Sorteer op

DE MOOISTE TITANIUM TROUWRINGEN
Deze titanium trouwringen zijn uitermate geschikt om de bezegeling van uw relatie te vieren. Ze zijn gemaakt van titanium dat sterker is dan goud en bijzonder licht is in gewicht. Ook is titanium corrosiebestendig en 100% hypoallergeen, waardoor bijna iedereen ze kan dragen. Deze titanium trouwringen zijn daardoor bijzonder geschikt als symbool van de liefde. Ook zijn sommige van deze bijzondere trouwringen versierd met een schitterende briljant (een ronde diamant met een briljante slijpvorm) waardoor deze toch al beeldschone trouwringen zo mogelijk nog mooier worden.

EEN IJZERSTERK AANBOD: TITANIUM TROUWRINGEN
De titanium trouwringen die u op deze pagina ziet en kunt shoppen, zijn exclusief gemaakt van titanium van de allerbeste kwaliteit en ook de ontwerpen zijn door enkel de beste designers samengesteld. Zo gaan we bij de titanium trouwringen niet voor kwantiteit (het aanbod beslaat slechts 12 setjes) maar juist voor kwaliteit (het aanbod beslaat maar liefst 12 setjes beeldschoon vormgegeven trouwringen van titanium). Denk hierbij aan een brede matte ringen set van titanium, waarbij de dames ring aan de voorzijde is voorzien van maar liefst negen kleurloze briljanten die mooi glinsteren en die in een vierkant geplaatst zijn. Of juist een gepolijste titanium trouwringen set met dieper gelegen lijn ter decoratie. Bij juwelier It’s Beautiful hebt u de keuze uit maar liefst 12 unieke setjes trouwringen van titanium van enkel de allerbeste kwaliteit. Dus neem snel een kijkje en kies vandaag nog het setje dat helemaal past bij u en uw partner!

GEGRAVEERDE TITANIUM TROUWRINGEN
Alle trouwringen van titanium worden op uw verzoek voorzien van een persoonlijke gravering. Het is uw trouwdag, jullie trouwringen en deze moeten voorzien zijn van een gravering waar jullie de rest van jullie leven mee willen rondlopen. Deze gravering kan vele vormen aannemen. De gravering kan bestaan uit jullie namen met of zonder de trouwdatum of juist de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Of toch liever een zin van betekenis? Een zin die voor jullie beiden heel veel betekent of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Maak het echt persoonlijk. De gravering wordt veelal geplaatst aan de binnenzijde en is dus ook echt alleen voor u en uw partner. Bestel vandaag nog een setje titanium trouwringen en laat deze voorzien van een persoonlijke graveertekst.

TITANIUM TROUWRINGEN MET SERVICE VOOR IEDEREEN
Of u nu op zoek bent naar een titanium trouwringen setje voor u en uw partner of juist een huwelijkscadeau wil kopen voor bijvoorbeeld uw beste vriend; bij juwelier It’s Beautiful bent u aan het juiste adres voor al uw sieradenwensen in combinatie met de beste service. Zo zijn al onze producten voorzien van een mooie productfoto zodat u meteen een goede indruk krijgt van hoe het sieraad eruit ziet, met daarbij een duidelijke producttekst waarin u alles terugleest dat u maar zult willen weten over het sieraad. En staat die informatie waar u naar op zoek bent er toch niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail. Op werkdagen tussen 08.00u en 16.00u reageren wij al binnen een uur en we komen altijd met een inhoudelijk antwoord dat u ook echt vooruit helpt. Het is ook mogelijk om telefonisch te woord gestaan te worden middels het belverzoek, dat u via de e-mail in kunt dienen. Voorzie uw belverzoek van uw telefoonnummer, uw vraag en (indien u al een bestelling hebt geplaatst) uw order nummer. Wij bellen u dan z.s.m. terug nadat we ons hebben ingelezen in uw vraagstuk. Met onze smart checkout plaatst u uw bestelling razendsnel en onze professionele inpakkers zorgen ervoor dat het openmaken van uw bestelling als een waar feestje zal voelen! Bestel vandaag nog een sieraad naar keuze en ervaar het zelf! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss