Sorteer op

KERST SPECIALS VAN NAMES4EVER!

SELECTIE KERSTSPECIALS VAN NAMES4EVER 

Omdat iedereen wel weet dat de kerstdagen duur kunnen uitvallen, heeft Names4ever een selectie gemaakt van sieraden met kortingen van 20% oplopend tot zelfs wel 40%! Deze sieraden, die allemaal gepersonaliseerd kunnen worden, zijn extra leuk als kerstcadeau. En op deze manier weet je zeker dat je voor de aller scherpste prijs slaagt. 

KERST BETEKENT CADEAUTJES BETEKENT NAMES4EVER 

Krijg je net als wij een warm gevoel wanneer je denkt aan Kerst? Want Kerst betekent voor veel mensen: Het huis gezellig versierd, een kerstboom opgetuigd, kaarsjes aan en natuurlijk kerstcadeautjes onder de boom of in de sok. De meest bijzondere cadeautjes zijn vaak ook de kleinste cadeautjes, maar dan wel met een speciale betekenis. Names4ever heeft de meest persoonlijke cadeautjes om te geven.

GEPERSONALISEERDE SIERADEN 

Wie Names4ever zegt, zegt gepersonaliseerde sieraden. Maar wat zijn dat eigenlijk? Kort gezegd zijn dat sieraden die op verzoek van de klant zijn gegraveerd. En dat kan met één of meerdere namen zijn, maar ook met één of meerdere datums of met een familiewapen, een monogram, een logo, een stukje tekst, een vingerafdruk, een pootafdruk of een foto. Door zo’n gravure wordt een sieraad ineens iets heel persoonlijks.

ALLES OP TIJD IN HUIS? 

Wil je er zeker van zijn dat jij al je kerstsieraden gegraveerd en wel op tijd in huis hebt? Wacht dan niet langer en bestel ze nu!

 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss