Sorteer op

DE MOOISTE HEREN ACCESSOIRES
Voor de mooiste accessoires die speciaal zijn ontworpen voor heren, shopt u bij juwelier It’s Beautiful! Mannen accessoires zijn er in alle soorten en maten. Denk hierbij aan manchetknopen en dasspelden, maar ook tassen en portemonnees. Voor de meer zakelijke aangelegenheden bent u uiteraard op zoek naar stijlvolle manchetknopen en een elegante dasspeld, met daarbij een aktekoffer voor al uw documenten en een ruimtebesparende portemonnee met een modern ontwerp voor al uw pasjes. Terwijl u in uw vrije tijd juist op pad gaat met een fijne schoudertas of naar de sportschool gaat met een sporttas. Voor elke situatie hebben wij de accessoires voor de moderne man.

ALLE HEREN ACCESSOIRES
Bij ons shopt u met het grootste gemak de mooiste heren accessoires zoals armbanden, kettingen en horloges, want, laten we wel wezen, dat zijn eigenlijk ook accessoires. Toch hebben de mannen accessoires zoals deze op deze pagina te zien zijn toch een iets andere aard. Zo zijn deze accessoires niet per se sieraden te noemen, maar vormen ze, zoals wij het zien, toch een mooie en natuurlijke toevoeging op ons assortiment. Zo shopt u bij ons ook de mooiste dasspelden van edelstaal en beeldschone manchetknopen die niet zullen misstaan bij uw mooiste pak. Deze accessoires zijn allemaal van een uitmuntende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen.

HEREN ACCESSOIRES MET STERK DESIGN
De mannen accessoires die wij bieden kennen allemaal een zeer sterk ontwerp en zijn gemaakt edelstaal of zilver. Denk hierbij aan rechthoekige zilveren manchetknopen met een gediamanteerd oppervlak en een gepolijste rand die voor een mooi contrast zorgt, bolstaande manchetknopen met een modern ontwerp die gemaakt zijn van gerhodineerd zilver of bijvoorbeeld een edelstalen stropdas speld met goudkleurige randen. Daarnaast bieden wij ook meerdere beeldschone manchetknopen van edelstaal die afkomstig zijn van het wereldwijd bekende merk Tommy Hilfiger en die voorzien zijn van diverse elementen die passen bij het merk.

HEREN ACCESSOIRES ALS CADEAU
De heren accessoires kennen allemaal een tijdloos ontwerp waar geen man op uitgekeken zal raken en de accessoires zijn zodanig dat deze bij elk pak goed te zien zullen zijn. Zo springen de dasspelden natuurlijk meteen in het oog en vallen de manchetknopen goed op aan de mouwen. Hierdoor zijn deze heren accessoires ook bijzonder leuk als cadeau! Qua prijs zit er natuurlijk een groot verschil tussen de edelstalen accessoires en de zilveren accessoires, maar ze zijn de prijs allemaal meer dan waard en vormen altijd een mooi cadeau voor elke pak-dragende man. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag mooi voor u in met onze inpakservice, zodat u verzekerd bent van een mooi cadeau dat even leuk is om te geven als dat het is om te krijgen.

HEREN ACCESSOIRES BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Shopt vandaag nog de mooiste mannen accessoires bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door het mooie aanbod en de bijpassende uitmuntende service. Bij vragen helpen we u graag, dus neem gerust contact met ons op via de e-mail als er iets onduidelijk is. We hopen u spoedig aan een mooie heren accessoire te mogen helpen!
 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss