DE MOOISTE PRISMA UNISEX HORLOGES
Op deze pagina treft u zeer bijzondere Prisma horloges. Deze horloges zijn namelijk niet enkel geschikt voor dames of enkel geschikt voor heren, maar de horloges zijn geschikt voor zowel dames èn heren! Deze horloges zijn zodanig ontworpen dat ze gedragen kunnen worden door zowel dames en heren en hebben dan ook een mooie unisex stijl en uitstraling. Niet alleen dat, maar er zijn ook enkele Prisma Note horloges te verkrijgen. Deze Light Smartwatches zijn geen echte smartwatches, maar hebben wel een digitale functionaliteit in dat ze voorzien kunnen worden van een persoonlijk bericht of zelfs een foto of video, die u of de begiftigde (mocht u een Prisma Note horloge aan iemand cadeau geven) dan op de smartphone kan bekijken. Een super leuk en gemakkelijk in te stellen / aan te passen gimmick.

PRISMA UNISEX HORLOGES; DE GESCHIEDENIS
In 1948 begon men met, vanuit de wens om mooie horloges met een goede kwaliteit op de markt te brengen, het vervaardigen van het eerste Prisma horloge. De grondleggers van het merk wilden niets liever dan een horlogelijn opzetten met een goede kwaliteit die de diversiteit van de bevolking weerspiegelt en dat is dan ook precies wat ze hebben gedaan. Zo divers als de Nederlandse bevolking is, zo gevarieerd is ook het assortiment en met een horlogemerk dat innovatie, eerlijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan sluit dit stijlvolle merk zo mogelijk nog meer aan bij de Nederlandse cultuur.

STIJLVOL ONTWORPEN PRISMA UNISEX HORLOGES
De unisex horloges van Prisma moeten dus een grote en diverse groep individuen aanspreken die bestaat uit zowel dames en heren. Geen gemakkelijke opgave, maar wel eentje waar de ontwerpers zich voor hebben ingezet en waar ze, zoals wij het zien, succes hebben behaald. De horloges lopen qua ontwerp sterk uiteen, maar spreken in grote lijnen toch dames en heren aan. Denk hierbij aan een Prisma Note horloge met een goudkleurige horlogekast, een witte wijzerplaat en een warme rode horlogeband van kwalitatief hoogwaardig leer of juist een edelstalen horlogekast met een oranje coating en een bijpassende oranje silicone horlogeband. En wat te denken van een Prisma horloge met een zilverkleurige horlogekast en een witte wijzerplaat met zilverkleurige streepjes als tijdsaanduidingen en een cognac-kleurige horlogeband van nylon. Net even anders dan de rest, maar qua ontwerp en qua kleur nog altijd geschikt voor zowel dames en heren.

PRISMA UNISEX HORLOGES MET SERVICE
Naast meer dan 20 unieke unisex horloges van Prisma treft u bij juwelier It’s Beautiful ook een uitstekende service. Zo kunt u ons met elke vraag e-mailen (wij reageren op werkdagen tussen 08.30u en 16.00u al binnen een uur en vaak zelfs aanzienlijk sneller dan dat) en kunt u een terugbel verzoek indienen, waarbij wij u bellen op een tijd die voor beide partijen schikt om uw vraag met u door te spreken en u te voorzien van een geïnformeerd antwoord. Ook bieden wij nagenoeg elke wenselijke betaalmethode en verzendwijzer, zodat u uw bestelling plaatst, betaald en laat bezorgen zoals u dat wenst. Plaats vandaag nog een bestelling bij juwelier It’s Beautiful en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment en de uitstekende service! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss