Sorteer op

DE MOOISTE NEW BLING ZILVEREN RINGEN
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren ringen van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze ringen hebben stuk voor stuk een fris en (vaak) neutraal ontwerp waardoor deze zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, maar ook met andere sieraden. Zo kunt u de New Bling zilveren ringen gemakkelijk combineren met de sieraden die u al hebt. De zilveren ringen van New Bling zijn tevens te verkrijgen in diverse varianten met bijvoorbeeld een goudkleurige coating of roségoudkleurige coating, zodat u alsnog wat kleur aan uw sieraden collectie kunt toevoegen. De ringen van New Bling bestaan veelal uit een slanke ring met aan de voorkant een leuke decoratie die voorzien is van gekleurde of kleurloze zirkonia’s. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven zilveren ringen van New Bling.

STIJLVOL ONTWORPEN NEW BLING RINGEN VAN ZILVER
Een zilveren ring met een Infinity teken als decoratie, waarbij dat Infinity teken ook nog eens bezet is met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren? Op deze pagina shopt u het! De zilveren ringen van New Bling zoals u die op deze pagina treft zijn allemaal gemaakt van (de naam zegt het al een beetje) 925 sterling zilver en dus van de allerbeste kwaliteit. Daarbij hebben de ontwerpers niet stilgezeten en tal van stijlvolle en glinsterende designs aangeleverd waardoor er voor iedere sieraden liefhebber wel een passende New Bling zilveren ring tussen zit. Denk hierbij aan een roségoudkleurige ring van zilver met aan de voorkant een rond plaatje dat langs de rand is voorzien van meerdere kleine zirkonia’s, met in het midden een grotere zirkonia ter decoratie of juist een zilveren ring met een zonvormig plaatje dat is voorzien van diverse kleurloze zirkonia’s, met in het midden een grotere blauwe zirkonia die er echt uit knalt. Verder treft u op deze pagina nog een beeldschone moderne ring van zilver, waarbij de twee (losse) uiteindes zijn voorzien van een kleurloze zirkonia. Lekker eigentijds en net even anders. Wel zo leuk!

ZILVEREN NEW BLING RINGEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De beeldschone ringen van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwering. Zo zijn deze ringen gemaakt van 925 sterling zilver van de allerbeste kwaliteit, met een gepolijste afwerking waardoor deze sieraden hun glans niet snel zullen verliezen. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen die zijn voorzien van een goudkleurige coating of een roségoudkleurige coating voor een wel heel luxueuze uitstraling, met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s, met of zonder goudkleurige coating; alle ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Zilver is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Zilveren sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘925’, zodat u zeker weet dat uw zilveren ringen setje van de allerbeste kwaliteit is!

Shop vandaag nog een beeldschone zilveren ring van New Bling en laat u verrassen door de uitmuntende kwaliteit! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss