DE MOOISTE SIERADEN VAN NEW BLING GOLD
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste gouden sieraden van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardig goud vallen deze sieraden goed op en kunt u deze uitstekend als statement sieraden dragen en hierdoor goed opvallen. Is de spotlight voor u? Draag dan deze gouden sieraden van New Bling en u staat voor u het weet in de belangstelling. Vaak dragen we neutraal gekleurde sieraden zoals staal of zilver. Deze materialen lenen zich voor een uiteenlopend aanbod van sieraden en zijn zeer geschikt als mix & match sieraden, maar het is juist hierdoor dat ze ook nooit echt in het oog springen en goed opvallen. Daar zult u bij deze gouden sieraden van New Bling geen last van hebben! Deze groep beeldschone sieraden bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen en ringen die allemaal gemaakt zijn van de allerbeste kwaliteit goud.

NEW BLING GOUDEN SIERADEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De sieraden van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze sieraden gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud, met een gepolijste afwerking en worden vaak voorzien van zirkonia’s die mooi glinsteren. Wel of geen zirkonia’s; alle sieraden op deze pagina zijn gemaakt van 14 karaats goud. Goud heeft in zijn puurste vorm een karaatgehalte van 24 karaat, maar in deze vorm te zacht om tot een mooi sieraad te maken. Om deze reden word het al sinds jaar en dag vermengd met andere metalen om zo tot een legering te komen die wel goed te bewerken is en waar dus wel mooie sieraden van gemaakt kunnen worden. Wanneer 24 karaat goud 100% is, dan staat 14 karaat goud voor 58,5%. Dit houdt dus in dat sieraden die gemaakt zijn van 14 karaats goud voor 58,5% bestaan uit puur goud en voor 41,5% bestaan uit andere metalen. Gouden sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘585’ (die dus staat voor het percentage van 58,5% puur goud waar het sieraad uit bestaat), zodat u zeker weet dat uw gouden sieraad van de allerbeste kwaliteit is.

SCHERP GEPRIJSDE GOUDEN NEW BLING SIERADEN
De sieraden van New Bling zijn niet alleen zeer mooi en tijdloos ontworpen, maar ze zijn ook nog eens ontzettende betaalbaar! Deze sieraden zijn dus gemaakt van goud en op een slimme manier ontworpen waardoor u de allerbeste kwaliteit van het duurste materiaal geniet met een zeer scherpe prijs. Zo schaft u voordelig een echt gouden sieraad aan dat u met veel plezier zult willen dragen. Niet alleen dat, maar de gouden sieraden van New Bling zijn dankzij de scherpe prijs ook nog eens zeer leuk als cadeau. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in zodat u verzekerd bent van een cadeau dat even leuk is om te geven als om te krijgen!

GOUDEN NEW BLING SIERADEN MET IT’S BEAUTIFUL SERVICE
Bij juwelier It’s Beautiful maakt u gebruik van de allerbeste service en de nieuwste ontwikkelen op webshop gebied. Zo maken wij gebruik van een smart checkout, waardoor uw gegevens zich als vanzelf invullen dankzij de cookies die al in uw browser aanwezig zijn, en rekent u met slechts een paar keer klikken al af. Vervolgens kiest u voor de verzendmethode van uw voorkeur en laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst! Bestel vandaag nog een beeldschoon gouden sieraad van New Bling bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door de kwaliteit van het sieraad en de service!

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss