DE MOOISTE NEW BLING KETTINGEN VAN GOUD
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste gouden kettingen van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze kettingen hebben stuk voor stuk een modern en opvallend ontwerp waardoor u deze sieraden gemakkelijk draagt als statement pieces. Het nadeel is wel dat u deze sieraden hierdoor minder goed combineert met andere, maar het voordeel is dat u daar geen reden toe zult zien! Zo kunt u de New Bling gouden kettingen comfortabel solitair dragen zonder dat u het gevoel hebt dat u niet genoeg sieraden om hebt. De kettingen van New Bling bestaan veelal uit meerdere slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten, met aan de voorkant een decoratie in de vorm van een plaatje. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven gouden kettingen van New Bling.

STIJLVOL ONTWORPEN NEW BLING GOUDEN KETTINGEN
Op deze pagina treft u enkel de mooiste gouden kettingen van New Bling, die stuk voor stuk zijn gemaakt van goud van de allerbeste kwaliteit en die zijn ontworpen door de ervaren designers van New Bling. Deze kettingen bestaan veelal uit slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten en die samen een stijlvol geheel vormen, met aan de voorkant een mooie hanger. Deze hanger verschilt per ketting en kan bestaan uit een rond plaatje met meerdere kleine en grote zirkonia’s, een Infinity teken met zirkonia’s, een langwerpige parel hanger en een zilveren hanger met een blauwe zirkonia die mooi glinstert en meer! Alle gouden kettingen van New Bling zijn voorzien van een handige karabijnsluiting, waardoor u deze gemakkelijk om- en afdoet. Deze kettingen zijn altijd voorzien van een fijne afwerking en zijn exclusief gemaakt van de allerbeste materialen.

NEW BLING GOUDEN KETTINGEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De kettingen van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze kettingen gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s; alle kettingen zijn gemaakt van 14 karaats goud en bestaan voor 58,5% uit puur goud en voor 41,5% uit andere metalen. Goud is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Gouden sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘585’, zodat u zeker weet dat uw gouden ketting van de allerbeste kwaliteit is.

NEW BLING GOUDEN KETTINGEN ALS CADEAU
Dankzij de zeer scherpe prijs en de vele leuke ontwerpen die stijlvol genoeg zijn om individueel te dragen, maar ook neutraal genoeg qua ontwerp om gemakkelijk te combineren met meerdere andere sieraden, zijn de New Bling gouden kettingen bijzonder leuk als cadeau. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in en met onze inpakservice kiest u zelf de kleur van het inpakpapier en misschien wel een sieradendoosje!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss