DE MOOISTE SIERADEN VAN NEW BLING ZILVER
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren sieraden van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze sieraden hebben stuk voor stuk een fris en (vaak) neutraal ontwerp waardoor de sieraden zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, maar ook met andere sieraden. Zo kunt u de New Bling zilveren sieraden gemakkelijk combineren met de sieraden die u al hebt. De zilveren sieraden van New Bling zijn tevens te verkrijgen in diverse varianten met bijvoorbeeld een goudkleurige coating of juist een roségoudkleurige coating, zodat u alsnog wat kleur aan uw sieraden collectie kunt toevoegen. Deze groep beeldschone sieraden bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen en ringen die allemaal gemaakt zijn van de allerbeste kwaliteit zilver.

NEW BLING ZILVEREN SIERADEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De sieraden van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze sieraden gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen die voorzien zijn van een goudkleurige coating of een roségoudkleurige coating voor een wel heel luxueuze uitstraling, met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s, met of zonder goudkleurige coating; alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Zilver is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Zilveren sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘925’, zodat u zeker weet dat uw zilveren sieraad van de allerbeste kwaliteit is.

SCHERP GEPRIJSDE ZILVEREN NEW BLING SIERADEN
De sieraden van New Bling zijn niet alleen zeer mooi en tijdloos ontworpen, maar ze zijn ook nog eens ontzettende betaalbaar! Deze sieraden zijn dus gemaakt van zilver en op een slimme manier ontworpen waardoor u de allerbeste kwaliteit geniet met een zeer scherpe prijs. Zo schaft u voordelig een echt zilveren sieraad (met of zonder goudkleurige of roségoudkleurige coating, aan dat u met veel plezier zult willen dragen. Niet alleen dat, maar de zilveren sieraden van New Bling zijn dankzij de scherpe prijs ook nog eens zeer leuk als cadeau. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in zodat u verzekerd bent van een cadeau dat even leuk is om te geven als om te krijgen!

ZILVEREN NEW BLING SIERADEN MET IT’S BEAUTIFUL SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful maakt u gebruik van de allerbeste service en de nieuwste ontwikkelen op webshop gebied. Zo maken wij gebruik van een smart checkout, waardoor uw gegevens zich als vanzelf invullen dankzij de cookies die al in uw browser aanwezig zijn, en rekent u met slechts een paar keer klikken al af. Vervolgens kiest u voor de verzendmethode van uw voorkeur en laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst! Bestel vandaag nog een beeldschoon zilveren sieraad van New Bling bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door de kwaliteit van het sieraad en de service! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss