Sorteer op
 • Hanger met Quartz en Aquamarijn Geode Druzy Edelstenen van Sujasa
  Hanger met Quartz en Aquamarijn Geode Druzy Edelstenen van Sujasa

  Deze hanger is afkomstig van het merk Sujasa; een jong en fris merk dat enkel werkt met de mooiste en beste natuurlijke edelstenen. Deze hanger is gemaakt van messing van de allerbeste kwaliteit met een goudkleurig laagje waardoor…

  € 49,95
 • Hanger met Oranje Quartz Edelsteen van Sujasa
  Hanger met Oranje Quartz Edelsteen van Sujasa

  Deze hanger is afkomstig van het merk Sujasa; een jong en fris merk dat enkel werkt met de mooiste en beste natuurlijke edelstenen. Deze hanger is gemaakt van messing van de allerbeste kwaliteit met een goudkleurig laagje waardoor…

  € 39,95
 • Hanger met Groene Geode Druzy Edelsteen van Sujasa
  Hanger met Groene Geode Druzy Edelsteen van Sujasa

  Deze hanger is afkomstig van het merk Sujasa; een jong en fris merk dat enkel werkt met de mooiste en beste natuurlijke edelstenen. Deze hanger is gemaakt van messing van de allerbeste kwaliteit, met een goudkleurig laagje…

  € 49,95

DE MOOISTE SUJASA KETTINGEN
Een werkelijk uniek sieraad. Dat is niet zomaar iets. Dat is iets om te koesteren en waarderen. Tegelijkertijd is het niet iets dat gemakkelijk te bewerkstelligen is. Sieraden worden vaak massaal geproduceerd, waardoor er van elk sieraad minstens 99 identieke zijn. Veel sieraden kunnen achteraf worden gepersonaliseerd door er bijvoorbeeld een gravering in te laten plaatsen. Maar een werkelijk uniek sieraad voegt misschien toch net even dat beetje extra toe. De kettingen van Sujasa zijn werkelijk uniek. Dit komt door de unieke gemstones.

SUJASA KETTINGEN MET GEMSTONES
De gemstones van de Sujasa sieraden zijn natuurlijk producten, waardoor elke gemstone net weer even anders is dan de rest. Ze kunnen dezelfde kleur en/of grotendeels dezelfde vorm hebben, maar elke individuele gemstone is uniek dankzij bijvoorbeeld een structuur die anders is dan de rest of een andere rand. Daarbij zijn de gemstones aan de buitenkant bedekt met goudkleurige messing, waardoor ook dit een unieke vorm aanneemt die bij geen enkel sieraad hetzelfde zal zijn. Deze Sujasa kettingen zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen die alle drie iemand anders zullen aanspreken en die alle drie tot de verbeelding spreken. Doordat de sieraden uniek zijn, zijn deze ook bijzonder leuk als cadeau!

SUJASA KETTINGEN ALS CADEAU
De Sujasa kettingen zijn dus uniek, zowel qua ontwerp, maar vooral ook qua materiaal. Dankzij de unieke natuurlijke gemstones gecombineerd met beeldschone messing met een goudkleurige coating bent u verzekerd van een uniek cadeau dat u maar wat graag zult willen geven. Daarnaast pakken wij uw bestelling graag feestelijk voor u in, zodat het al een feestje is, zelfs nog voordat de begiftigde het cadeautje heeft uitgepakt. Verras uw geliefde, een goede vriend of een geliefd familielid met een beeldschone ketting van dit unieke merk.

EEN FRIS ONTWORPEN MERK; SUJASA
Het merk Sujasa is in 2018 opgezet en is daarmee nog een jong merk, maar wel één die een frisse wind door de sieradenbranche liet waaien. De sieraden hebben frisse ontwerpen die vernieuwend aanvoelen en dankzij de unieke natuurlijke gemstones hebben de sieraden allemaal een unieke kwaliteit, zelfs als ze verder grotendeels hetzelfde ontwerp hebben. Dankzij het gebruik van messing, wat niet vaak voorkomt bij sieradenmerken, blijft de prijs scherp terwijl u niks inlevert op kwaliteit en design. En dankzij de goudkleurige coating krijgen de Sujasa kettingen al snel een luxueus ogend ontwerp waar u niet snel op uitgekeken zult raken. Gecombineerd met het bestelgemak dat u op onze webshop zult ervaren worden de kettingen van Sujasa een echte must have voor de sieraden fan.

SUJASA KETTINGEN; SNEL BESTELD
De kettingen Sujasa besteld u snel en zonder enige moeite dankzij de smart checkout van onze payment provider Klarna. Zo vult u uw gegevens razendsnel in en kiest u zonder moeite de betaalmethode van uw voorkeur, alvorens de verzendwijze te selecteren. U hebt bij ons keuze uit een reeks uiteenlopende betaalmogelijkheden en verzendmethodes. Kies voor Klarna achteraf betalen en laat uw bestelling ’s avonds bij u thuis bezorgen, of betaal via PayPal en laat uw bestelling afleveren bij een afhaalpunt zodat u uw bestelling kunt ophalen wanneer het u uitkomt. Ga naar www.its-beautiful.nl en ervaar vandaag zelf nog het optimale bestelgemak bij het uitkiezen van uw Sujasa ketting. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss