rubriek, bespreken wij een sieraad dat niet alleen elegant is, maar ook nog eens zeer kleurrijk is met een verfijnde afwerking.
Hier leest u alles dat u moet weten over dit sieraad van het merk Spark Jewelry.


Uiteraard bestaat de volledige collectie van Spark Jewelry uit aanzienlijk meer diverse en beeldschone oorbellen dan alleen deze ring, maar ze zijn allemaal voorzien
van hoge kwaliteit Swarovski kristallen en bieden een ongekend luxe uitstraling.
 
In 1862 werd een man geboren die een grote impact op de sieradenbranche zou hebben. Zijn naam was Daniel Swarovski en hij en zijn nageslacht zijn verantwoordelijk voor de beeldschone gelijknamige Swarovski kristallen die we vandaag de dag allemaal kennen. Deze kristallen hebben een zeer luxueuze uitstraling die niet misstaat op bijvoorbeeld een luxe gala of een black-tie event. Zo ook met deze beeldschone Piruli ring.

Deze ring is afkomstig van Spark Jewelry, een bedrijf dat zich specialiseert in het vervaardigen van beeldschone Swarovski kristallen met een verfijnde afwerking en grote diversiteit. Zo is deze Piruli ring te verkrijgen in diverse kleuren en kleurencombinaties, zodat u deze volledig kunt afstemmen op uw favoriete outfit. Dankzij de beeldschone kristallen kunt u zo eventueel ook wat kleur toevoegen aan uw outfit.
Deze beeldschone Piruli ring bestaat namelijk uit een slanke strook gepolijst 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver te herkennen aan het ‘925’ merkje aan de binnenkant van de ring, die mooi glanst. Dit is de allerbeste kwaliteit zilver. Zilver is namelijk een vrij zacht metaal, waardoor deze gecombineerd moet worden met andere metalen om een bewerkbaar materiaal te maken. De ‘925’ staat voor het percentage puur zilver dat in deze ring verwerkt is. De ring bestaat dus voor 7,5% uit andere metalen. Doordat de ring toch relatief zacht is, is deze iets bij te buigen zodat deze perfect om uw vinger past. U hoeft zich bij deze ring dus geen zorgen te maken over de ringmaat. Er is slechts één ringmaat beschikbaar en die maat past om bijna elke vinger. Niet alleen dat, maar de ring vormt zich ook naar uw vinger, waardoor deze ook nog eens zeer comfortabel is om te dragen.
En de ring is niet volledig rond. Waar bijna elke ring volledig rondloopt, is deze ring net even anders doordat de cirkel niet sluit waardoor er twee uiteinden ontstaan. Beide uiteinden zijn voorzien van een beeldschoon Swarovski kristal en verschillen iets in grootte en kleur. Zo is het grotere Swarovski kristal voorzien van een donkerblauwe kleur en het kleinere Swarovski kristal voorzien van een heldere blauwe kleur. Deze prachtige rijke kleuren zorgen samen voor een mooi contrast, maar vormen ook een geheel dat u maar wat graag om uw vinger zult dragen.
Deze beeldschone Piruli ring van Spark Jewelry is verkrijgbaar op onze webshop en is vooral voor luxere aangelegenheden een absolute must. Een simpel zwart afkledend jurkje, gecombineerd met deze stijlvolle kleurrijke ring en u doet voor niemand onder. Wilt u opvallen, vrienden en familie jaloers maken? Schaf dan deze stijlvolle, luxueuze Piruli ring van Spark Jewelry aan. Niet alleen heeft deze een luxueuze uitstraling, maar deze ring is ook nog eens zeer scherp geprijsd.

De ring is ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren, zodat u die ring kan kopen die het beste bij uw persoonlijke stijl en kleur aansluit. Neem snel een kijkje bij het volledige assortiment om de ringen, kettingen, armbanden, horloges en ook oorbellen te bekijken. Verwen uzelf vandaag nog met de sieraden van Spark Jewelry.

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss