DE MOOISTE NEW BLING ZILVEREN KETTINGEN
New Bling bestaat uit meerdere beeldschone zilveren en gouden sieraden en op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren kettingen van dit frisse merk vol met glinsterende zirkonia’s. Deze kettingen hebben stuk voor stuk een fris en (vaak) neutraal ontwerp waardoor deze zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, maar ook met andere sieraden. Zo kunt u de New Bling zilveren kettingen gemakkelijk combineren met de sieraden die u al hebt. De zilveren kettingen van New Bling zijn tevens te verkrijgen in diverse varianten met bijvoorbeeld een goudkleurige coating, zodat u alsnog wat kleur aan uw sieraden collectie kunt toevoegen. De kettingen van New Bling bestaan veelal uit meerdere slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten, met aan de voorkant een decoratie in de vorm van een plaatje. Zo hebt u de keuze uit een reeks leuk vormgegeven zilveren kettingen van New Bling.

STIJLVOL ONTWORPEN NEW BLING ZILVEREN KETTINGEN
Op deze pagina treft u enkel de mooiste zilveren kettingen van New Bling, die stuk voor stuk zijn gemaakt van zilver van de allerbeste kwaliteit en die zijn ontworpen door de ervaren designers van New Bling. Deze kettingen bestaan veelal uit slanke schakels die fijntjes op elkaar aansluiten en die samen een stijlvol geheel vormen, met aan de voorkant een mooie hanger. Deze hanger verschilt per ketting en kan bestaan uit een rond plaatje met meerdere kleine en grote zirkonia’s, een Infinity teken met zirkonia’s, een parel hanger en een zilveren hanger met een blauwe zirkonia die mooi glinstert en meer! Alle zilveren kettingen van New Bling zijn voorzien van een handige karabijnsluiting, waardoor u deze gemakkelijk om- en afdoet. Deze kettingen zijn altijd voorzien van een fijne afwerking en zijn exclusief gemaakt van de allerbeste materialen.

NEW BLING ZILVEREN KETTINGEN VAN DE BESTE KWALITEIT
De kettingen van New Bling zijn natuurlijk gemaakt van de allerbeste kwaliteit met een mooie afwerking. Zo zijn deze kettingen gemaakt van 925 sterling zilver, de allerbeste kwaliteit zilver, met een gepolijste afwerking. Er zijn zelfs varianten te verkrijgen die voorzien zijn van een goudkleurige coating of een roségoudkleurige coating voor een wel heel luxueuze uitstraling, met meerdere kleurloze zirkonia’s die mooi glinsteren en die voor de bling zorgen! Wel of geen zirkonia’s, met of zonder goudkleurige coating; alle kettingen zijn gemaakt van 925 sterling zilver en bestaan dus voor 92,5% uit puur zilver en voor 7,5% uit andere metalen. Zilver is van zichzelf te zacht om tot een mooi en blijvend sieraad te maken, waardoor edelsmeden het sinds jaar en dag al vermengen met andere metalen om het tot een werkbaar geheel te maken. Zilveren sieraden met deze legering zijn tevens voorzien van een merkje in de vorm van de cijfers ‘925’, zodat u zeker weet dat uw zilveren ketting van de allerbeste kwaliteit is.

NEW BLING ZILVEREN KETTINGEN ALS CADEAU
Dankzij de zeer scherpe prijs en de vele leuke ontwerpen die stijlvol genoeg zijn om individueel te dragen, maar ook neutraal genoeg qua ontwerp om gemakkelijk te combineren met meerdere andere sieraden, zijn de New Bling zilveren kettingen bijzonder leuk als cadeau. Onze professionele inpakkers pakken uw bestelling graag feestelijk voor u in en met onze inpakservice kiest u zelf de kleur van het inpakpapier en misschien wel een sieradendoosje! 

© 2008 - 2024 It’s Beautiful Juwelier Ommen | Sieraden, horloges en meer | sitemap | rss