Pasen en Lente

Lente – een nieuw begin

Wanneer de winter achter ons ligt, weten we dat met de lente een nieuw begin wordt aangekondigd. In de natuur zie je allerlei voorjaarsbloemen, die vanuit hun knolletje en bolletje zich ontwikkelen van kleine spruit tot vrolijk gekleurde voorjaarsbloem. En ook de bomen krijgen langzaam maar zeker meer kleur, maar dan wel in 50 tinten groen! De dagen gaan lengen, de temperatuur stijgt en het humeur van veel mensen wordt een stuk beter dan tijdens de winter.

Pasen = Lente

In de lente wordt ook Pasen gevierd. En of dat nu voor jou betekent dat je naar de kerk gaat of dat je een familiebrunch organiseert, dat is aan jou. Bij veel mensen begint de zin naar verandering ook de kop op te steken. Hoe zich dat uit? Nou, wat dacht je van nieuwe kleren en nieuwe bijpassende sieraden? En wanneer je zoiets niet voor jezelf wilt aanschaffen, dan is het misschien een leuk cadeau idee voor iemand die de Heilige Communie viert.

Last van sieraden kriebels - It's Beautiful juwelierLast van sieraden kriebels - Juwelier It's Beautiful

Wat zijn geschikte kindersieraden?

Wanneer je sieraden cadeau wilt doen aan iemand die communie viert, dan kun je denken aan oorbellen met een konijntje, kuikentje, maar ook een schaapje, gekleurde Paas ei oorbellen of klein kruisje is daarvoor geschikt. Het ligt ook een beetje aan het kind zelf en welke sieraden het kind normaal gesproken draagt. Uiteraard kun je ook kiezen voor een gepersonaliseerd armbandje, dat je laat voorzien van een lieve, leuke, grappige of gewoonweg onvergetelijke gravering. Ook met een hangertje kun je verschillende kanten op. Zo kun je gaan voor alleen een hangertje, maar ook voor een hangertje inclusief een ketting en/of armband. Of je kiest een leuke ring. Er is van alles mogelijk. Het ligt aan het bedrag dat je eraan wilt uitgeven, aan de uitstraling die het sieraad moet hebben en uit welke materialen je het sieraad moet bestaan.

Aan welke sieraden en accessoires kun je denken bij de lente?

Oorbellen en armbanden schieten, net als kettinkjes met een hangertje direct te binnen. Maar wat dacht je van een zonnebril? Want met het lengen van de dagen, krijg je ook meer te maken met zonneschijn. Maar een zonnebril is meer dan alleen bescherming tegen (fel) zonlicht: het is ook een belangrijke accessoire, waarmee je je look helemaal compleet mee kunt maken. En wat dacht je van een teenring? Perfect voor een vintage look. Natuurlijk kun je daar ook je andere sieraden op aanpassen. Je kunt je sieraden allemaal van hetzelfde materiaal aanschaffen, zoals goud of zilver. En wanneer je je horloge daar ook op aanpast, kun je door het veranderen van je accessoires je complete look aanpassen.

Nieuw voorjaar – nieuw oorbelgaatje erbij

Soms heb je aan één oorbel gewoon niet genoeg. Wil je een beetje meer? Denk dan eens aan het laten schieten van een extra oorbelgaatje. Kies voor leuke schietoorbellen met bijvoorbeeld je eigen geboortesteen erin. Wil je niet constant extra oorbellen dragen? Dan kun je er ook voor kiezen om earcuffs te dragen. Bij Juwelier It’s Beautiful kun je ook kiezen voor een complete earparty. Dan ben je in één keer klaar!

Lente anno 2023

Wil je zeker weten dat je sieraden dit jaar passen binnen het nieuwe modebeeld? Lees dan ons blog over: Voorjaartrends 2023. Hierin kun je lezen, dat je met parels altijd goed zit, maar ook met chunky armbanden, fluwelen chokers, of een nieuwe tas.

De mogelijkheden om een sieraad te personaliseren

De ontwikkeling van nieuwe graveer technieken staat niet stil. Sterker nog: Er worden steeds nieuwe toepassingen en manieren bedacht, ontdekt en ontwikkelt. De meeste mensen kennen wel de methode om een naam met datum te laten graveren, zoals in een relatie ring. Maar tegenwoordig kun je ook al een foto, lijntekening, vingerafdruk, pootafdruk en handgeschreven tekst laten graveren op een hangertje, een naamplaatje, armbandje of hangertje.

Hoe maak ik van mijn dagelijkse kantoor outfit eenvoudig een uitgaans outfit?

Voor sommigen onder ons is het lastig om verschillende soorten afspraken op dezelfde dag te combineren. Want wat moet je, kun je, doen wanneer je overdag moet werken op kantoor en je diezelfde avond uitgaat? Vooral wanneer je geen gelegenheid meer hebt om naar huis te gaan en je niet een complete koffer wilt hoeven meenemen, kan dat een hele uitdaging zijn. Denk er dan eens aan om een topje mee te nemen, dat je kunt dragen in plaats van je blouse. En natuurlijk sieraden, die een uitbundiger uitstraling hebben dan de sieraden die je overdag draagt. Even andere schoenen erbij, je make-up iets sterker aanzetten, beetje parfum op en klaar! En voor de heren: Gooi dat gilet uit, doe je stropdas af, een stoere armband om en andere schoenen aan. Even een kam door je haar en een extra pufje bodyspray en klaar.

Juwelier It’s Beautiful – voor een nieuw begin, of het uitbreiden van uw persoonlijke collectie

Bij Juwelier It’s Beautiful kunt u terecht voor veel verschillende merken, uitstralingen, materialen en mode items. En heb je extra inspiratie nodig? Shop lekker online, in je eigen huis, op school of op kantoor en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

 


Geschreven op 7 april 2023 | Door Charmaine

 

Lees hier alle blogs en de laatste nieuwtjes

Sorteer op
© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss