Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

DE MOOISTE NAMES4EVER ZEGELRINGEN
Zegelringen zijn een soort ringen die alweer enige tijd geleden hun functie volledig hebben verloren. Oorspronkelijk werden zegelringen namelijk gebruikt door dames en heren van hoge komaf om hun vertrouwelijke brieven mee te verzegelen. Enkel zij hadden een zegelring met daarin hun persoonlijke familiewapen of ander kenmerk, zodat enkel zij hun vertrouwelijke brieven konden verzegelen. Werd dit door de bezorger of door wie dan ook losgehaald, dan was het onmogelijk om de brief op exact dezelfde wijze weer te verzegelen. Simpelweg omdat die enige manier veilig om de vinger zit van de dame of heer van wie de brief afkomstig is. Een heel elegante oplossing voor een probleem in die tijd, maar eentje die sindsdien helemaal niet meer aan de orde is. Toch is de zegelring er, gelukkig, nog altijd, al is het nu enkel als mode voorwerp zonder enige functionele waarde.

STIJLVOL ONTWORPEN ZEGELRINGEN
Names4ever is een sieradenmerk met een eigen atelier met tal van getalenteerde en ervaren edelsmeden, waar nagenoeg alle sieraden die de deur uitgaan speciaal voor de klant worden vervaardigd en worden voorzien van een persoonlijke gravering. Hetzelfde is nu waar bij de toch al beeldschone zegelring. De zegelring heeft een vrij rechttoe rechtaan ontwerp, met een slanke ringband die naar de voorkant toe breder wordt en aldaar is voorzien van een rond of ovaal vlak met daarop ruimte voor een te graveren tekst of boodschap. Toch is er, zelfs met dit ontwerp, meer dan genoeg ruimte voor variatie en creativiteit en daar maken de getalenteerde designers van Names4ever gretig gebruik van met zegelringen die voorzien kunnen worden van een vingerafdruk naar keuze, een initiaal gravering met tussen de twee en vier initialen of misschien wel een sterrenbeeld gravering. Zo zijn er verschillende mogelijkheden en kunt u kiezen voor het ontwerp dat het beste past bij uw wensen.

ZEGELRINGEN VAN ZILVER EN GOUD
Deze zegelringen van het merk Names4ever zijn dus verkrijgbaar met verschillende ontwerpen die allemaal verkrijgbaar zijn in het zilver of goud. De zilveren zegelringen worden gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, en de gouden zegelringen worden gemaakt van 14 karaats goud, de allerbeste kwaliteit goud. Daarbij worden deze zegelringen voorzien van een keurmerkje (925 voor de zilveren sieraden en 585 voor de 14 karaats gouden sieraden), zodat u er van verzekerd bent dat het sieraad dat u in handen hebt ook echt van de allerbeste kwaliteit is gemaakt.

SHOPPEN BIJ JUWELIER IT’S BEAUTIFUL
Bij juwelier It’s Beautiful shopt u dus de mooiste zegelringen van het merk Names4ever en laat u deze voorzien van een persoonlijke gravering, die speciaal voor u op de zegelring wordt aangebracht. Niet alleen dat, maar wij pakken elke bestelling feestelijk in en versturen deze volgens de door u aangegeven verzendmethode. Zo laat u uw bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wenst zodat u uw pakketje nooit hoeft te missen. Dankzij de mooie gravering bent u verzekerd van een persoonlijk en uniek sieraad waar u absoluut niet snel op uitgekeken zult raken. 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss