per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 61 resultaten
  • 1
  • 2

DE MOOISTE CARBON TROUWRINGEN
Deze beeldschone trouwringen zijn gemaakt van 9 karaat met carbon en stuk voor stuk voorzien van een stijlvol ontwerp dat zeker niet snel zal gaan vervelen. Sommige van deze stijlvolle ringen zijn versierd met één of meer stralende briljanten (een ronde diamant met een briljante slijpvorm) waardoor ze nog mooier worden. Deze beeldschone en unieke trouwringen van 9 karaat met zwart carbon zijn tijdloos en zullen de liefde die u en uw partner samen delen op een bijzondere manier symboliseren.

CARBON TROUWRINGEN MET GRAVERING
Alle trouwringen van zwart carbon worden op uw verzoek voorzien van een persoonlijke gravering. Het is uw trouwdag, jullie trouwringen en deze moeten voorzien zijn van een gravering waar jullie de rest van jullie leven mee willen rondlopen. Deze gravering kan vele vormen aannemen. De gravering kan bestaan uit jullie namen met of zonder de trouwdatum of juist de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Of toch liever een zin van betekenis? Een zin die voor jullie beiden heel veel betekent of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Maak het echt persoonlijk. De gravering wordt veelal geplaatst aan de binnenzijde en is dus ook echt alleen voor u en uw partner. Bestel vandaag nog een setje bicolor trouwringen en laat deze voorzien van een persoonlijke graveertekst.

CARBON ALS MATERIAAL
Op deze pagina treft u tal van unieke carbon trouwringen en zwarte trouwringen sets. Carbon is een materiaal dat u niet vaak tegen komt in de sieradenbranche, maar dat bijzonder mooi en bewerkelijk is. Carbon, of koolstofvezel, is hetzelfde materiaal waar ook een diamant uit bestaat. Koolstofvezel is een materiaal dat bestaat uit extreem dunne vezels van koolstof. Deze vezels hebben een dikte van tussen de 5 tot 10 micrometer. Carbon heeft als eigenschap dat deze niet oxideert wanneer deze wordt blootgesteld aan de invloeden van water en zuurstof. Het materiaal heeft een lagere dichtheid dan staal, waardoor het ook een stuk lichter is, met een grote treksterkte en lage uitzettingscoëfficiënt waardoor dit materiaal zeer geschikt is voor toepassingen in onder meer luchtvaart-, auto-industrie- en sportmaterialen. En nu dus ook in sieraden! Carbon wordt vaak gebruikt in combinatie met witgoudkleurig 9 karaat en de twee materialen, licht en donker, vormen samen een mooi contrast.

DE BESTE SERVICE BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Voor de mooiste trouwringen van carbon met de allerbeste kwaliteit shopt u bij juwelier It’s Beautiful en ook voor de beste service kunt u bij ons terecht. Wij voorzien alle carbon trouwringen van een duidelijke producttekst met scherpe productfoto’s zodat u meteen een duidelijk beeld hebt van wat u koopt. Verder maken wij gebruik van een smart checkout waardoor u met slechts een paar keer klikken uw bestelling plaatst, betaald met de betaalmethode van uw voorkeur en uw bestelling laat bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Uw bestelling betalen met iDeal en laten bezorgen door PostNL of juist betalen met PayPal en uw bestelling ’s avonds thuis laten bezorgen? Bij juwelier It’s Beautiful hebt u de mogelijkheden tot uw beschikking om te bestellen wat u wil, hoe u dat wilt en om uw bestelling te laten bezorgen zoals u dat wenst. Zo bent u verzekerd van een fijne shopervaring, zodat niks het bemachtigen van de mooiste set carbon trouwringen nog in de weg mag staan. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss