Sorteer op
Sorteer op

DE MOOISTE ZILVEREN HANGERS VOOR HEREN
Edelstaal is net iets te goedkoop en goud is net iets te duur? Dan is zilver de perfecte oplossing. Zilver is een zeer bewerkelijk edelmetaal dat zeer mooie resultaten oplevert en dat ook nog eens zeer betaalbaar is. We zullen onze sieraden van uitmuntende kwaliteit nooit als goedkoop bestempelen, maar we durven wel te zeggen dat onze zilveren hangers voor heren een goed koopje zijn. Deze hangers zijn er in alle vormen en maten. En dat is ook niet zo gek met een assortiment van meer dan 200 unieke hangers. De hangers op deze pagina zijn exclusief voor heren. Bent u op zoek naar een mooie zilveren hanger voor dames? Kijk dan op deze pagina.

UITEENLOPENDE ZILVEREN HANGERS VOOR HEREN
Omdat zilver zo’n bewerkelijk materiaal is, is het ook niet zo gek dat ons assortiment zilveren hangers voor heren zo groot is. Alle hangers op deze pagina van meer dan 200 zilveren hangers hebben een uniek ontwerp dat weer een heel ander persoon aan zal spreken. Zo is er een hanger in de vorm van een molen, met vier wieken, een hanger in de vorm van een schaats en zelfs een hanger in de vorm van een perkamentrol. Daarnaast zijn er ook de standaard vormen zoals een achthoek, een dog tag of zelfs een rondje. Toch zijn er, zelfs met deze standaard vormen, leuke variaties bedacht om elke hanger weer net even anders aan te laten voelen. Zo is er een dog tag onderin voorzien van een opengewerkt kruisje en is er een ronde hanger die voorzien is van een mat oppervlak, met een mooie contrasterende glanzende rand. Zo zit er voor iedere man wel een hanger naar wens tussen.

925 STERLING ZILVEREN HANGERS VOOR HEREN
Alle hangers op deze pagina zijn gemaakt van 925 sterling zilver, een mooi edelmetaal dat bewerkelijk genoeg is om tot mooie sieraden te vermaken. De 925 is ook terug te vinden op het sieraad zelf in de vorm van een klein merkje. Dit merkje is uw garantie dat het sieraad ook daadwerkelijk is gemaakt van zilver. De 925 staat voor het procentuele gehalte puur zilver dat in de samenstelling van de hanger is gebruikt. De 925 staat dus voor 92,5% puur zilver. In zijn puurste vorm is zilver te hard om tot een mooi sieraad te maken, waardoor edelsmeden het alweer lange tijd vermengen met andere metalen om het zo niet iets bewerkbaarder te maken. Deze verhouding is dus 92,5% puur zilver en 7,5% aan andere metalen.

EEN PERSOONLIJKE ZILVEREN HANGER
Naast de vele mooie ontwerpen die ons assortiment rijk is, is het ook nog eens mogelijk om veel van onze zilveren hangers voor heren te laten voorzien van een persoonlijke gravering. Zo bent u verzekerd van een persoonlijk en uniek sieraad, dat ook nog eens zeer leuk is als cadeau. Denk hierbij aan een (hele) korte tekst, een naam met datum of misschien zelfs een foto van een geliefde. Als een hanger gegraveerd kan worden, dan staat dit bij het product vermeld. Wenst u een hanger te laten graveren en staat bij de hanger niet aangegeven dat deze gegraveerd kan worden? Neem dan gerust contact met ons op via de e-mail en geef uw wensen aan ons door. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden en u van een passend advies voorzien. 

© 2008 - 2022 It’s Beautiful Online Juwelier: Shop online sieraden, horloges en meer | sitemap | rss