Sorteer op

DE MOOISTE TROUWRINGEN VAN STAAL
Staal is een mooi doch robuust en vooral ook zeer stevig materiaal dat al langere tijd gebruikt wordt voor tal van doeleinden. Het is een vrij gemakkelijk te vervaardigen materiaal, waardoor het geen extreem hoge waarde heeft en dus niet gezien wordt als edelmetaal (zoals dat bij zilver en goud wel het geval is) maar dat nog steeds prima geschikt is voor gebruik in sieraden. Omdat sieraden sinds oudsher enkel van edelmetalen gemaakt werden, zijn de stalen sieraden nog steeds vrij nieuw en daardoor juist superleuk! De sieraden van staal hebben veelal een neutrale uitstraling, maar zijn dankzij het materiaal gebruik ook gemakkelijk te voorzien van een ander gekleurde coating voor meer ontwerp opties voor de designers. Neem snel een kijkje bij het assortiment en laat u verrassen door het mooie gebruik van edelstaal in combinatie met andere metalen.

STIJLVOL ONTWORPEN TROUWRINGEN VAN STAAL
Het aanbod van stalen trouwringen is niet gering, met meer dan 8 trouwringen en trouwringen setjes van zilver, en zit boordevol met mooi ontworpen trouwringen die al dan niet zijn voorzien van meerdere zirkonia’s of zelfs diamanten. Het beeldschone assortiment bestaat uit onder andere: een setje edelstalen trouwringen met gouden rand voor een mooi contrast, waarbij de dames ring is voorzien van meerdere glinsterende briljanten, een setje gepolijste stalen trouwringen met een matte gouden strook eroverheen of bijvoorbeeld een matte stalen trouwringen set met twee slanke gouden lijnen ter decoratie. En dit is nog maar een greep uit het mooie assortiment van beschikbare zilveren trouwringen. Neem dus vooral een kijkje op deze pagina en shop één van de vele mooie setjes stalen trouwringen.

GEGRAVEERDE TROUWRINGEN VAN STAAL
Alle trouwringen van staal worden op uw verzoek voorzien van een persoonlijke gravering. Het is uw trouwdag, jullie trouwringen en deze moeten voorzien zijn van een gravering waar jullie de rest van jullie leven mee willen rondlopen. Deze gravering kan vele vormen aannemen. De gravering kan bestaan uit jullie namen met of zonder de trouwdatum of juist de datum waarop jullie elkaar hebben leren kennen. Of toch liever een zin van betekenis? Een zin die voor jullie beiden heel veel betekent of iets dat jullie vaak tegen elkaar zeggen. Maak het echt persoonlijk. De gravering wordt veelal geplaatst aan de binnenzijde en is dus ook echt alleen voor u en uw partner. Bestel vandaag nog een setje trouwringen van staal met goud en laat deze voorzien van een persoonlijke graveertekst.

STALEN TROUWRINGEN MET EEN IJZERSTERKE SERVICE
Zilver en goud zijn van nature vrij zachte materialen en worden daarom vermengd met andere metalen om het zo bewerkbaar te maken. Bij staal is dit geen probleem. Trouwringen van staal zijn gewoon gemaakt van staal en zijn (letterlijk) ijzersterk. Net als onze service! Bij juwelier It’s Beautiful shopt u de mooiste trouwringen van staal met goud tegen de scherpste prijzen en laat u deze voorzien van een gravering door professionele graveerders. We pakken uw bestelling mooi voor u in en verzenden deze op de door u aangegeven wijze zodat u uw bestelling kunt laten bezorgen waar en wanneer u dat wenst. Bestel vandaag nog een setje trouwringen van staal en laat u verrassen door de ijzersterke kwaliteit! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss