DE MOOISTE COOL WATCH KINDERHORLOGES
Op deze pagina shopt u de mooiste Cool Watch horloges speciaal voor kids! Cool Watch is een horlogemerk dat oorspronkelijk deel uitmaakte van Prisma, maar dat later steeds meer en meer een volledig op eigen benen staand merk werd door het grote succes. Toch verdwijnen de Cool Watch horloges steeds meer en meer uit het straatbeeld, wat jammer is omdat deze vaak kleurrijke horloges super leuk zijn voor de kleintjes. Bij juwelier It’s Beautiful shopt u deze kleurrijke doch stijlvolle kinderhorloges nog altijd met hetzelfde gemak. De horloges zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met een fijne afwerking die niet zou misstaan bij een duurder horloge voor volwassenen. De kinderhorloges van Cool Watch zijn met de grootste zorg samengesteld en afgewerkt om zo een zo groot mogelijke groep kinderen en zelfs tieners aan te spreken. Op deze pagina shopt u het volledige aanbod Cool Watch kinderhorloges van iets meer dan 20 unieke horloges. Toch kent elk van deze 20 kinderhorloges een zodanig indrukwekkend ontwerp, dat wij er zeker van zijn dat er voor iedere jongen en ieder meisje wel een passend Prisma kinderhorloge tussen zit.

STIJLVOL ONTWORPEN COOL WATCH KINDERHORLOGES
De horloges van Cool Watch zijn exclusief verkrijgbaar voor kinderen en de ontwerpers hebben dus alles op alles gezet om een aanbod samen te stellen dat vooral de kleintjes enorm zal aanspreken. Opvallende ontwerpen en kleuren, gecombineerd met een analoge of juist digitale tijdsweergave en altijd met een mooi afgewerkt design waar zelfs u als (groot)ouder of favoriete oom of tante niet op uitgekeken zal raken. Denk hierbij aan een lichtblauw horloge met een siliconen omhulsel voor de kast en een volledig siliconen horlogeband, met een speelse digitale tijdsweergave waar uw kind of neefje of nichtje met het grootste gemak de tijd op zal aflezen. Daarbij geeft het horloge zelfs de dag en datum weer en zit er een alarm en stopwatch functie op om lekker mee te experimenteren. Toch liever een iets minder opvallend ontwerp? Wat denkt u van een digitaal horloge met een ronde kast, speciaal ontworpen voor meisjes, met een rood-roze siliconen horlogeband? Ook dit horloge is voorzien van meerdere functies waar uw dochter (of zoon) mee kan experimenteren en vol trots kan laten zien aan haar (zijn) vriendjes op het schoolplein. Naast tal van digitale horloges zijn er natuurlijk ook meerdere analoge Cool Watch kinderhorloges, zoals een horloge met een edelstalen kast die voorzien is van een roségoudkleurige coating en een bruin leren horlogeband met een handige gespsluiting. Zelfs de wijzerplaat is voorzien van een roségoudkleurige coating, met zowel cijfers alsook kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren als tijdsaanduidingen. Niet alleen dat, maar de kast is zelfs voorzien van een klein hangertje met een kleurloze zirkonia die mooi glinstert! Een accessoire waar geen kind / tiener omheen kan. En zo zijn er natuurlijk nog meer stijlvol ontworpen kinderhorloges van Cool Watch, maar daarvoor laten we u graag zelf kijken bij het volledige aanbod zoals u dat op deze pagina ziet.

Shop vandaag nog een beeldschoon Cool Watch kinderhorloge en laat u verrassen door de kwaliteit van het horloge en de service! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss